Covid testy - antigennim testům už nevěřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5654
16.1.22 11:19
@lussinka píše: Četla jsem včera, když se udělá antigen na pracovišti, letí se do karantény na 5 dnů bez pcr. Když si uděláme test doma, tzv samotest, jdeš na pcr a do výsledků karantena není…komedie :lol:

Naprostá. Kdyby se aspoň snažili, ať to není tak do očí bijící. Ale ono to už asi nejde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
16.1.22 11:30
@EmLenka píše:
Ja jsem to popletla. U te druhe dcery ten prvni vysledek vypadal takhle (foto). Druhy Pcr test uz vysel negativni. Myslim si, že ty pcr testy by měly mít nějakou vyšší spolehlivost, když se podle toho řídí naše dny. Přítel měl ve výsledku v sms negativní ale v listě co přišel do mailu měl jen napsáno hraniční hodnota a doporučení opakovat test za několik dní. Je to bordel a negativní výsledek v sms taky nic neznamená.

Bordel? Tak vymysli nejaky lepsi test. Zrovna u viru je to orisek. Medicina neni matematika, zadny test neni 100% spolehlivy. Dokonce ani biopsie. A u te muze jit i o zivot. Co to je ve srovnani s par dny izolace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.1.22 11:57
@mroe píše:
Bordel? Tak vymysli nejaky lepsi test. Zrovna u viru je to orisek. Medicina neni matematika, zadny test neni 100% spolehlivy. Dokonce ani biopsie. A u te muze jit i o zivot. Co to je ve srovnani s par dny izolace?

Bordel je především v nařízení. Jak se chovat v případě falešně negativních testů? Hurá jsem negativní můžu jít za babi. Babička se chrání nikam nechodí, ale já jsem negativní tak je to v poho. A ejhle za týden je babča v nemocnici na přístrojích. U mně se covid projevil po sedmi dnech od nakažení dcery. Dneska v práci si uděláš test bude pozitivní na pět dní doma a pak si to roznášej jak chceš dál, protože PCR není 100pro spolehlivý(když si ho teda necháš udělat). Význam? Absolutně žádný. Z covidu se za pět dní nevyléčíš i když příznaky nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.1.22 14:42
@vokishka píše:
ale na to PCR si můžeš zajít sama a pokud je negativní, tak ti karanténa končí

než se na PCR objednáš a dostaneš výsledek, tak pravděpodobně bude těch 5 dní fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.1.22 14:44
@Popeladym píše:
Naprostá. Kdyby se aspoň snažili, ať to není tak do očí bijící. Ale ono to už asi nejde. :D

honem honem se musí z pandemie vytřískat co nejvíc, spoustě lidí se už svírá pr.d.elka, že by snad covid mohl skončit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
16.1.22 14:46
@stinga píše:
než se na PCR objednáš a dostaneš výsledek, tak pravděpodobně bude těch 5 dní fuč

U nas maji hromadu volnych mist na zatra. Do vecera výsledek. Takze pokud budu zitra pozitivni, rovnou vyrazim a případně muzu hned v utery do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18140
16.1.22 14:47

Nevíte někdo, zda a kde pozitivní může zjistit, o jakou mutaci u něj jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.1.22 14:50
@stinga píše:
ale teď se přece na pracovištích začnou zas ofiko používat a výsledek bude směroplatný, máš pozitivní antigen, fičíš na 5 dní do karantény - PCR testu netřeba
(prostě zůstalo ve skladech moc antigenů, tak se to musí spotřebovat, než to projde :P

U nás prý pokud ti není špatně, tak home office, jestli na mě vyjde výherní antigen (denně se jich u nás dělají stovky už dva měsíce a záchyt snad dva pozitivní), tak mě okamžitě rozboli hlava :mrgreen: ale potvrzení o prodělaném covid na antigen stejně nedostanu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
16.1.22 14:51
@Bubla Bůčková píše:
U nás prý pokud ti není špatně, tak home office, jestli na mě vyjde výherní antigen (denně se jich u nás dělají stovky už dva měsíce a záchyt snad dva pozitivní), tak mě okamžitě rozboli hlava :mrgreen: ale potvrzení o prodělaném covid na antigen stejně nedostanu ne?

Potvrzení nedostanes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.1.22 14:54
@vokishka píše:
Potvrzení nedostanes

Komedie, prostě aby to vypadalo, že se něco dělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
16.1.22 14:56
@Bubla Bůčková píše:
Komedie, prostě aby to vypadalo, že se něco dělá :roll:

Tak muzes na tenPCR, pokud bude pizitivni, potvrzení mas v kapse. A karantena se pocita od antigenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117136
16.1.22 15:05
@Eliška píše:
Nevíte někdo, zda a kde pozitivní může zjistit, o jakou mutaci u něj jde?

Zeptala bych se na tom odběrnem místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.1.22 15:09
@Eliška píše:
Nevíte někdo, zda a kde pozitivní může zjistit, o jakou mutaci u něj jde?

Pokud si nechas zaslat vysledek i na mail tak ti do nej prijde vysledkovy list. Nebo pokud uz jsi byla testovana tak si o nej muzes dodatecne pozadat mailem. Ja jsem u deti psala do laboratore. Dr. od deti Jsem mail nenahlasila. Ale prijde ti cislo viru nepisou tam omikron nebo delta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.1.22 15:31

A když budu mít v práci pozitivní antigen, ostatní z rodiny karantenu nemají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18140
16.1.22 15:33
@EmLenka píše:
Pokud si nechas zaslat vysledek i na mail tak ti do nej prijde vysledkovy list. Nebo pokud uz jsi byla testovana tak si o nej muzes dodatecne pozadat mailem. Ja jsem u deti psala do laboratore. Dr. od deti Jsem mail nenahlasila. Ale prijde ti cislo viru nepisou tam omikron nebo delta.
žádné číslo viru tam není :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+