Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. Za mě: Gilmorky, Roswell, Hvězdná brána, Xena, Herkules, Buffy přemožitelka upírů, Čarodějky, Superman (2 různé seriály)… S přítelem/manželem jsme koukávali na Červeného trpaslíka ![]()
@Janasas píše: Ženatý se závazky.. a jako teda dřív jsem ujížděla na Xeně a HerkulesoviŘíkala jsem si, že s Xenou a Herkulem budu asi sama
Krok za krokem sleduju ráda i teď..
A co opravu neee je seriál Gilmorovi děvčata.. prostě mě ta Rori lezla na nervy
@MachyXS je to zase něco jiného a Akta X, ale prostě dřív. Teď mi to přijde takové už trapné..
ale dřív mě to bavilo
@MachyXS píše: Říkala jsem si, že s Xenou a Herkulem budu asi samaJo a ještě Hercule Poirot a Četnické humoresky
Ja sledovala Vražedné pobřeží, Škola zlomenych srdcí, to bylo pro mě top.Ale těch seriálů bylo mraky, Jump street21, pak takový jak se morfují(název si nepomatuji ),Dallas, Tak jde čas,… babička třeba sledovala Manuelu.
Ordinace, Ulice.
Jinak sleduju pořád dokola Sex ve městě a Gilmorovky, když běží na jsem doma.
Hlavně ty četnické a detektivní. Ideálně zasazené do historie, byt třeba nedávné (Poirot, Hříšní lidé, Dobrodružství kriminalistiky, Humoresky).
Kdysi jsme koukala na Ordinaci a Život na zámku, Pojištovnu štěstí a ještě cosi, co natočil Adamec.
@pe-terka píše:
Hlavně ty četnické a detektivní. Ideálně zasazené do historie, byt třeba nedávné (Poirot, Hříšní lidé, Dobrodružství kriminalistiky, Humoresky).
Kdysi jsme koukala na Ordinaci a Život na zámku, Pojištovnu štěstí a ještě cosi, co natočil Adamec.
Jj, i já. Život na zámku zas teď dávají, v ned. dopol. Když nesloužím, koukám.
Teda já zírám, kolik je vůbec seriálů.
Asi 90% z nich vůbec neznám. ![]()
@nostress píše:
Teda já zírám, kolik je vůbec seriálů.Asi 90% z nich vůbec neznám.
o nic moc jsi nepřišla. V globále to člověku moc nedá, spíš sebere čas. Ale na ty detektivní se vyloženě těším.
Já mam stále ráda Chůva k pohledání
Jinak jsem milovala taky Mash, Aly McBeal a Krok za krokem je asi stalice ![]()
@Janasas Jo vlastně, Akta X taky kdysi, dnes z nostalgie
@rozmaryna1234 Morfují se, to byli Strážci vesmíru („Morfujeme!“ „Triceratops!“)
@pe-terka Jo, Hříšní lidé a Dobr. kriminalistiky dodnes, to je supr ![]()
Jo a moc hezká je černobílá série Sňatky z rozumu, taky starší…
Jo a „Odpadlík“ jeden čas taky - sexy Lorenzo Lamas na motorce a jeho věrný kumpán Bobby Sixkiller
![]()
Moje oblíbené jsou Království, Hra o trůny, Perníkový táta, Vikingové, dříve Upíří deníky, Ordinace, Ulice, Krok za krokem, Průměrnákovi, Přátelé, Plný dům, Lařina volba, dřív jsem se dívala na Čarodějky, Divoký anděl, Jsi můj život…:)