Covid19 a mírný průběh

Anonymní
24.1.21 19:06

Covid mírneho průběhu

Máte zkušenost? Je tu někdo kdo prodělal covid téměř bez příznaku a problémy se mu s postupem času nezhorsily? Máme příznaky, jsme pozitivní, od testu cca 5 dní. Dítě 6 let a my rodiče. 5 dní náznaky mini čehosi (mini náznak rýmy, trošku divná vůně v nose). Dnes pátý den a už je to z 99 procent pryč. Je ještě možnost, že se nám udělá opravdu blbě nebo je to pryč? Děkuji za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
24.1.21 19:18

Je to individuální. Jako nikdo neřekne „ty budeš mít mírný průběh a ty skončíš v nemocnici“.
Jsou případy, kdy už nic dalšího nepřišlo, jsou případy, kdy to za týden lidi sejmulo na kolena.
Kam bude patřit zrovna vaše rodina, její jednotliví členové, to tu nikdo nepoví.
Ať vám je sebelíp, dodržujte izolaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tvrdí se, že rizikový je sedmý a čtrnáctý den. A ano, může se to zhoršit. Měla jsem velké problémy s dýcháním třetí týden od pozitivního testu. Vám přeji brzké uzdravení bez komplikací.

• Citovat
  • Upravit
3053

Já osobní zkušenost nemám, ale kamarádka s rodinou to měli. Ona měla horečku dva dny, bolela ji hlava a bylo ji fakt zle a zbytek rodiny co byl pozitivní tak příznaky žádné neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
24.1.21 19:30

Je to individuální, mamka to třeba prodělala a zjistila to až měsíc po (podle protilátek), neměla žádné příznaky v době kdy to měla a ani potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
24.1.21 19:40
@Anonymní píše:
Máte zkušenost? Je tu někdo kdo prodělal covid téměř bez příznaku a problémy se mu s postupem času nezhorsily? Máme příznaky, jsme pozitivní, od testu cca 5 dní. Dítě 6 let a my rodiče. 5 dní náznaky mini čehosi (mini náznak rýmy, trošku divná vůně v nose). Dnes pátý den a už je to z 99 procent pryč. Je ještě možnost, že se nám udělá opravdu blbě nebo je to pryč? Děkuji za zkušenosti

Já, muž i děti v naprosté pohodě. Děti trochu rýma, muž asi 3× zakašlal, teplotu neměl nikdo z nás. Já neměla vůbec nic. Na testy jsme šli kvůli intenzivnímu kontaktu s pozitivním. Jsme 14 dnů po skončení karantény a zatím nic. Já dost intenzivně cvičím a všechno údýchám. Respektive jsen cvičila i v karanténě a v pohodě. Dělám si legraci, jestli jsme vůbec byli pozitivní, jestli nás jen nepotřebovali do statistiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68984
24.1.21 19:41

U mě asi dva dny rýma, týden únavy a 14 dní ztráty čichu. Muže bolela hlava, ale oba jsme byli do konce karantény (až na ten čich, ten přetrvával o něco déle) naprosto v pohodě. Stejně jako většina lidí v okolí, co to měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.1.21 19:44
@Anonymní píše:

Jasně, že to jde. Proto se covid tak šíří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12609
24.1.21 22:16
@Anonymní píše:

Nepotesim, me se udelalo hodne zle, lapani po dechu az 11 den po nakazeni do te doby to vicemene slo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 23:41

Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost, že budeme nakažený. Mé dítě bylo ve styku s kamarádkou, byla u ni doma v úterý min. Týden a ve čtvrtek šla rodina na testy a jsou pozitivní. Do dneška necitime žádné příznaky. Máme se raději objednat na testy, nebo čekat jestli budou příznaky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.21 23:53

Pravděpodobně je to 50 na 50. Dva dny před je člověk nakažlivý dost

• Citovat
  • Upravit
1229
25.1.21 08:20
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost, že budeme nakažený. Mé dítě bylo ve styku s kamarádkou, byla u ni doma v úterý min. Týden a ve čtvrtek šla rodina na testy a jsou pozitivní. Do dneška necitime žádné příznaky. Máme se raději objednat na testy, nebo čekat jestli budou příznaky.

Těžko říct. Kolega měl pozitivního syna, který s nimi sdílí domácnost, a kolega i jeho manželka zůstali negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 09:42
@Blankaspl píše:
Těžko říct. Kolega měl pozitivního syna, který s nimi sdílí domácnost, a kolega i jeho manželka zůstali negativní.

No právě zatím nemáme vůbec žádné příznaky. Dcera u ní byla v úterý, tak si myslím, že kdyby jsme to nedej bože chytili, tak už se to projeví zítra to bude týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.21 09:33

Muze byt zelena ryma priznakem covidu?

• Citovat
  • Upravit
31.1.21 23:07

Zdravím, je to opravdu individuální. 5.1. Jsem byla se synem(17 let) na testech, on byl pozitivní a já negativní. Týden na to 13.1. jsem šla s dcerou(5) na další test. Obě pozitivní. Poslední se nakazil manžel… Syn ztratil jen čich, jinak úplně na pohodu, malé nebylo vůbec nic. Já(35) jsem prvních pět dnů byla úplně zdravá, potom mě to zklatilo na tři dny, nemohla jsem nic, jenom únava, spát a na zvrácení mi bylo a ztratila jsem čich. Žádné teploty, žádný kašel. Poslední se manžel (50) silnej, zdravěji chlap… Teploty 38,5 do toho zimnice, ztráta čichu a nechuť k jídlu. To měl asi pět dnů… Já se do dnes zadychavam, těžko na hrudi. Divný píchání u srdce. Ostatní jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí