Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak moje topka je Breaking Bad, naprosto nejlepší seriál co jsem kdy viděla. Na odreagování Modern Family, Průměrňákovi, Taneční akademie. Další co sleduju Chirurgové, Dr. House jsem jednu dobu hodně žrala. Klasika Gilmorky, Zoufalky.
Koukám na sběratele kostí
Dva a půl chlapa, Úplně normální, Jak jsem poznal vaši matku, Jmenuji se Earl, Taková moderní rodinka, Chirurgové, Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Doktorka z Dixie a mnoho dalších
@Quinn7 jooo breaking bad!! Super. Já ještě ke svým stalicim radim Walking dead, ten je můj úplně nejoblíbenější. Prumernakovi, Přátelé, Gilmorky - to je moje nenáročná oddychovka.
Teď jsem dokoukala 3.řadu Devious maids, nevite někdo jestli se bude další řada? ![]()
Zapomnela jsem na naprosto uzasnej seriál Hodne štěstí, Charlie
Koukam na to denně v tv. Je to o super rodine, bezvadni rodiče, maji 4děti s nejmladší je charlie, roste od mimca po dobu serialu az do skolky. Sourozenci taky skvělí, kdybyste nektera koukla urcite to neni ztráta času ![]()
Doporučuju seriály The Walking Dead, American Horror Story a Pretty Little Liars ![]()
Z těch vyloženě „Nepremyslicich“ pro ženský doporucuju devious maids (produkuje Eva longoria), mistresses, the fosters, chasing life (vzhledem k tématu trošku nutí k zamyšlení), make IT or break it, once upon a time, greys anatomy, víc než tvd mě asi zaujali the originals(dobře se mi u toho dělají domácí prace
), reign
komedie mě většinou nebaví jediný co mi připadá fajn (pouze ale v původním znění) je krom simpsonu a britskejch klasik (black books
little britan, it crowd) Modern Family.
Pokud máš ráda sci fi tak určitě Star Trek (nezvladasli trochu archaicky kulisy apod začátku 90s, tak Enterprise), určitě heuréka (oceněna vědci za popularizaci vědy, nutí k vysedavani minimálně u wiki
), warehouse 13, battlestar galactica, dollhouse, firefly, aktuálně continuum, defiance, dark matter, killjoys, Under the dome, Haven (poslední dvě dle předlohy od Kinga) heroes (na podzim obnovují)..
Jinak mě moc bavilo a opravdu jsem sledovala parenthood, the good wife, suits, srdcovka greys anatomy, the musketeers, Mr. Selfridge, call the midwife (díky tomu vím že porod se dělí na různý doby
), od září poslední serka downton abbey, the paradise… Je a l Word bych zapomela.
Pak akcnaky a napinaky jako arrow, black sails, american horror story, dexter byl skvelej, supernatural.. Je toho mraky a zaleží fakt na preferenci. Na edne mají u každého seriálu prolinky na jemu podobné, škoda jen že už nikdy nebude nic jako gilmorky ![]()
jo a ještě byly dobrý retro seriály jako pan am, the astronaut wives club nebo samozřejmě mad man..
Příspěvek upraven 10.09.15 v 11:49
Klasika teorie velkého třesku, jak jsem poznal vaší matku to jsou dva seriály co mám zkouknuty asi 100×!!… Pak je pecka Hra o truny, živý mrtvý a bavila mě taky první řada American horror story ![]()
Za mě určitě How I met your Mother, big Bang theory, Shameless s mojí láskou McAvoyem
.. Teď taky ten novej hbo seriál Detektiv..nebo true detektiv, teď nevím.. No a taky miluji těžce holčičí věc sex ve městě.
![]()
Zivi mrtvi, Resurection, Originals, Hra o truny, Sherlock-moc, moc doporucuji, Vikingove, True Blod…
The Affair, The Knick, Peaky Blinders- formálně i obsahově skvělé počiny. A moje oblíbené stálice- The Office (britská verze) a Červený trpaslík.
Ted aktuálně Doktorka z Dixie, ale nejsem v tu dobu, kdy jde doma, tak hledám díly na netu.
A miluji Přátele a Dva a půl chlapa, Gilmorky atd.
Mě dost chytlo misfits - zmetci
a pak samozřejmě klasika Přátelé a tak ![]()