Covid a strata chutě

227
10.2.22 13:03

Covid a strata chutě

Je tu prosim někdo kdo prodělal Cocid a Stratil chuť, a čich? Jsem 5den po covidu, prubeh 2dny bolest hlavy, zimnici, bolest celého těla. bez teploty, cca druhy den necítím chut ani čich jeto hrozny, zajima me kdy se to vrací zpátky k normalu, popřd. Co proto delat abych zas mel chut…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
10.2.22 13:06

A intelekt byl už pred chorobou nižší?

• Citovat
  • Upravit
76725
10.2.22 13:07
@Miskaa91 píše:
Je tu prosim někdo kdo prodělal Cocid a Stratil chuť, a čich? Jsem 5den po covidu, prubeh 2dny bolest hlavy, zimnici, bolest celého těla. bez teploty, cca druhy den necítím chut ani čich jeto hrozny, zajima me kdy se to vrací zpátky k normalu, popřd. Co proto delat abych zas mel chut…dekuji

né, nikdo ještě neměl covid, za dva roky, spadl jsi z hrušky nebo z Marsu?
a co je na tom tak hrozného? když budeš tlačit na wc, tak ztrátu čichu dost oceníš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
10.2.22 13:08
@Alriga píše:
:mrgreen: aby se teď nevymluvil také na covid :nevim:
před tím byl přece úplně, ale úplně bystrý :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulina1
10.2.22 13:36

Já jsem to teď měla taky, asi tři dny ztráta čichu a chuti, pomalu se to vrací do normálu, ale většinou se to vrací do 14 dnů. Nic se s tím nedá dělat, jen zkoušet a podporovat čich něčím silnějším jako eukalyptus, ocet, pepř atd.

• Citovat
  • Upravit
75743
10.2.22 13:45
@Alriga píše:

Woe! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.2.22 13:46

@monulina1 ja jsem bez chuťe a Čechů druhy den…čich zabitím ale musím hodne z blízká si to dát k nosu😁 ale chut vubec kafe cigaretu, jidlo kyseli sladký furt stejná chut🙈 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
10.2.22 13:52

A k věci - mně najel čich zpátky po třech dnech, ovšem kvalitní vinnou kyselinku jsem byla schopna docenit až tak po měsíci až šesti týdnech od prodělání. :zed: :zed:
Těsně po „rýmičce“ jsem nebyla schopna rozlišit Cordero di Montezemolo Barolo Monfalletto 2017 od aktuální šarže bzeneckého octa. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.2.22 14:17

Měla jsem covid na začátku prosince a chuť a čich mám pořád tak na 75% zpět. Prostě jako kdybych k jídlu čichala přes kapesník. Štve mě to. Prý to může trvat i půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.2.22 14:22
@Miskaa91 píše:

tak snad Ztratil, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
10.2.22 14:24
@Burj Chalifa píše:
tak snad Ztratil, ne?

Prosím Tě, to je v tomto případě myslím to nejmenší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.2.22 14:30
@sirikit píše:
Prosím Tě, to je v tomto případě myslím to nejmenší. ;)

I skladník ve šroubárně může umět dobře česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
10.2.22 14:33
@Burj Chalifa píše:

Tady skladnice zjevně prohrává i nerovný souboj se slovníkem T9 ve svém chytrém telefonu. :think:
Ale tak zkus, optimistům fandím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.2.22 14:36
@Miskaa91 píše:

Cocid jsem neprodělala. Ale kdo měl dřív tu variantu ehm už nevím jakou, ztrátu chuti pociťoval. Všem se chuť vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.2.22 14:37
@Burj Chalifa píše:

A přečíst si Vergilia v originálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová