Covid testy - antigennim testům už nevěřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
14.1.22 13:12

Dcera antigeny negativní a pcr pozitivní a vůbec ale vůbec nic ji není. Mají jet na lyže, tak jsme skocili na pcr ještě jednou, jelikož si dcera neuvědomila a před prvním pcr testem se napila pomerančovou šťávou. Tak jestli to nějak neovlivní ten test, mají cucaci (ve skole). Byla by škoda se toho neucastnit, pokud by byla falesne pozitivní. Moc se těšila a vloni to taky kvůli covidu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
14.1.22 13:20
@lussinka píše:
Dcera antigeny negativní a pcr pozitivní a vůbec ale vůbec nic ji není. Mají jet na lyže, tak jsme skocili na pcr ještě jednou, jelikož si dcera neuvědomila a před prvním pcr testem se napila pomerančovou šťávou. Tak jestli to nějak neovlivní ten test, mají cucaci (ve skole). Byla by škoda se toho neucastnit, pokud by byla falesne pozitivní. Moc se těšila a vloni to taky kvůli covidu nebylo.

Falesne pozitivni ty testy prakticky byt nemuzou. I kdyby ten druhy byl negativni, izolaci ji nezrusi. Bylo uplne zbytecne na nej chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.1.22 13:25
@mroe píše:
Falesne pozitivni ty testy prakticky byt nemuzou. I kdyby ten druhy byl negativni, izolaci ji nezrusi. Bylo uplne zbytecne na nej chodit.

Tak to by ses divila! Zkušenost s 20 PCR falešně pozitivními testy z jednoho pracoviště mám čerstvě za sebou. Ale pravda je, že nařízená karanténa zrušena nebyla, byť se kontrolní testy ukázaly jako negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.1.22 13:33
@mroe píše:

Pokud nejsou příznaky tak záleží jak se k tomu postaví hygiena. Moje sestřenice to také tak měla s dcerou. Bylo to ještě v době, kdy byla izolace 14 dní. Mohla jít po druhém negativní testu do školy. Není důvod pak ty děti nechávat doma, když jim nic neni a test je negativní. Sami na hygieně ji řekli, že se to může stát, že jsou taky jen lidi (ti co tam pracuji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
14.1.22 19:35

V pondělí PCR test, v úterý dělán antigenní doma protože nepřišel výsledek tak aby muž věděl jestli jít do práce NEGATIVNÍ, a za hoďku přišel výsledek pozitivní, :D což sem si myslela, protože vyšel dceři spolužacce antigenní pozitivní (což je divné že to ukázal bylo jí údajně dobře)
Partnera babi si loni dělala test z krve z palce z lékárny a Negativní, druhý den ji odvezli do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.22 00:19

Tak za nás antigeny fungují, ale určitě ne při prvních příznacích (já i dcera - večer první příznaky, během dalšího dne test - vždy negativní, ale úplně, ani dušík :) ). Já se otestovala znovu třetí den „nachlazení“ - a už jednoznačně pozitivní, potvrzeno PCR testem u mě i u dcery). Dcera ale před Vánoci hlásila, že většina dětí, které ve škole antigenní testy „vychytaly“ (a následně potvrzeno PCR), byla úplně bez příznaků. Tak možná hodně záleží na konkrétním testu, jak moc je kvalitní a spolehlivý. A nebo (a to už jsem taky někde četla) čím víc zmutovaný covid, tím větší šance, že ho test „nepozná“ :think: Nebo i ty bezpříznakové děti měly už velkou nálož viru, jen se neprojevil. Každopádně že by antigen zachytil covid v začátcích, v těch prvních (asi nejdůležitějších) dnech, kdy se člověk rozhoduje, jak moc bude tu „rýmu“ řešit, tomu už nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
4647
15.1.22 01:24

U nás kolegyně příznaky, pozitivní PCR, z legrace si dělala několikrát Ag, co fasujeme v práci, a celou dobu bezpečně negativní.
Jinak s tou hromadou zbytečných plastů souhlasím. Stačil by jenom papírek. Já s tou kazetou pokaždé zápasím, že je tam ten papírek tak divně prohlý a nechce se mi vůbec začít natahovat ta tekutina. :roll: Kolikrát se mi i v půlce zastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
15.1.22 02:34

Kamaradka dela v odberovem centru. Bylo ji s pritelem spatne, udelala si antigen doma a pozitivni, jeli na PCR a pritel pozitivni, kamaradka negativni. Vydupala si druhy den novou zadanku od hygieny a samozrejme uz byla pozitivni. Sama rikala, ze zalezi na tom z jake casti nosohltanu se to odebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.1.22 07:26

Druhý pcr test je negativní, tak co si o tom má člověk myslet. Jen jsem zvědavá co mi řeknou na hygieně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.1.22 07:33
@hanka.br. píše:
Tak to by ses divila! Zkušenost s 20 PCR falešně pozitivními testy z jednoho pracoviště mám čerstvě za sebou. Ale pravda je, že nařízená karanténa zrušena nebyla, byť se kontrolní testy ukázaly jako negativní.

Jestli to bylo najednou, tak to byla neci chyba. Ale pisu prakticky, zcela vyjimecne se to stat muze, ale neni to chyba metody. Ve srovnani s falesne negativnimi je to temer vyloucene. Takze ne, nedivim se, ale trvam na tom, ze jit na nej znovu, bylo zbytecne. I na hygiene vi, ze je pravda, co rikam Takze to mizive procento( spis promile) ma holt smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.1.22 07:39
@lussinka píše:
Druhý pcr test je negativní, tak co si o tom má člověk myslet. Jen jsem zvědavá co mi řeknou na hygieně :nevim:

Falesna negativita je daleko beznejsi, odhaduju 20, mozna az 30%. Zalezi hlavne na tom, jak udelali vyter a v jake fazi nakazeni. Takze ti na hygiene reknou, ze ma sedet doma, bohuzel se s virem potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.1.22 07:53

@mroe kdyby ji něco bylo tak bych to pochopila a před měsícem měla covid mladší dcera a výsledky pcr negativní a to se ve škole každý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.1.22 07:55
@lussinka píše:
@mroe kdyby ji něco bylo tak bych to pochopila a před měsícem měla covid mladší dcera a výsledky pcr negativní a to se ve škole každý týden

No, tak pak se tomu pozitivnimu PCR u starsi nemuzes divit. Falesne pozitivni zjevne nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.1.22 09:06

Když už je asi skoro 3 týdny po ukončení izolace a dcera se testuje i ve škole pcr? Až teď? Blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.1.22 09:10
@lussinka píše:
Když už je asi skoro 3 týdny po ukončení izolace a dcera se testuje i ve škole pcr? Až teď? Blbost

Proc? Konecne ji nekdo vytrel poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+