Kdo tu nehubne?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
20.6.13 00:50

Co z toho je snídaně a co voběd :roll: :mrgreen:.

@Myrha píše:
@Larr dnešní menu: zmrzlina, nektarinky, zmrzlina, popcorn - myslím, že takhle se nehubne… :)
  • Citovat
  • Upravit
175
20.6.13 00:51

Jak ja bych chtela byt aspon na chvili tak stastna jako vy. v druhem tehotenstvi jsem pribrala 30 :twisted: kg, 20 se me porad drzi. dnes jsem se nasoukala do starych kalhot, ale to sadlo jak mi pretejkalo pres ty kalhoty, tak jsem si vzala svetr, abych to na max zakryla. ano, ja jsem dnes byla ve SVETRU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
20.6.13 00:51

:mavam: dobrou.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.6.13 01:37

Já na to prdím :D Jsem tlustá, najedená a spokojená (relativně) :D Mám zásoby až přijde hladomor :D

• Citovat
  • Upravit
5342
20.6.13 07:18

Cau, tak ja nehubnu…ted tloustnu i kdyz asi tak trochu fyziologicky (jsem tehotna). A jeste ke vsemu mam chute. S velikosti jsem zatim pod limitem…mozna se tam ale dohrabu
No to mi zas doktorka na gyn. vynada kolik jsem pribrala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.6.13 09:19

@Carolline1 ty jo, to jsi taky pěkná rachytida :lol: prej špeky, ty vole, začni brát něco na hlavu :mrgreen:

@Larr to jsi tolik přibrala bez cigár jo? 8o a teda 42 jsem neměla nikdy, 43 jo, ale 42 ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
175
20.6.13 10:56

@Lemuska ti takhle bezne vynadava, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.6.13 11:04

@lianah jooo, minule mi vynadala, ze mam v 28tt navrh 10kg (za 3tydny naskocilo najednou 5kg) 8o A musim priznat, ze jsem z toho doted dost vykolejena a mam hruzu z toho co bude priste. Asi bych nad tim mela mavnout rukou, ale z nejakeho duvodu mne to stresuje :nevim: Nu coz, snad me za to bit nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.6.13 11:10

@Lemuska baba jedna! melo by ji to byt jedno, ty kila nenosi ona. ja bych byla taky vykolejena a nejen to, presla bych k jine lekarce. po prvnim porodu jsem byla na kontrole az po dvou letech, kdyz jsem se dostala na svoji puvodni hmotnost. stydela jsem se i kdyz mi nikdy nedala nejevo, ze ji moje kila vadi. ted ma druhy maly 9 mesicu a jeste jsem na kontrole taky nebyla. az zhubnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.6.13 11:45

@lianah no, jsem z toho natolik divoka, ze ted chroupu k obedu sopak (ne, ze by mi to vadilo). Uz to s ni nejak doklepu. Taky mne ty kila stvou, ale nejak to nejsem schopna ovlivnit :( Jinak po prvnim porodu jsem se na puvodni vahu ani nevratila (pred 3,5roky) no a ted opet rostu, chjo. No, hlavne at jsme zdravi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.6.13 14:09

Kdyby nekdo nechapal, co tady hledam, tak otazka znela kdo tu nehubne? ja nehubnu, ja kojim. a jelikoz nejsem typ zeny, ktery diky kojeni vyschne na kost, tak mi nezustava nic jineho, nez cekat az se mrnous sam odstavi. ja to zavislak, typuju tak na tri roky.
@Lemuska ted mi doslo, ze jsem se po prvnim porodu ani nahodou nedostala na puvodni vahu, ja jsem k tomu zhubla dalsich 15 kg 8o
nemela jsem se cas s malym najist, hodne jsem hladovela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.6.13 17:28

@lianah muzu jen zavidet…tedy to zhubnuti…jinak jsi mela litacku a tu nezavidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.6.13 23:17
@Lemuska píše:
@lianah no, jsem z toho natolik divoka, ze ted chroupu k obedu sopak (ne, ze by mi to vadilo). Uz to s ni nejak doklepu. Taky mne ty kila stvou, ale nejak to nejsem schopna ovlivnit :( Jinak po prvnim porodu jsem se na puvodni vahu ani nevratila (pred 3,5roky) no a ted opet rostu, chjo. No, hlavne at jsme zdravi :kytka:

ja jsem to taky nebyla schopna ovlivnit a nevim jestli jsem si malyho takhle vykrmila nebo by se stejne narodil takhle velky (vazil 4370g). kazdopadne, vsichni tvrdi, ze druhe deti jsou proste vetsi. koho cekate?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
21.6.13 07:30

@lianah jezis to mne nestas :mrgreen: cekame kluka a uz ted se desim, ze se potati. Manzel byl meganovorozenec, neco ke ctyrem kilum a 57 cm 8o Tak mam docela strach jak bude velikej. Zatim jenok vim, ze ma dlouhy nohy :mrgreen: Dcera byla 3kilova takze pohoda :kytka: Teda se ctyrkilackem sis uzila :hug: Sla jsi normalne nebo cisarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.6.13 10:25

@Lemuska mozna, ze by mi naordinovali cisare, ale jak jsem byla velka a loni bylo leto na me extremne tropicke, tak jsem asi posledni dva mesice vubec nejezdila na kontroly (pres 50 km). kdyby mi doktorka rekla odhad 4 a pul kila, asi bych se psychicky zhroutia. a to myslim vazne, pac jsem si myslela, ze rodim standartni 3 kilove deti :mrgreen: (prvni syn vazil jako tvoje dcerka:)
ona ta delka neni az tak dulezita, ale hlavy by ty deti mohli mit mensi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová