Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane taky tě seriál 13 reasons why tak rozhodil? Já z toho byla několik dní úplně „vypsychlá“. ![]()
@Doe_Jane píše:jo, super výkony, těším se na pokračování
to já taky ![]()
@Bjustřík píše:
Na ten díl s Žákem si konkrétně pamatuji, jak přicestoval coby „příležitostní milenec“ještě mne napadl seriál z naší pokladnice-Byli jednou dva písaři.
.
-jsem holt na ty starší díla asi…
A když už jsme u klasiky tak na ČT 1 zrovna dnes-Chalupáři
![]()
Colombo. Můžu ho pořád. Jen začne díl, už vím většinou, co kdo udělal a jak ho C. dostane. ![]()
Asi to bude silné retro..
,ale momentálně mám „pod lištou“ puštěný seriál z prostředí inženýrů, projektantů-Inženýrská odysea
. ![]()
Moc mě bavily Připady 1. oddělení. Za mě Top a těžko to něco prekona
Sex ve meste, dva a půl chlapa, prumernakovi a takova moderní rodinka. Vse co bezi na prima comedy central ![]()
Jinak ještě z těch nových mne napadá od neděle další série „Modravy“..
![]()
Tak za mě: Game of Thrones, Frasier, Mrtví jako já, Skladiště 13, Dr. House, Červený Trpaslík, 4400, Útěk z vězení a v telce Ohnivý Kuře ![]()
Edit: jo a samozřejmě Gillmorky, Perníkový táta, Weeds a můžu doporučit i Californication ![]()
Black Books, Father Ted, Monty Python's Flying Circus, Hale and Pace, Ajťáci, Griffinovi, Panika v městečku, Případy 1.oddělení, Hercule Poirot, Sherlock
Dexter, Sherlock, The Fall, Luther, 13 Reasons Why, Blindspot, Humans, How to get away with murder, iZombie, Wentworth, Orange is the new black, Big Little Lies, Gilmorky, Doktorka z Dixie, The Catch, This is us, Younger, Devious maids, Sex ve městě..