Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak nějak tuhle diskuzi zakládám ze zvědavosti… sedíme s chlapem na gauči a přepínáme programy a tak si říkáme, opravdu dneska ještě někdo kouká na pořady typu ČS má talent, Superstar a další??? Upřímně oba jsme na tyhle pořady už alergičtí, ale přijdeme si tak trošku divný
protože mi přijde, že v mém okolí to dost lidí sleduje… stahujeme film, protože to se opravdu nedá, trapnost nad trapnost
a jak jste na tom vy? Je ještě někdo divnej jako my? ![]()
@Lady Bee máme to stejně. V telce prdlajs takže stahujem filmy taky
Já tyhle kraviny nechávám hrát jako kulisu, když třeba dělám něco do školy ![]()
No tak já jsem třeba zatím nikdy superstar ani talent neviděla…takže teď sleduju superstar poprvé…člověk se musí na té mateřské nějak zabavit
samozřejmě je nutný to brát s nadhledem ![]()
My taky na tyhle sr*čky nekoukáme stejně jako na pojišťovnu v růžové ulici ani cesty do rodin…
Taky na tyhle hovadiny nekoukame, ale už se těším na Masterchefa ![]()
@Blanka89 píše:
My taky na tyhle sr*čky nekoukáme stejně jako na pojišťovnu v růžové ulici ani cesty do rodin…
Moje řeč
já tyhle pořady nemůžu nějak rozdýchat
tyhle rádoby show z důvodu, že do zábavy to má daleko a lidi se tam chodí akorát ztrapňovat a za rok po ně ani pes neštěkne a nekonečným seriálům jsem občas teda dala šanci, že mě to třeba začne bavit, ale bohužel… po 10 minutách naprosto nesmyslných dialogů, jsem to vždy vzdala
prostě tomu nějak nemůžu přijít na chuť a už ani nechci ![]()
Mám jen jako kulisu a koukám do počítače…jinak já osobně se nemůžu až budou dávat Masterchef, to je snad jediná reality show kterou můžu ![]()
@sarunka003 píše:
@Lady Bee máme to stejně. V telce prdlajs takže stahujem filmy taky
Super sestro!
![]()
Já koukám na oboje. Dokonce někdy sleduju i zahraniční třeba Británie má talent, nebo nějaký pěvecký z Ameriky a Británie. Mě to baví
.
A tak mě napadá ještě jedna otázka, je tu někdo kdo se podobné show jako je superstar nebo čs má talent zúčastnil? Já měla kamaráda v superstar a úplně jinak to vypadá ve skutečnosti a jinak v televizi, všechno vyumělkované, předem vybraní favorité atd…
Já nesleduji…Ale všimli jste si rozdílu mezi takovými pořady a těma které byly před několika lety? Jako třeba Rozjezdy pro hvězdy, Doremi apod? Dřív nebylo takové zesměšnování lidí… ![]()
Na CS ma talent nekdy koukam, kdyz nemam nic lepsiho na praci. Ale na pevecke souteze vubec. Souhlasim, ze po vsech tech vyhercich za par mesicu ani pes nestekne..
Tak zrovna Masterchef mi přišel strašnej. Ten pisklavej kuchař byl tragickej. O jídle mi to moc nepřišlo. Viděla jsem asi 2 díly.
Koukám na talent, protože jsem dnes sama doma. Budu se letos poprvé koukat na stardance. Manžel je na tohle všechno superalergickej, takže neprovokuju ![]()