Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, hlavně ty co máte zkušenosti se dvěma copy zapletenymi s kanekalonem. Je léto a takové copky se mi hodně líbí. Nikdy jsem to ale neměla. Jak dlouho to vydrží, jaká je péče a bolí to při pletení? I další zajímavosti můžete napsat.
Děkuji
Mela to ditete spoluzacka a hezke to vydrželo max tyden. Za ty prachy by to mohlo vydržet aspon mesic…
Kamarádka to měla asi 2 týdny, pak už to vypadalo blbě. Bolet to určitě neboli, max zataha, jak když si pleteš cop no. Ale za mě to musí být hrozně nepříjemné mít najednou o tolik těžší vlasy ![]()
Kanekalon jsem mela jen v rasta copech. Mela jsem je 3mesice, u těch velkých copu nevěřím, že to bude vypadat hezky dele nez měsíc a to fakt max.
Mne to tedy u pletení bolelo a ještě tak týden po tom. Bylo to fakt hodně utažene. Pletly to 2 holky celkem 8hodin. Copanku jsem mela 176 kusů. Po namoceni to bylo hodně těžké, ale snažila jsem se nenamacet.
Milovala jsem je, copanky jsem mela celkem 3×, poprvé v roce 2008, pak 20012 a nakonec v 2015, chci je ještě jednou, ale nevím zda na to nejsem stará. ![]()
Hezké to vydrželo tři dny. Mám ale prostříhané, sestříhané vlasy, takže mi hned trčely. Nejsou vhodné pro copy. Bolelo to dost první dva dny, pak už ne, ale už to zase nebylo hezké. Za mě super, pokud ti to někdo udělá zadarmo třeba na víkend.
@Nika. Al na léto je to na Houby, budeš se strašně potit. Plus údržba je fakt o to horší.. Pletení neboli, není důvod. Hezké to moc dlouho nevydrží, ale hodně záleží, jaké máš vlasy ty ![]()