ČS má/nemá talent, Superstar a další...

2205
12.9.15 20:31

ČS má/nemá talent, Superstar a další ......

Ahoj holky, tak nějak tuhle diskuzi zakládám ze zvědavosti… sedíme s chlapem na gauči a přepínáme programy a tak si říkáme, opravdu dneska ještě někdo kouká na pořady typu ČS má talent, Superstar a další??? Upřímně oba jsme na tyhle pořady už alergičtí, ale přijdeme si tak trošku divný :lol: protože mi přijde, že v mém okolí to dost lidí sleduje… stahujeme film, protože to se opravdu nedá, trapnost nad trapnost :roll: a jak jste na tom vy? Je ještě někdo divnej jako my? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
12.9.15 20:35

Já sleduju akorát ČS má talent ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
12.9.15 20:35

@Lady Bee máme to stejně. V telce prdlajs takže stahujem filmy taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
12.9.15 20:36

Já tyhle kraviny nechávám hrát jako kulisu, když třeba dělám něco do školy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
12.9.15 20:37

No tak já jsem třeba zatím nikdy superstar ani talent neviděla…takže teď sleduju superstar poprvé…člověk se musí na té mateřské nějak zabavit :mrgreen: samozřejmě je nutný to brát s nadhledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
12.9.15 20:38

My taky na tyhle sr*čky nekoukáme stejně jako na pojišťovnu v růžové ulici ani cesty do rodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.9.15 20:42

Taky na tyhle hovadiny nekoukame, ale už se těším na Masterchefa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.9.15 20:42
@Blanka89 píše:
My taky na tyhle sr*čky nekoukáme stejně jako na pojišťovnu v růžové ulici ani cesty do rodin…

Moje řeč :lol: :) já tyhle pořady nemůžu nějak rozdýchat :lol: tyhle rádoby show z důvodu, že do zábavy to má daleko a lidi se tam chodí akorát ztrapňovat a za rok po ně ani pes neštěkne a nekonečným seriálům jsem občas teda dala šanci, že mě to třeba začne bavit, ale bohužel… po 10 minutách naprosto nesmyslných dialogů, jsem to vždy vzdala :lol: prostě tomu nějak nemůžu přijít na chuť a už ani nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.9.15 20:43

Mám jen jako kulisu a koukám do počítače…jinak já osobně se nemůžu až budou dávat Masterchef, to je snad jediná reality show kterou můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
@sarunka003 píše:
@Lady Bee máme to stejně. V telce prdlajs takže stahujem filmy taky

Super sestro! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085

Já koukám na oboje. Dokonce někdy sleduju i zahraniční třeba Británie má talent, nebo nějaký pěvecký z Ameriky a Británie. Mě to baví :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.9.15 20:46

A tak mě napadá ještě jedna otázka, je tu někdo kdo se podobné show jako je superstar nebo čs má talent zúčastnil? Já měla kamaráda v superstar a úplně jinak to vypadá ve skutečnosti a jinak v televizi, všechno vyumělkované, předem vybraní favorité atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
12.9.15 20:48

Já nesleduji…Ale všimli jste si rozdílu mezi takovými pořady a těma které byly před několika lety? Jako třeba Rozjezdy pro hvězdy, Doremi apod? Dřív nebylo takové zesměšnování lidí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.9.15 20:50

Na CS ma talent nekdy koukam, kdyz nemam nic lepsiho na praci. Ale na pevecke souteze vubec. Souhlasim, ze po vsech tech vyhercich za par mesicu ani pes nestekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.9.15 20:52

Tak zrovna Masterchef mi přišel strašnej. Ten pisklavej kuchař byl tragickej. O jídle mi to moc nepřišlo. Viděla jsem asi 2 díly.
Koukám na talent, protože jsem dnes sama doma. Budu se letos poprvé koukat na stardance. Manžel je na tohle všechno superalergickej, takže neprovokuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí