Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
![]()
- se vás ptám na recept
.
otázka na titulce byla : Kdo tu nehubne
![]()
@Larr byla to normálně taková ta malá dortová forma, tak jsme s mužem měli 2 dny sladké.
Volské oko - jak recept? prostě rozklepnu vajíčko osmažím, dá se to dělat na slanině, tj nejdřív slanina, když je z jendé strany opečená otočit a na to rozklepnout to vajíčko. Navrch posolit, monžno bylinky nebo papriku nebo pepř.
Já to moc nemusím, ale takhle bch to dělala, kdyby to po mě někdo chtěl.
A k tomu rajčátko.
Neceta jsem celou diskuzi, jen zacatek.Ja nehubnu, naopak, snazim se pribrat, zatim bez uspechu..(165cm/48-50kg)
@Mauzik2 a nelibis se tak sama sobe? ja mam normalne pri 166 cm 45 kilo a nebrala bych ani deko navic, jak mi to slusi. bohuzel ted mam 65 a je to moje nocni mura. kojeni ale beru jako povinnost, takze cela skrin s velikosti 32 (nekolik hadru s 34) musi pockat.
@Mauzik2 Tak ja jidlo miluju, vzdycky jsem ale byla mlsna vybirava huba. Pri 167 cm jsem vazila 49 kilo, i po diteti jsem se na tu vahu vratila, ale chtela jsem pribrat jako ty, tak jsem si zacala k snidani davat ovesnou kasi- udelala jsem si domaci instantni se susenou smetanou a orechama. S hruzou jsem ted zjistila, ze jsem vazne pribrala na 55! kilo, ale nadsena z toho nejsem- zacinaji se na me klepat casti tela, co se nikdy neklepaly. Vim jiste, ze v jidle se neomezim, takze dieta zadna, ale zacala jsem denne alespon chvili cvicit- hlavne posilovat brisni svaly.
Taky nehubnu, spíš se snažím pribrat, mám 174 cm a 50 kilo, jsem 17 dní po 3 porodu a opět mi nezůstalo ani ťuk ![]()
Chlap má 207 cm a 90 kilo a taky nepribere ani deko, jsme taková rodina žížal
![]()
@ivana-domca Bud rada, ze nepribiras. Ja jsem si vzdy prala pribrat a ted toho ledatak lituju a desim se kde se to zastavi.
@Sepishka něco pribrat bych potrebovala, aspoň 10 kilo, všichni říkají, že po 30 se začne přibírat, tak jsem na to zvědavá ![]()
No neco na tom urcite je, protoze me je tricet a do triceti mimo tehotenstvi fakt ani tuk a ted najednou pres pet kilo. Mam ale i vetsi chut k jidlu, driv mi stacily v podstate detsky porce a ted jim tak nejak stejne jako chlap ![]()
@Sepishka tak já žeru pořád hodně a stejně nic
ale kam se hrabu na chlapa, to je strasna kyselina, k obědu sní šišku knedliku jak nic a stejně nic nepribere
vždycky mu říkam že je lepší ho šatit než ho živit ![]()
@ivana-domca podle me je daleko pohodlnejsi bejt hubenej. Clovek muze nosit v podstate vsechno, nikdy se mi nestalo, ze bych se do neceho nevesla, nektery kousky obleceni jsem mela treba od 15 a porad mi byly. Ted se sice porad vlezu do svyho 36 vel. obleceni, ale treba z bokovek mi cosi zacalo pretykat kdyz jsem si sedla a to opravdu neni nic moc- radeji byt hubena nez tohle, fakt. Jsem soudna, tak ani upnuty saty co jsem si obcas rada vzala ted nehrozi.
Ten třešňový koláč byl tak velký a nebo to je další
.