Jaké jsou vaše oblíbené seriály?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20513
9.9.15 21:08

The big bang theory, The IT crowd,2 socky, gilmorky, futurama, HIMYM, Přátelé,2 a půl chlapa, My name is Earl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
9.9.15 21:09

Koukam na Dr. Who, Ulici, Vampire Diaries, Under the Dome, Revenge :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.9.15 21:09

@Simona_Black Já jsem sice 50 odstínů viděla, ale nebyla jsem nijak zvlášť nadšená, tak jsem právě zvědavá, jaký bude v úplně jiné roli. To je celkově moje úchylka, že pak hledám seriály s někým, koho znám z něčeho jiného, baví mě sledovat ty rozdíly…
A určitě zkusím i Devious Maids, to vypadá jako dobrá oddechovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
9.9.15 21:11

@Tate Devious Maids je hodně podobné jako třeba Zoufalé manželky, je to fakt na oddech a pobavení a fakt se u toho zasměješ :-) Myslím, že budeš Jamiem překvapená, já od něj nic moc nečekala a fakt jsem chvílema zírala, jak skvěle umí hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
9.9.15 21:15
@tera91 píše:
No ja koukala porad asi pres rok kazdy vecer misto telky sem sjizdela serose miluju chirurgove vsechny rady dvakrat ted 24 zari zacina nova rada… prolhane krasky, ztracene, hodne me zaujala veronica mars, a teorie velkeho tresku no ale ted se nekoukam na nic protoze nevim na co tak se taky necham inspirovat jo jeste sem se zacala koukat na pohotovost uplne od zacatku ale nemuzu nejak tomu prijit na chut k te prvni rade

Tu Veroniku Mars sis stahovala, nebo jsi koukala někde online?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990

Já mám ráda seriál přátele :) mužů na to koukat furt dokola a vždycky pobaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
@yasmine5 píše:
Koukam na Dr. Who, Ulici, Vampire Diaries, Under the Dome, Revenge :)

Vampire Diaries jsem jednu dobu hrozně žrala. Po pár sériích mě to ale přestalo bavit. Jak daleko jsi s Revenge? Nejde úroveň hodně dolů? Já jsem skončila někde u 3×11, pak jsem si musela dát nucenou pauzu a nevím, jestli pokračovat nebo začít spíš s něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
9.9.15 21:16

Jo jeste jsem si vzpomela American Horror Story, neni to sice uplne zanr serial ale neskutecne me to chytlo vsechny rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
9.9.15 21:19

@Tate Na konci treti rady, s kazdym dilem je to napinavy a potrebuju dalsi dil abych vedela co bude. Nezda se mi, ze by to ztracelo uroven jestli mas cas, zkus kouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
9.9.15 21:21

Mezi moje oblebene a na ty ktere muzu sledovat i vicekrat za sebou jsou Pratele a Gilmorky.

Příspěvek upraven 14.06.17 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.9.15 21:23

Holky a kde to stahujete a.nebo kde na to koukate? Ja mam rada sex ve meste a hra o truny, ale rada bych to koukala v originale. Jinak ted sleduji Chalupare :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.9.15 21:24

@fixa08 online sem ji nikde nanasla takze sem ji stahovala s hellspy a kdyz tam nejaky dil nebyl tak na uloz.to a pak je i film

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
9.9.15 21:24

BBT
Misfits
The Middle

A z českých je nej Čtvrtá hvězda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.9.15 21:27

@yasmine5 Mrknu, když to neztrácí na napětí, tak mě to zase určitě chytne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.9.15 21:29

Jinak ještě jednou všem - díky za tipy :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí