Cotrimaxozol na zánět močových cest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
6.8.17 07:47

Ahoj, mela jsem/mam zanet ledviny po tom co jsem zanedbala zanet mocovych cest a zacinam byt uz zoufala… tyhle leky beru ted 3.den (menili mi jej, mela jsem Ciplox 500,zabral hned, ovsem po 2 dnech uzivani mi bylo strasne-silena unava, mdlo, ukrutna bolest kolen a rukou/prsty, za krkem az do hlavy). Tak si zobu tyhle, ze jsou slabsi pry… kolena lepsi, mdlo ustoupilo a mam zase silu, za krkem uz neboli, ovsem ty ruce a prsty jsou strasny!!Navic mam zaludek nejakej rozebranej a nadavuju se.Co vic, sice uz me pri moceni nepali, ale pocity nutkani mam. Mel jste to nekdo podobne? Co vam zabralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
6.8.17 10:05

Tyhle antibiotika mám na mocak napsané pokaždé, žádné problémy jsem s nima neměla, ale jestli zlobí žaludek tak nasadit probiotika. problémy s rukama a nutkáním bych řešila asi s Mudr, ať vezme moc krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.18 15:22

Tak tohle svinstvo NEBRAT! trvejte na tom, že chcete napsat něco jiného. Byla jsem na pohotovosti se zánětem močáku a dostala jsem tenhle ‚zázrak‘ tak nejen, že mi nepomohl a to vůbec - ani po 4,5 dnech. Zato jsem k tomu dostala šílené závratě, horečky které stoupaly ke 39°C, zvracení, brnění končetin, nechuť. Fakt nikdy víc… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.26 16:45

Cotrimoxazol jsem na zánět MC dostala už několikrát a vždy fungoval jak měl. Ale když jsem chodila k jinému lékaři tak mi na to psal biseptol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11806
18.5.26 16:47
@viafrolkkee píše: Více

Obojí je stejná účinná látka - to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...