Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli nějaká z Vás používala tento gel na otěhotnění conceive plus,já ho používám teprve chvilku,tak že zatím ještě nevím.
A ještě jsem se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti s kontryhelem(alchemilka zelená)?děkuji za odpovědi. ![]()
kamosky si skor pochvalovali pre seed ze je kvalitnejsi, je to vlastne nahrada plodneho hlienu, takze pomaha spermiam dostat sa k vajicku ![]()
alchemilka je na rast sliznice, ma sa pit od ms po ovu, dva krat denne dva deci horuca (nezohrievana), nesladena, maximalne tri cykly po sebe a potom minimalne jeden pauza ![]()
ja jsem pred lety pouzivala pre seed - hodnotit, zda to pomohlo nebo ne, tezko, no otehotnela jsem, ale nevim, jesti diky gelu.
Kontryhel je jiste prospesny, v prvni polovine cyklu, stejne jako olej z Evening Primrose (prvosenka, myslim) ta take pomaha vytvareni plodneho hlenu. Hodne stesti.
Ahoj ja muzu doporucit pre seed gel, nam se zadarilo hned prvni mesic po vysazeni ha.
maximalni spokojenost.
Ahoj Holky, chtela bych se zeptat zda jste nanaseli conceive plus gel pred sexem a pak 15minut cekali..jak pisi u gelu skdy aplikatory? Koupila jsem si gel bez aplikatoru a tam pisou, ze lze nanaset i behem sexu..dekuji za odpoved a za radu se zkusenosti s gelem ![]()