Odmítá vydat hračky, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
17.8.12 20:42
@Simoncicak píše:
@mary.27 ježiš kdy já jsem napsala že jsou mé kamarádky divné…Proboha proč pořád reaguješ když je to tak hrozné…Soudíš mně aniž bys mně znala to mám tak ráda :) a moje dítě se ničím neprovinilo tak bych prosila aby sis ji nebrala vůůbec ale vůbec do pusy..to že si půjčila od kamaráda auto a jná holčička hned jak si ho ona vzala ho chtěla taky, to není chyba snad ani moje ani mojí dcery ne??

Tak když víš, že to není tvá chyba, tak proč to tady tedy řešíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.8.12 21:29

@mary.27 kdo chce pochopí, kdo ne… 8) taky neznám druhou stranu, to máš recht, ale z toho co píše zakladatelka mi vyplývá to co jsem psala, toť vše.

A někdy více kamarádek neznamená to, že mají pravdu, ale jen třeba to že jsou to pomlouvačné slepice - a nebo taky ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
17.8.12 23:09

@mary.27 tak naposled píšu…a fakt naposled zajímalo mně jak jiné maminky řeší situaci kdy dítě si vypůjčí hračku a nechce ji vadat dál…proboha a co je na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.8.12 22:00
@mary.27 ježiš kdy já jsem napsala že jsou mé kamarádky divné…Proboha proč pořád reaguješ když je to tak hrozné…Soudíš mně aniž bys mně znala to mám tak ráda :) a moje dítě se ničím neprovinilo tak bych prosila aby sis ji nebrala vůůbec ale vůbec do pusy..to že si půjčila od kamaráda auto a jná holčička hned jak si ho ona vzala ho chtěla taky, to není chyba snad ani moje ani mojí dcery ne??

Tvoje dítě jsem v puse nikdy neměla(ani nemám zájem)nevím z čeho jsi vyčetla něco o svém děcku… :nevim:
Zřejmě jsi neuvěřitelně vztahovačná a to bude kámen úrazu…good luck při hledání nových kamarádek na hřišti, ale moc tom nedávám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
18.8.12 23:11

@mary.27 noo ted jsi na to kápla..já jsem strašně vztahovačná..Ty se tady do všeho co bylo napsáno navážíš ale to je v úplné v pohodě.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hlavně jsi to téma diskuze strhla úplně někam jinam..Nikdo tě nenutí pořád reagovat, svůj názor jsi napsala a stačilo to jednou!!! Tebe potkat tak se vsadím že jsi pěkně hádavá mamina ale to nic, takových je spousty!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
19.8.12 08:08
@Simoncicak píše:
@mary.27 noo ted jsi na to kápla..já jsem strašně vztahovačná..Ty se tady do všeho co bylo napsáno navážíš ale to je v úplné v pohodě.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hlavně jsi to téma diskuze strhla úplně někam jinam..Nikdo tě nenutí pořád reagovat, svůj názor jsi napsala a stačilo to jednou!!! Tebe potkat tak se vsadím že jsi pěkně hádavá mamina ale to nic, takových je spousty!!! :mavam:

Hádává jsem určitě, jakmile vidím jakékoliv bezpráví,,,když ho dělají mému dítěti nebo když ho dělá moje cizímu nebo jakékoliv mezi lidmi. Nemám problém zastat se slabších a klidně se pohádám…to máš recht. kdybych byla chlap dávala bych pěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
19.8.12 12:10
@mary.27 píše:
Hádává jsem určitě, jakmile vidím jakékoliv bezpráví,,,když ho dělají mému dítěti nebo když ho dělá moje cizímu nebo jakékoliv mezi lidmi. Nemám problém zastat se slabších a klidně se pohádám…to máš recht. kdybych byla chlap dávala bych pěstí…

Sice jsi psala zakladatelce, ale už mi to nedá nereagovat. Vadí ti bezpráví? To mně taky. A proto kdybych byla chlap já, tak už jí máš. A pořádnou. O co ti jde? Ty se tady naprosto bezdůvodně navážíš do zakladatelky, která se jen brání. Nikdy nic neřekla proti tobě ani tvému dítěti. Jen do ní šiješ a jsi nepříjemná.
Taky nemám problém zastat se jiných, když vidím z mého pohledu nespravedlnost.
Hoď se do klidu a nejlépe si Tuhle diskuzi vymaž ze sledovaných.

@Simoncicak
Vyprdni se na ní :hug:, asi se po ní doma nebo v práci někdo vozí, že má potřebu se ventilovat zrovna tady a takhle. :roll:

Příspěvek upraven 19.08.12 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
19.8.12 12:50
@strace píše:
Sice jsi psala zakladatelce, ale už mi to nedá nereagovat. Vadí ti bezpráví? To mně taky. A proto kdybych byla chlap já, tak už jí máš. A pořádnou. O co ti jde? Ty se tady naprosto bezdůvodně navážíš do zakladatelky, která se jen brání. Nikdy nic neřekla proti tobě ani tvému dítěti. Jen do ní šiješ a jsi nepříjemná.
Taky nemám problém zastat se jiných, když vidím z mého pohledu nespravedlnost.
Hoď se do klidu a nejlépe si Tuhle diskuzi vymaž ze sledovaných.@Simoncicak
Vyprdni se na ní :hug:, asi se po ní doma nebo v práci někdo vozí, že má potřebu se ventilovat zrovna tady a takhle. 8)

Presne tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vr
19
30.8.12 20:38

náš mladej půjčuje hračky

Ahoj prosím o radu moje dítě půjčuje hračky byly jsme na plavaní ale zapomněly jsme si vzít hračky a tam byl kluk a hrál si náš mladej si chtěl půjčit něco z jeho hraček a on mu ji prostě nepůjčil nebo jsme byly na obědě a náš mladej měl pitíčko jedný holčičky maminka mu to zkrátka sebrala šel am pro to můj muž a vyřešilo se to dneska zase dával holčičce svoje pitíčko potom na ni neopatrně šáhl a rozbrečela se jako smrad co mám dělat já nechci krmit cizí děti ale zároven chápu že on si chce hrát navíc já nejsem ten typ co se hrne mezi ostatní maminky slíbila jsem mu že budeme chodit plavat ale cokdyž ani tam nebude mít prostor aby si hrál z dětmi prosím o jakoukoliv radu on potřebuje mezi děti ale do jestlí nám ho nevezmou a do soukromé školky příští rok já mám svý zájmi a nechci svůj volnej čas travit sdětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí