Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Eliška píše: žádné číslo viru tam není
Nevim no me to prislo takhle. Foto
@Eliška píše:
@EmLenka aha, tak mne tam chybi ten radek Mutace.
ono to možná bude tím, že se sekvenují jen některé vzorky, vždyt se i řešilo, že jsme nevěděli, že už tu řádí delta.
@vokishka píše:t
U nas maji hromadu volnych mist na zatra. Do vecera výsledek. Takze pokud budu zitra pozitivni, rovnou vyrazim a případně muzu hned v utery do prace
tak zas nebudu platit 800,–- abych mohla do práce, a popřípadě ve čtvrtek zase,
u nás dnes mají místa na úterý, takže v pondělí budou místa na středu, dobrá - zaplatím 800 a půjdu ve středu na PCR, bude negativní - půjdu ve čtvrtek do práce - tam antigen pozitivní - a tak zase půjdu za 800 na PCR a tak pořád dokola - tak budu bez peněz a beztak do práce nepůjdu ![]()
to bych okašlala, tak budu doma, vyspím se a pořádně si uklidím ![]()
@stinga píše:
t
u nás dnes mají místa na úterý, takže v pondělí budou místa na středu, dobrá - zaplatím 800 a půjdu ve středu na PCR, bude negativní - půjdu ve čtvrtek do práce - tam antigen pozitivní - a tak zase půjdu za 800 na PCR a tak pořád dokola - tak budu bez peněz a beztak do práce nepůjdu
to bych okašlala, tak budu doma, vyspím se a pořádně si uklidím
tak za těch pět dní, až půjdeš zpět do práce, budeš mít zase antigen. A ten může být zase pozitivní. To nemá nic společného s PCR.
@stinga píše:
t
u nás dnes mají místa na úterý, takže v pondělí budou místa na středu, dobrá - zaplatím 800 a půjdu ve středu na PCR, bude negativní - půjdu ve čtvrtek do práce - tam antigen pozitivní - a tak zase půjdu za 800 na PCR a tak pořád dokola - tak budu bez peněz a beztak do práce nepůjdu
to bych okašlala, tak budu doma, vyspím se a pořádně si uklidím
Přesně, já jim dám home office
nejsou nějaký tipy? Třeba dát si kapky do nosu? ![]()
@vokishka píše:
Tak muzes na tenPCR, pokud bude pizitivni, potvrzení mas v kapse. A karantena se pocita od antigenu
Takže od poz. testu v práci začíná karanténa, i když se na test dostanu za dva dny a výsledek přijde třeba zase za dva dny?
@Bubla Bůčková píše:
Přesně, já jim dám home officenejsou nějaký tipy? Třeba dát si kapky do nosu?
Potřebuješ být pozitivní nebo negativní? ![]()
@free333 píše:
Takže od poz. testu v práci začíná karanténa, i když se na test dostanu za dva dny a výsledek přijde třeba zase za dva dny?
ano, počítá se to od antigenu
@vokishka píše:
ano, počítá se to od antigenu
Děkuju, mně se to zatím ani nechtělo studovat… ![]()
@free333 píše:
a proč bys ještě šla na PCR test, to postrádá smysl, když izolace po pozitivním antigenu je 5 dní
@stinga píše:
a proč bys ještě šla na PCR test, to postrádá smysl, když izolace po pozitivním antigenu je 5 dní
já bych šla hned, pokud bude negativní, můžu hned do práce. A při antigenu není potvrzení, kdo ho chce, musí na PCR.
@vokishka píše:
tak za těch pět dní, až půjdeš zpět do práce, budeš mít zase antigen. A ten může být zase pozitivní. To nemá nic společného s PCR.
no však právě, to píšu jako reakci na to, že někdo chce po pozitivním antigenu jít ještě na PCR, který očekává, že bude negativní, aby mohl jít rychle zpět do práce - chodit dobrovolně ještě na PCR v téhle situaci nemá smysl,
a že po návratu do práce může být opět pozitivní antigen, toho se obáváme v práci taky
@stinga píše:
no však právě, to píšu jako reakci na to, že někdo chce po pozitivním antigenu jít ještě na PCR, který očekává, že bude negativní, aby mohl jít rychle zpět do práce - chodit dobrovolně ještě na PCR v téhle situaci nemá smysl,
a že po návratu do práce může být opět pozitivní antigen, toho se obáváme v práci taky
ale šla by do práce klidně hned druhý den, já bych to třeba v pohodě stihla, jsou volná místa a výsledek by měl být ještě ten den
@stinga píše:Šla bych na něj kvůli tomu, abych měla potvrzení o prodělání a nějakou dobu klid, to snad ještě platí…