Jaké jsou vaše oblíbené seriály?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
10.9.15 08:26

Misfits, Supernatural, Greys anatomy, Game of thrones a pak taková ta klasika co běží furt dokola v tv, simpsni, gilmorky, dva a půl chlapa, přátelé a různý kriminálky český i zahraniční :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.9.15 09:37

Tak za mě - Hra o trůny, Dexter, The Fosters, Extant, Eye Candy, Humans, Město žen(Cougar Town s Courteney Cox ), Panství Downton, Revenge, Stalker, The Whispers, True Blood, Under the dome, Tyrant, Scream, Pretty Little Liars.

Zvýrazněné jsou mé nejoblíbenější :palec:

Chystám se na : Outlander, The Fall, Devious Maids, Heart of Dixie.

A už 3 roky se snažim sebrat odvahu na Walking Dead :oops:

Edit. Většinou sleduju online na milujemeserialy.eu nebo serialycz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.15 10:48

Dva a půl chlapa, teorie velkého třesku, Mentalita, Hrdinové, Heuréka, Zoufale manželky, Skladiště 13, Dokonalý podraz, Mentalista a Misfits-je trochu vulgární..
:dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.9.15 13:09

Holky, vůbec bych netušila, že se to tu tak rozjede! Nestíhám na ČSFD vyhledávat seriály, seznam už mám nesmírně dlouhý :). Díky všem za tipy :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.9.15 19:43

@barunkaaaaa jj Misfits byli skvělí ale po epizodě v las Vegas to ale imho dost ztratilo stavu. Vidíš na leverage (dokonalej podraz )bych zapomela, škoda že to zrušili, stejně jako heureku. The whispers jsou taky fajn (hlavně kvůli Milovi ventimigliovi - jessovi z gilmorek či peterovi z hrdinu)
A jestli má někdo rád moderní country tak je fajn i rodinné drama Nashville

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.15 22:08
@Caravaggio píše:
@barunkaaaaa jj Misfits byli skvělí ale po epizodě v las Vegas to ale imho dost ztratilo stavu. Vidíš na leverage (dokonalej podraz )bych zapomela, škoda že to zrušili, stejně jako heureku. The whispers jsou taky fajn (hlavně kvůli Milovi ventimigliovi - jessovi z gilmorek či peterovi z hrdinu)
A jestli má někdo rád moderní country tak je fajn i rodinné drama Nashville

JoJo misfits jsou dobrý, ale viděla jsem jen 2.série a první díl ze 3.serie jak odešel Nathan, přestala jsem koukat a nějak se mi nechce pokracovat :roll:
Jsou teda na můj vkus dost vulgární co se tyce mluvy, ale dalo se to :mrgreen:

Leverage mám moc ráda ale nějak nemohu dohledat díly v češtině, nevis kde bych je mohla najít?? :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.9.15 22:44

Pokud by chtěl někdo odlehčenou Hru o trůny, tak doporučuji britský seriál Galavant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.9.15 22:48

Breaking bad :palec:
Sex ve městě..to bych mohla koukat porad. Ted jsme sjeli Nemocnici na kraji města a já zeru _Život na zámku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
11.9.15 23:00

Jsem velmi nenáročný divák :mrgreen: Koukám skoro na vše, pokud mě to vyloženě neotráví :-D. Ale je to záležitost mnoha a mnoha let. Jako matka od dětí si většinu seriálů dopřávám jen vyjímečně za odměnu :mrgreen:.

Dexter, Láska je láska, Doktor House, HIMYM, TBBT, Zoufalé manželky, Gilmorova děvčata, Salem, The Fosters, Dokonalá podraz, Heuréka, Misfits, Chirurgové, Simpsnovi, Dva a půl chlapa, Přátelé, Námořní vyšetřovací služba, Jmenuji se Earl, Lovci duchů. Kdysi jsem viděla i Řekni kdo tě zabil (velmi nenáročné :mrgreen:).

Ale je to všehochuť, ne všechny jsou oddechové, některým se člověk musí i věnovat a myslet u toho, jinak to nedává smysl. Ale TOP je Dexter Morgan (a Debra), Gregory House, Abigail Sciuto (a Gibbs) a Mary Sibley ;) :D Na tyhle 4 postavy v seriálech bych mohla koukat pořád :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.9.15 13:13

@barunkaaaaa já koukla na další dva díly a též se mi dal nechtělo, ale baví mě teď aspoň Simon jako ramsey Bolton v GoT.) a bavila mě i ta vulgarita
Leverage bylo na ulozto, nebo mrkni na esoubory.cz -emulátor co ti prohledá všechny weby typu ulozto. Něco bylo myslím i online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.15 21:20
@Caravaggio píše:
@barunkaaaaa já koukla na další dva díly a též se mi dal nechtělo, ale baví mě teď aspoň Simon jako ramsey Bolton v GoT.) a bavila mě i ta vulgarita
Leverage bylo na ulozto, nebo mrkni na esoubory.cz -emulátor co ti prohledá všechny weby typu ulozto. Něco bylo myslím i online.

Simon :pankac: :pankac: kouknu díky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.9.15 21:24

Vzhledem k mojí profilovce mně byli nejbližší „Čtyři tankisti a pes“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
20.9.15 20:13

The big bang theory, How I met your mother, White collar, Modern family, Agentura jasno, Two and half man, Suits, Helena, Průměrňákovy…
koukala sem i na pár řad Upířích deníků, ale nebylo to nic pro mě
dříve klasika - Chůva k pohledání, Sabrina mladá čarodějnice, MASH, Přátelé + Joey…

nevíte kde můžu stáhnout anglické titulky? ráda bych koukala v originále s Aj titulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3173
22.9.15 22:27

Poraďte mi někdo seriály na 20 minut? Něco jako Průměrňákovi, Taková moderní rodinka, Taneční akademie. Vyhovuje mi, že je to krátký a taková oddechovka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.15 10:00
@Quinn7 píše:
Poraďte mi někdo seriály na 20 minut? Něco jako Průměrňákovi, Taková moderní rodinka, Taneční akademie. Vyhovuje mi, že je to krátký a taková oddechovka. :kytka:

Lucky loulie jen 12 dílu ale super, zasmejes se :), dva a pul chlapa, teorie velkého třesku, červený trpaslík, jak jsem poznal vaši matku, chůva k pohledání, Ajtaci..víc už me nenapada :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí