Covid testy - antigennim testům už nevěřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76727
16.1.22 17:24
@vokishka píše:
já bych šla hned, pokud bude negativní, můžu hned do práce. A při antigenu není potvrzení, kdo ho chce, musí na PCR.

no když to bude hodně rychlé, tak půjdeš do práce v úterý, a ve čtvrtek můžeš mít antigen zase pozitivní, tak zas půjdeš ve čtvrtek na PCR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65210
16.1.22 17:28
@stinga píše:
no když to bude hodně rychlé, tak půjdeš do práce v úterý, a ve čtvrtek můžeš mít antigen zase pozitivní, tak zas půjdeš ve čtvrtek na PCR?

my se testujeme už jen jednou. A ten antigen mohl být falešně pozitivní a tak ti bude vycházet každé testování. Pokaždé budeš doma pět dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
16.1.22 17:33
@vokishka píše:
my se testujeme už jen jednou. A ten antigen mohl být falešně pozitivní a tak ti bude vycházet každé testování. Pokaždé budeš doma pět dní?

no bingo - to je to, oč tu kráčí - no podle vládního nařízení ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
16.1.22 17:38

@vokishka my jsme se dosud testovali v práci 1× týdně - plivací testy každé pondělí, když by byl někdo pozitivní - šel na kontrolní PCR test, nyní se budeme testovat samozřejmě 2× týdně, a po pozitivním antigenu nařizuje vláda 5 dní izolaci - tak třeba budu měsíc doma, když budou testy pozitivní,
já si v podstatě ani nemůžu dovolit platit 2× týdně 800,–- za kontrolní PCR testy, to mi můj rozpočet nedovolí, budu prostě doma - hloupé nařízení, hloupý výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.22 17:58

Ja bych zase tak neplasila. Delam ve zdravotnictvi v cizine, testuju se jako neockovana denne, ockovani se testuji 2× tydne (krome leta to tak bylo) a doted u nas zadny pozitivni test nebyl, antigenni. A to lidi meli covidy treba doma v rodine a do prace chodili dal. Covid tri ockovani chytli, ale vzdy to vyslo na vikend z nejakeho duvodu, ze to zjistili antigenem doma. Takze doted zadna karantena v praci nic.

• Citovat
  • Upravit
76727
17.1.22 08:15
@Anonymní píše:
Ja bych zase tak neplasila. Delam ve zdravotnictvi v cizine, testuju se jako neockovana denne, ockovani se testuji 2× tydne (krome leta to tak bylo) a doted u nas zadny pozitivni test nebyl, antigenni. A to lidi meli covidy treba doma v rodine a do prace chodili dal. Covid tri ockovani chytli, ale vzdy to vyslo na vikend z nejakeho duvodu, ze to zjistili antigenem doma. Takze doted zadna karantena v praci nic.

no nás testují od října 1× týdně, prý byl dosud 1 záchyt (z 1000 lidí),
ale to se jednalo o deltu, teď nadřízení i kolegové plaší, jelikož „řádí“ omikron, který údajně dostaneme všichni, očko, neočko i prodělaní, tak vzniká docela panika, kdo bude pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.1.22 16:43
@mroe píše:
No vidis, dopadlo to stejne. Tady i ten kontrolni byl ze slin, ne z nosohltanu. Karantenu nezrusi ani tady.

Poslali nás na další pcr, byl negativní a izolaci zrušili, prý nejspíš došlo ke špatným výsledkům :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
17.1.22 16:48
@lussinka píše:
Poslali nás na další pcr, byl negativní a izolaci zrušili, prý nejspíš došlo ke špatným výsledkům :palec: :mavam:

No, vyborne. Nechapu, asi uz je jim to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.1.22 16:53
@mroe píše:
No, vyborne. Nechapu, asi uz je jim to jedno.

Nj, tak proběhly testy 3× antigen a 3× pcr…a pouze jeden pcr byl pozitivní a dcera bez příznaků. Asi taky záleží na koho člověk narazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
17.1.22 17:20

Prosím vás víte někdo, jak je to teď s Omicronem? Mně moje zdravotní sestra u praktika řekla, že mám na PCR test jít nejdřív pátý den, ale to už mi bylo dobře a teda negativní, ale kolem mně teď všichni padají jak hrušky a hned ten první den příznaků jdou na PCR. A všichni pozitivní. Za pět dní už je jim dobře. Ale to už se nikdo netestuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65210
17.1.22 17:28
@MartinaIrena píše:
Prosím vás víte někdo, jak je to teď s Omicronem? Mně moje zdravotní sestra u praktika řekla, že mám na PCR test jít nejdřív pátý den, ale to už mi bylo dobře a teda negativní, ale kolem mně teď všichni padají jak hrušky a hned ten první den příznaků jdou na PCR. A všichni pozitivní. Za pět dní už je jim dobře. Ale to už se nikdo netestuje. :roll:

no říkali, že to má inkubačku dva až tři dny, karanténa nebo izolace je jen na pět, není nutný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí