Kdo tu nehubne?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
19.6.13 22:29

Tohle téma mě napadlo - spíše - těm, co neřeší, že mají pár - i více - kilo navíc.

Příspěvek upraven 19.06.13 v 22:34

• Citovat
  • Upravit
Larr
19.6.13 22:29

Počkej, počkej - ale vynecháváš sladký :roll: :?:.

@kissi píše: :-D Jezením jsem zhubla 10kilo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4201
19.6.13 22:30

@tamata no tak ti teda pekne dekuju to se mam jit zase divat jestli tam nahodou v kuchyni neco nepribylo?? :lol:

@Gladys me prave padaj tak nejak i ty 36 :/ tak jsem rada ze uz nikam nehubnu, vsak ve vsem vypadam jak vesak! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
19.6.13 22:31
@tamata píše:
Dneska jsem sežrala Oreo, brambůrky, 2 koblihy s nugátem a kilo třešní a ano já hubnu :D Minulej týden jsem tímhle stylem zhubla 2 kila :lol: To prostě samo :nevim: :lol:

Po tomhle se ani nedivím, že hubneš, jsi musela strávit půl dne na wc :lol:

Jinak já po spoustě neúspěšných pokusů hubnutí vzdala, zkoušela jsem cvičit, ale po pár dnech/týdnech mě to vždycky přestane bavit. Manželovi se líbím, komplexy nemám, takže na to házím bobek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
19.6.13 22:31

@Larr aha tak to nic, prcka sem se zatim nedockala :( kilo navic momentalne aniz bych chtela zadny nemam.. tak to jsem uplne out of topic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.6.13 22:33

Já jen tak jako absolutne mimo tuhle diskuzi, jen jsem nakoukla a je to ajk sjem si myslela, jsou tu same-nedietarky co maji velikost maximalne 38 :lol: Cekala jsem jestli tu bude nejaka nedietarka co by mela treba 44 velikost a byla fakt stastna(a ze jich znam dost a jsou to osoby vesele, rekla bych i stastnejsi, nez my dietarky..)
Ale mně si nevsimejte, ja jen procitala.. :D

• Citovat
  • Upravit
Larr
19.6.13 22:33
:mrgreen: :mrgreen:
@Z.jev píše:
Po tomhle se ani nedivím, že hubneš, jsi musela strávit půl dne na wc :lol:Jinak já po spoustě neúspěšných pokusů hubnutí vzdala, zkoušela jsem cvičit, ale po pár dnech/týdnech mě to vždycky přestane bavit. Manželovi se líbím, komplexy nemám, takže na to házím bobek :P
  • Citovat
  • Upravit
Larr
19.6.13 22:34

Ženám - nejen maminkám ;).

@Zuzee87 píše:
@Larr aha tak to nic, prcka sem se zatim nedockala :( kilo navic momentalne aniz bych chtela zadny nemam.. tak to jsem uplne out of topic :(
  • Citovat
  • Upravit
13073
19.6.13 22:35

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Larr píše:
Tohle téma mě napadlo - spíše - těm, co neřeší, že mají pár - i více - kilo navíc.Příspěvek upraven 19.06.13 v 22:34

a máš nějaký pravidla kdo tu může být? :think:

• Citovat
  • Upravit
2390

@Larr Ani nápad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

Seš tu správně - já mám 44 - 46, tedy naposledy jsem měla - či xl - xxl.

@finduska píše:
Já jen tak jako absolutne mimo tuhle diskuzi, jen jsem nakoukla a je to ajk sjem si myslela, jsou tu same-nedietarky co maji velikost maximalne 38 :lol: Cekala jsem jestli tu bude nejaka nedietarka co by mela treba 44 velikost a byla fakt stastna(a ze jich znam dost a jsou to osoby vesele, rekla bych i stastnejsi, nez my dietarky..)
Ale mně si nevsimejte, ja jen procitala.. :D
  • Citovat
  • Upravit
14856
19.6.13 22:36

Ja, ne ze bych to nepotrebovala…ale ted radsi proste jim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.6.13 22:36

Já držím bodovou dietu…co vidím, to zbodnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
19.6.13 22:37

Kdo chce - jen, když jsem to zakládala, myslela jsem na nás - 44 - 46 - 48 - diskutujte dál :lol:.

@Jasněnkaa píše:
a máš nějaký pravidla kdo tu může být? :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová