Colostrum od LR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
29.10.15 20:58

Ahoj obnovuji s dotazem do čeho mužu tekuté colostrum dávat abych nějak nenatusila účinnost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.10.15 21:38
@skoromamuška píše:
Ahoj obnovuji s dotazem do čeho mužu tekuté colostrum dávat abych nějak nenatusila účinnost? Diky

Doporučené dávkování: jedna polévková lžíce denně (1 lžíce = 8 ml), užívejte samostatně nebo zapijte ovocnou šťávou. Nemíchejte s teplými nápoji.
(odkaz na stránky LR nelze vložit)

Já jsem si ten hnus lila do ovocného džusu, jinak jsem to nebyla schopná pozřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.16 03:24

colostrum

Mezi tabletovým tekutým v účinku není rozdíl. Tablety se doporučují tam komu nesedne chuť tekutého col.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.16 03:28

ceny

Ceny brutus? Je potřeba srovnávat adekvátní s adekvátním. Pokuď by LR výrobky při jejich kvalitě šly standardní cestou tak by byly nesrovnatelně dražší. Proč má LR v naší republice největší obrat oproti všem dalším firmám na přímý prodej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 11:24
@IvaB píše:
Doporučené dávkování: jedna polévková lžíce denně (1 lžíce = 8 ml), užívejte samostatně nebo zapijte ovocnou šťávou. Nemíchejte s teplými nápoji.
(odkaz na stránky LR nelze vložit)Já jsem si ten hnus lila do ovocného džusu, jinak jsem to nebyla schopná pozřít.

Proboha, kdo Vám tohle řekl? Colostrum v žádném případě nezapíjejte ovocnými džusy ani šťávami!!! Pokud je nutno Colostrum zapíjet (na jeho specifickou chuť se dá bez problémů zvyknout) tak nejlépe čistou vodou. Co se týká dávkování, tak je třeba rozlišovat akutní stav a prevenci, dospělého a dítě. Nelze jen konstatovat 8ml denně bez jakékoliv specifikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 11:38
@sixguevara píše:
Mezi tabletovým tekutým v účinku není rozdíl. Tablety se doporučují tam komu nesedne chuť tekutého col.

Rozdíl v účinku opravdu není. Velký rozdíl je však v nástupu účinku, který je u tekutého Colostra v řádu desítek minut, ale u kapslí v řádu hodin, proto je tekuté Colostrum doporučeno primárně pro akutní stavy - počínající nemoci atd, kapsle na prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 18:07

K těm cenám brutus: Pokud dealer prodává za doporučenou ceníkovou cenu, má na Colostru zhruba 30% marži - to každý padá do mdlob, jací jsou to zloději. Pak jdou do svého nejlevnějšího hyper super a tam si koupí výrobek, u nehož marže na 30% začíná. Bežně se marže v hypersuper pohybuje i přes 70% - toto nikomu nevadí a ještě si každý pochvaluje, jak bezva v akci nakoupil. Dnes nedá nikdo nikomu nic zadarmo, i když to tvrdí. Jen několik málo firem řekne svému zákazníkovi, za kolik nakoupil. Zeptejte se v obchodě/lékárně, za kolik nakupují výrobky…
Proto: Srovnávejte srovnatelné studujte kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.10.16 20:13
@Kosmetikaeva.eu píše:
Proboha, kdo Vám tohle řekl? Colostrum v žádném případě nezapíjejte ovocnými džusy ani šťávami!!! Pokud je nutno Colostrum zapíjet (na jeho specifickou chuť se dá bez problémů zvyknout) tak nejlépe čistou vodou. Co se týká dávkování, tak je třeba rozlišovat akutní stav a prevenci, dospělého a dítě. Nelze jen konstatovat 8ml denně bez jakékoliv specifikace.
:nevim: :nevim: :nevim:
Tak to nahlaste na ústředí LR, že to mají na webovkách blbě. Informace o způsobu užití a dávkování je stažena z jejich stránek. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.6.17 11:24

@Andie55 Reklama na firmu LR? Nebo snaha přitáhnout nové klienty na výrobky LR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.6.17 15:10

Ani jedno z toho, kdo chce, tak se může přidat sám, nikoho nikdo nenutí, jen mě zbyl jeden, nic víc v tom není, každýho věc zda to zkusí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.8.17 10:13
@Ivtcha píše:
Ahoj holky, prosím o radu.
Chtěla bych objednat od LR sirup Vita activ a k tomu colostrum. Vita aktiv chci dávat dlouhodobě, k tomu colostrum při větší námaze, počínající nemoci apod. Nevím, které colostrum vzít, tekuté nebo ty perle? Hodně se všude chválí tekuté, ale bojím se, že když ho budu dávat jenom občas, tak se mi v lednici zkazí. Má to nějakou trvanlivost? Je nějaký rozdíl mezi tekutým a tabletovým colostrem? Jedná se mi pouze o výrobky LR. Moc díky.

Tekute Colostrum je nejlepsi podavat az pri chripce, pooperacnich stavech a pod. Ja osobne pri ryme mam vzdy v zaloze tobolky. Tobolky pouzivam i pri akutnich problemech, jen neni tak rychly nastup odezvy, jako u tekuteho. Jednou jsem citila prichazejici chripku, vecer mela 38st. horecku a sotva lezla… Vedela jsem, ze druhy den musim dostat dceru do skoly a pri mych zkusenostech, kdyz mem vecer horecku, rano uz nevstanu ani z postele… Vzala jsem si vecer 5 tobolek Colostra a rano mela 37,2 a klouby nebolely, zazehnala jsem to:-). To me presvedcilo, ze je velice ucinne, do te doby jsem byla skepticka. Jeste je dobre mit doma sprej prvni pomoci (nejenom jako desinfekce, ale kdyz zacne bolet v krku, lepsi nez Tamtum verde, ktere jsem mela z lekarny oblibeme) a take Cistus, at mas i viry a bakterie osefovane????.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.17 13:26

@Micink už jste někoho sehnala přes LR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.9.17 17:48

@Petulinka_2012 Sháníte Colostrum? jsem LR partner a mohu nabídnout, když se Vám osvědčí, každý se může registrovat a nakupovat si sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.9.17 07:16

Ahoj,

obnovuji diskuzi, chtěla bych pro malého (19 měsíců) colostrum od LR. Co je lepší pro děti? Raději bych dala přednost kapslím, protože tekuté mi nevypije, nechtěl nikdy tam ani léky nebo sirup na kašel, vše šlo ven, nespolkl to. Ty kapsle jsou vysypávací? Jak se to prosím užívá? S jídlem, může se to zamíchat do jídla třeba? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 09:52

@Andie55 nn děkuji jsem taky LR partner, pouze jsem se paní ptala jestli už někoho sehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí