Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mela jsem/mam zanet ledviny po tom co jsem zanedbala zanet mocovych cest a zacinam byt uz zoufala… tyhle leky beru ted 3.den (menili mi jej, mela jsem Ciplox 500,zabral hned, ovsem po 2 dnech uzivani mi bylo strasne-silena unava, mdlo, ukrutna bolest kolen a rukou/prsty, za krkem az do hlavy). Tak si zobu tyhle, ze jsou slabsi pry… kolena lepsi, mdlo ustoupilo a mam zase silu, za krkem uz neboli, ovsem ty ruce a prsty jsou strasny!!Navic mam zaludek nejakej rozebranej a nadavuju se.Co vic, sice uz me pri moceni nepali, ale pocity nutkani mam. Mel jste to nekdo podobne? Co vam zabralo?
Tyhle antibiotika mám na mocak napsané pokaždé, žádné problémy jsem s nima neměla, ale jestli zlobí žaludek tak nasadit probiotika. problémy s rukama a nutkáním bych řešila asi s Mudr, ať vezme moc krev?
Tak tohle svinstvo NEBRAT! trvejte na tom, že chcete napsat něco jiného. Byla jsem na pohotovosti se zánětem močáku a dostala jsem tenhle ‚zázrak‘ tak nejen, že mi nepomohl a to vůbec - ani po 4,5 dnech. Zato jsem k tomu dostala šílené závratě, horečky které stoupaly ke 39°C, zvracení, brnění končetin, nechuť. Fakt nikdy víc…
![]()
Cotrimoxazol jsem na zánět MC dostala už několikrát a vždy fungoval jak měl. Ale když jsem chodila k jinému lékaři tak mi na to psal biseptol
@viafrolkkee píše: Více
Obojí je stejná účinná látka - to samé.