Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já, akorat jsem těhotná, tak nevím, jestli se to počítá. Po porodu bych řada pomalu zase začínala připomínat člověka, takže budu úplně mimo tuhle diskuzi:-P
Jááááááááá
ja dokonce jezenim uplne vseho zahadne zhubla, sem rada ze uz nikam nehubnim a rada bych spis par kilo pribrala
![]()
Myslím, že velká většina ve skutečnosti nehubne… spíš jde o to, jestli drží dietu nebo ne.
Dneska jsem sežrala Oreo, brambůrky, 2 koblihy s nugátem a kilo třešní a ano já hubnu
Minulej týden jsem tímhle stylem zhubla 2 kila
To prostě samo
![]()
tak jako jestli natruc dietářkám, tak já jsem už zase hubená a nemusela jsem držet žádnou dietu. Mám na sobě šortky vel.38 a budu si do nich asi muset dávat pásek, aby mi nespadli ![]()
To do toho spadá také - a všechny ty rádoby diety v naší vlastní hlavě také - aneb dietní je to, co já za dietní považuji.
@versatilka píše:
Myslím, že velká většina ve skutečnosti nehubne… spíš jde o to, jestli drží dietu nebo ne.
@Larr jáááá…úspěšně nabírám a ještě do října budu
Ale jinak i normálně jím co chci, kdy chci a v jakým chci množství
Zrovna teď přemýšlím, že si půjdu strčit pizzu do trouby ![]()
@kadavka píše:
Já, zrovna sedím u pytlíku Haribo medvídků
a ja tu nemam ani kousek cokolady protoze sem byla leniva skocit dneska do obchoduuu ![]()
Kdo tu prdí na hubnutí
Kdo je tu v poho, jí na co má chuť a nehodlá být o hladu aneb na truc všem dietářkám
.