Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Od začátku do konce prosince jsme měli celá čtyřčlenná rodina covid, všichni postupně cca po týdnu, silné pocení a bolesti hlavy, jsme z Prahy, zajímalo by mne zda se dá zjistit, zda jsme měli deltu či omicron. Ráda bych věděla, zda mají děti omicron za sebou a nebo zda nás to zase čeká… Děkuji
zkusit si vyžádat z té laborky dodatečné vytestování, zda nešlo o omikrona…i kdyby si to člověk zaplatil ![]()
nevím jak dlouho archivují vzorky, nějakou dobu jo, ale nevím jak dlouho
nicméně za optání člověk nic nedá, v té laborce mu řeknou více…mají z toho velké kšefty, tak jsou převelice ochotni…to věřte
Jestli jste to měli postupně, tak to dodatečně vytestovat u toho posledního, co šel na test jako poslední v pořadí…jeho vzorek by snad i mohli ještě mít… ![]()
Když nám přišel výsledek test pcr dcery, přišla sms i email. v emailu byl podrobnější popis, která laboratoř to dělala apod. a bylo tam i Sars covid delta…nebo tak nějak. bylo to v listopadu.
Tak jsem zkoušela kontaktovat laboratoř, která dělala poslední výsledky nejmladšímu synovi a odepsali mi, že syn měl deltu. Zakladatelka
Od začátku do konce prosince jsme měli celá čtyřčlenná rodina covid, všichni postupně cca po týdnu, silné pocení a bolesti hlavy, jsme z Prahy, zajímalo by mne zda se dá zjistit, zda jsme měli deltu či omicron. Ráda bych věděla, zda mají děti omicron za sebou a nebo zda nás to zase čeká… Děkuji