Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj mi se chceme taky zacit snazit ,ale vidim to tak na jaro
mame skoro 7 mes klucina. hrozne bych chtela holcicku
ashlee: tak snad bude vse ok a zacnete treba i driv. a rika se, ze otehotnet po druhe trva dyl, je to pravda?
ja jsem otehotnela hned na poprve tak doufam, ze to pujde hladce, ale chci si nechat trochu rezervu ![]()
je to je blby tak snad to budes mit dobry. strejda ji taky dostal po operaci kolene
je to bych si asi nepichla fuj, ale co by clovek neudelal pro mimi
to bude asi lepsi, ja bych si sama nic nepichla dela se mi blbe jen kdyz jehlu vidim
Ahoj, já doufám že se taky už konečně začnem snažit v 2012, ale od ledna to na 100% nebude. Spíš bych to viděla na 2012/12 měsíc:D
Ahoj, taky plánujeme snažení v roce 2012
. Už doma jedno dítko též máme - chlapečka, kterému brzy bude 15 měsíců ![]()
ashlee: to se neda nic delat, ja jsem pred prvnim tehu nesmela asi rok otehotnet, protoze jsem mela nalez na del. cipku a pak to bylo dobry tak jsme se do toho pustili ![]()
ashle: tak snad to bude ted lepsi a ty si hnedka mimiska uzijes, rika se ze druhy porody byvaj rychlejsi. tak hodne stesti
ashle: tak snad to bude ted lepsi a ty si hnedka mimiska uzijes, rika se ze druhy porody byvaj rychlejsi. tak hodne stesti
Od ledna Nee. Možná léto, podzim. Uvídíme podle situace a mých psychických sil
. Původní plán byl mít dvě děti rychle za sebou, ale kolouch je malej ďábel, tak jsme to odložili
.