Odmítá vydat hračky, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
16.8.12 07:57

Tak problém je evidentně v „kamarádkách“. Přijde mi, že pokud s nimi nejsi - budeš asi hlavní téma hovoru. Což je sice u ženských normál, ale zase vocaď pocaď.

Chtělo by to si s nimi sednout a vyříkat si, kde je problém… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.8.12 09:42
@RyBANA píše:
Tak problém je evidentně v „kamarádkách“. Přijde mi, že pokud s nimi nejsi - budeš asi hlavní téma hovoru. Což je sice u ženských normál, ale zase vocaď pocaď.Chtělo by to si s nimi sednout a vyříkat si, kde je problém… 8)

Já si taky myslím, že to nebudou zase takové kamarádky. No jo, ženská sama s dítětem, to bude nejspíš vděčné téma hovorů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.8.12 11:04

@KPKristy Ale jo máš pravdu…
mě jen štve, že lidi co zakládají tyto diskuze vlastně nenapíšou co se stalo…já nevím, já když se chci někomu svěřit, tak to neslepičím cizím anonymním a zase když potřebuji poradit od většiny, tak napíši přesně co se stalo a co chci.
Pochopily jste například jak vyřešila ten problém s hračkou?(když o tom ten příspěvek je)já ne, třeba bychom zjistily, že se na ní ostatní maminy sesypaly právem, ale to už jsme se jaksi nedozvěděly!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.8.12 11:34
@mary.27 píše:
mě jen štve, že lidi co zakládají tyto diskuze vlastně nenapíšou co se stalo…já nevím, já když se chci někomu svěřit, tak to neslepičím cizím anonymním a zase když potřebuji poradit od většiny, tak napíši přesně co se stalo a co chci.Pochopily jste například jak vyřešila ten problém s hračkou?(když o tom ten příspěvek je)já ne, třeba bychom zjistily, že se na ní ostatní maminy sesypaly právem, ale to už jsme se jaksi nedozvěděly!!! 8o

A dokážeš pochopit, že to někdo holt má jinaK než Ty? ;) Nebo jen to jak to máš Ty je to jediný správný? Tak to na mě působí ta Tvá reakce.
Zakladatelka napsala co chtěla a to je její právo a pokud Tobě ten nedostatek info - z Tvého pohledu nedostatek- nevyhovuje, tak se nemusíš hned štětit přece a můžeš jít o diskuzi vedle…fakt toto nechápu. A těch vykřičníků na konci no páááni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.8.12 21:26
@mary.27 píše:
mě jen štve, že lidi co zakládají tyto diskuze vlastně nenapíšou co se stalo…já nevím, já když se chci někomu svěřit, tak to neslepičím cizím anonymním a zase když potřebuji poradit od většiny, tak napíši přesně co se stalo a co chci.
Pochopily jste například jak vyřešila ten problém s hračkou?(když o tom ten příspěvek je)já ne, třeba bychom zjistily, že se na ní ostatní maminy sesypaly právem, ale to už jsme se jaksi nedozvěděly!!! 8o

Ne každý musí dělat věci tak, jak je děláš ty. Nebo snad ano? Ty by ses anonymním na netu nesvěřovala, zakladatelka ano. Kvůli tomu do ní přeci nemusíš tak rýt. :roll:
Mimochodem, jak situaci vyřešila, tu napsáno zakladatelkou bylo. Stačí lépe číst a méně slepičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
17.8.12 01:04

Všem Vám děkuji za reakce …Jen tak mimochodem pro ty co se nedočetli o co vlastně šlo možná by bylo dobrý pročíst si všechny příspěvky, já přece nikoho nenutila aby to komentoval a pokud to bylo pro někoho nesrozumitelné tak se omlouvám že jsem si vůbec dovolila sem něco napsat!!! Jinak všem Vám kteří mně pochopily a podpořily nebo poradily moc Vám děkuji :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.8.12 06:41
@Simoncicak píše:
Všem Vám děkuji za reakce …Jen tak mimochodem pro ty co se nedočetli o co vlastně šlo možná by bylo dobrý pročíst si všechny příspěvky, já přece nikoho nenutila aby to komentoval a pokud to bylo pro někoho nesrozumitelné tak se omlouvám že jsem si vůbec dovolila sem něco napsat!!! Jinak všem Vám kteří mně pochopily a podpořily nebo poradily moc Vám děkuji :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Simon, klííd ;) :hug:. Mary.27 sice nemá potřebu „slepičit“ před cizíma anonymníma, ale nejspíš to prostě nemyslela tak zle. Spíš ti asi chtěla jenom říct, že máš jít řešit problém tam, odkud jde. Čili k těm „drahým přítelkyním“. Na tom jsme se shodly všechny tady, že zakopaný pes je v jejich pohledu na tebe. Ty jsi sama s děckem, malá je nejmladší… tak proč si nezchladit žáhu na tobě… ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.8.12 09:04
@Sisulík píše:
A dokážeš pochopit, že to někdo holt má jinaK než Ty? ;) Nebo jen to jak to máš Ty je to jediný správný? Tak to na mě působí ta Tvá reakce.
Zakladatelka napsala co chtěla a to je její právo a pokud Tobě ten nedostatek info - z Tvého pohledu nedostatek- nevyhovuje, tak se nemusíš hned štětit přece a můžeš jít o diskuzi vedle…fakt toto nechápu. A těch vykřičníků na konci no páááni :mrgreen:

Tak samozřejmě můžu jít vedle na jinou diskuzi, v tom máš pravdu. Samozřejmě, že si myslím, že co dělám já, je nejlepší, vy to snad máte jinak? Ty děláš jen to co dělají ti druzí, hmmm…
A reakce, která nemusí být naprosto příjemná, je taky reakce. Já jsem teda vyřešení situace nenašla, ale je pravda, že mi příspěvěk přišel zcestný, tak už jsem četla jen semtam něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
17.8.12 09:15

@mary.27 ufffffffffff…nedohadujte se, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.8.12 09:16
@strace píše:
Ne každý musí dělat věci tak, jak je děláš ty. Nebo snad ano? Ty by ses anonymním na netu nesvěřovala, zakladatelka ano. Kvůli tomu do ní přeci nemusíš tak rýt. :roll:
Mimochodem, jak situaci vyřešila, tu napsáno zakladatelkou bylo. Stačí lépe číst a méně slepičit…

Proč slepičit…napsala jsem naprosto normální odpověď, kterou jsem prostě měla potřebu napsat!!Jestliže někdo napíše, že se na něj sesypaly nějaké jeho přítelkyně a co asi měly namysly???A chce odpověď po cizích lidech, tak mi to příde naprosto nelogické!!!Tu první část, kdy dítě nechce vydat cizí hračku jsem napsala reakci a na druhou část jsem reagovala jak jsem uznala za vhodné. Nikdy jsem nešla s davem a není důvod, aby tomu bylo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
17.8.12 12:02

@mary.27 já jsem snad chtěla či žádala radu od někoho co s kamarádkami??? já kjsem chtěla radu od maminek jak postupují v podobné situaci …tak už my stačilo děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.8.12 13:15

@mary.27 Ať to napsala jak chtěla, si téměř jediná, které to přijde nelogické - tak kde je chyba :mrgreen:

Pokud to co jsme napsaly pomůže zakladatelce k tomu, že si uvědomí, že nejspíš chyba není v jejím dítěti ale v kamarádkách, tak je jedno jestli jsme nebo nejsme cizí ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
17.8.12 13:51

@RyBANA děkuji :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.8.12 14:01
@RyBANA píše:
@mary.27 Ať to napsala jak chtěla, si téměř jediná, které to přijde nelogické - tak kde je chyba :mrgreen:Pokud to co jsme napsaly pomůže zakladatelce k tomu, že si uvědomí, že nejspíš chyba není v jejím dítěti ale v kamarádkách, tak je jedno jestli jsme nebo nejsme cizí ne 8)

Aha, v dítěti(takto malým není nikdy chyba)vždy je to věc matky, proto malé děti chodí všude s rodiči, až budou větší, tak za sebe rozhodují sami.
Jestliže stejný názor zastávalo více kamarádek, takže, dle tvé reakce jsou oni divné a zakladatelka je jediná bez chyby. Já si zase myslím, že je třeba napsat reakci i opačnou než chce zakladatel slyšet. Ale je to fuk…neznám zakladatelku…a myslím, že dle reakcí, kdybych jí znala, tak bych se přiklonila k názoru jejích (divných)kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
17.8.12 19:13

@mary.27 ježiš kdy já jsem napsala že jsou mé kamarádky divné…Proboha proč pořád reaguješ když je to tak hrozné…Soudíš mně aniž bys mně znala to mám tak ráda :) a moje dítě se ničím neprovinilo tak bych prosila aby sis ji nebrala vůůbec ale vůbec do pusy..to že si půjčila od kamaráda auto a jná holčička hned jak si ho ona vzala ho chtěla taky, to není chyba snad ani moje ani mojí dcery ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí