Pomůže k početí gel Conceive Plus

83
11.3.11 13:49

conceive plus-gel

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli nějaká z Vás používala tento gel na otěhotnění conceive plus,já ho používám teprve chvilku,tak že zatím ještě nevím.
A ještě jsem se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti s kontryhelem(alchemilka zelená)?děkuji za odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
11.3.11 15:22

kamosky si skor pochvalovali pre seed ze je kvalitnejsi, je to vlastne nahrada plodneho hlienu, takze pomaha spermiam dostat sa k vajicku :palec:

alchemilka je na rast sliznice, ma sa pit od ms po ovu, dva krat denne dva deci horuca (nezohrievana), nesladena, maximalne tri cykly po sebe a potom minimalne jeden pauza :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
11.3.11 23:41

jo děkuju a odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
12.3.11 00:26

ja jsem pred lety pouzivala pre seed - hodnotit, zda to pomohlo nebo ne, tezko, no otehotnela jsem, ale nevim, jesti diky gelu.
Kontryhel je jiste prospesny, v prvni polovine cyklu, stejne jako olej z Evening Primrose (prvosenka, myslim) ta take pomaha vytvareni plodneho hlenu. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
12.3.11 00:38

děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
16.4.12 13:39

Ahoj ja muzu doporucit pre seed gel, nam se zadarilo hned prvni mesic po vysazeni ha. :) maximalni spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.6.17 12:52

Ahoj Holky, chtela bych se zeptat zda jste nanaseli conceive plus gel pred sexem a pak 15minut cekali..jak pisi u gelu skdy aplikatory? Koupila jsem si gel bez aplikatoru a tam pisou, ze lze nanaset i behem sexu..dekuji za odpoved a za radu se zkusenosti s gelem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí