Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, chtěla bych znát váš názor. Která z těchto dvou stran je vám sympatičtější, podle vás má perspektivu do budoucna a její program vám připadá lidštější?
Díky za názory ![]()
A proč anonymně? Nevidím žádnou intim informaci. Proč bych se měla dělit o svůj názor s anonymem v diskuzi, kde se od začátku staví naproti sobě dvě odlišné strany. Vidím to jako zneužití anonymity a pokus o vyvolávání hádek ![]()
Chtěla jsem napsat svůj názor, ale nenapíšu, protože je zakladatel/ka anonymní. Buď tu chce někdo vyvolat hádku, nebo tu někdo řeší preference matek na mateřské
Příspěvek upraven 22.06.13 v 19:28
Jedna „lepší“ jak druhá.. rána do palice by mi byla milejší, než zdejší politici ![]()
@Gladys píše:
A proč anonymně? Nevidím žádnou intim informaci. Proč bych se měla dělit o svůj názor s anonymem v diskuzi, kde se od začátku staví naproti sobě dvě odlišné strany. Vidím to jako zneužití anonymity a pokus o vyvolávání hádek
Naprosto souhlasím ![]()
Ani jednu… ráda bych pravicovou stranu, která nebude zkorumpovaná a opravdu bude prosazovat pravicovou politiku a nebude se bát nepopulárních opatření… ale na pohádky už jsem moc stará ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ani jednu… ráda bych pravicovou stranu, která nebude zkorumpovaná a opravdu bude prosazovat pravicovou politiku a nebude se bát nepopulárních opatření… ale na pohádky už jsem moc stará
@j.a.n.i1 píše:
Ani jednu… ráda bych pravicovou stranu, která nebude zkorumpovaná a opravdu bude prosazovat pravicovou politiku a nebude se bát nepopulárních opatření… ale na pohádky už jsem moc stará
@j.a.n.i1 píše: