Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych u vás posbírat trochu inspirace
. Koukáte na seriály? Na jaké? Já se teda nedívám vůbec na televizi, ale ráda si pouštím seriály na notebooku, v originále, kdy se mi chce, kdy mám čas. Postupně jsem zkoukla spoustu seriálů, teď jsem měla náročné období a ráda bych najela na nějaký nenáročný seriál, abych se odreagovala, ale nějak si nemůžu žádný vybrat. Pro představu, na co jsem se např. dívala: One Tree Hill, Heart of Dixie, Pretty Little Liars, Revenge…
Přemýšlela jsem třeba o Cizince (Outlander) či Chicagu P. D., ale ráda se nechám inspirovat
.
Ahoj ja teda miluju How I Met Your Mother to je moje srdcovka, a koukam jedine v originale..dabing je totiz uplne mimo. jako pubertacka jsem mela rada Gilmorky a musim rict ze jeste i dnes se na ne rada podivam
Heart of Dixie je taky dobry ![]()
Já mám ráda How I met your mother (první řady super, pak to začalo pokulháhvat, ale bavilo mě to pořád..) no a pak klasika - Přátelé. Super je taky Krok za krokem.
@Tate Outlander je super, doporučuji
. Jinak ještě sleduji Devious maids, Switched at birth, Da Vinci´s demons, Salem, Marco Polo…
Holky hoďte i odkazy, kde to sledujete. Ráda se nechám inspirovat, ale ať nechytnu vir
![]()
Ještě k těm seriálům - klasika Teorie velkého třesku a 2 socky jsou boží
![]()
100000% doporučuji Outlander. Je to jeden z nejkrásnějších seriálů, co jsem kdy viděla
![]()
Holky, How I met your mother jsem sledovala taky, a super, ale postupně mě to přestalo bavit.
@ajleenka Tak možná zkusím, slyšela jsem na to zatím samou chválu. Switched at birth jsem taky viděla, to bylo super, chodila jsem pak i chvíli na znakovku
. Ostatní neznám, mrknu na to.
Díky všem za tipy
.
Líbí se mi asijské, speciálně korejské, ale není nějak čas, tak moc nekoukam a znám jen ty staršího data, třeba You are beautiful a Skip Beat, coz je kapku pubertální, nebo Dal Ja's Spring. A chtěla bych vidět Queen of. Housewives.
Na netu najdeš na asijské seriály spou stu tipů, docela frčí.
No ja koukala porad asi pres rok kazdy vecer misto telky sem sjizdela serose miluju chirurgove vsechny rady dvakrat ted 24 zari zacina nova rada… prolhane krasky, ztracene, hodne me zaujala veronica mars, a teorie velkeho tresku no ale ted se nekoukam na nic protoze nevim na co tak se taky necham inspirovat jo jeste sem se zacala koukat na pohotovost uplne od zacatku ale nemuzu nejak tomu prijit na chut k te prvni rade
Já jsem seriálový maniak, takže bych ti jich tu mohla vypsat několik desítek ![]()
Mezi moje oblíbené patří třeba Devious Maids, výborný je Indian Summers z doby britské nadvlády na indickém subkontinentu a teď jsem dokoukala druhou sérii The Fall, kde hraje Jamie Dornan a Gillian Anderson, pokud máš ráda detektivky, tak rozhodně doporučuju, Jamie hraje sériového vraha a hraje ho opravdu skvěle.
Hodně mě baví i Tyrant, jehož děj se odehrává ve fiktivním státě na středním východě a pak Power a koukat se dá i na Mistresses. Pro fajnšmerky je Hannibal a pokud máš ráda sci-fi, tak mrkni na Extant, tam hraje Halle Bery.
Holky, díky, jste skvělé. Myslím, že budu mít zásobu na pár let dopředu
.
@Simona_Black Díky, vše vypadá dobře. Musím mrknout i na The Fall, na Jamieho jsem celkem zvědavá
.
@Tate No rozhodně mrkni. Já teda nekoukám online, ale díly si prostě stahuju na Ulozto a titulky k tomu na titulky.com , vyhovuje mi to tak víc. A Jamie je tam fakt super, ale je pravda, že já 50 odstínů šedi neviděla, takže tohle byl první snímek, ve kterém jsem ho viděla hrát a udělal na mě docela dojem. A Gillian tam vypadá fakt výborně. Bude se ti to moc líbit.