Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jste tu zmínily jídelníčky, můžu napsat ten dnešní svůj ![]()
Ráno latéčko a velká čoko muffin, oběd těstoviny s pestem, pak kafčo a velký zákusek, pak přijdu domů a sním rychle pár čoko pralinek, dojím kaši po malém, jdu koupat a uspat - a pak si dám velký jihočeský jogurt, zase pár pralinek a zbouchám CELÝ pytel Emco polštářků pistáciových (ještě dojídám)
No děsný, ale u mě fakt normální ![]()
Emco polštářky - pistáciové je co
- stojí zato, abych si je koupila
.
@Carolline1 píše:
Když jste tu zmínily jídelníčky, můžu napsat ten dnešní svůj
Ráno latéčko a velká čoko muffin, oběd těstoviny s pestem, pak kafčo a velký zákusek, pak přijdu domů a sním rychle pár čoko pralinek, dojím kaši po malém, jdu koupat a uspat - a pak si dám velký jihočeský jogurt, zase pár pralinek a zbouchám CELÝ pytel Emco polštářků pistáciových (ještě dojídám)No děsný, ale u mě fakt normální
@Larr Se tak jmenují a jsou výborný
Můžeš si to dát i třeba na snídani s mlíkem zalít, ale jím i samotný ![]()
Já měla ráda čokoládový polštářky - ale značku nevím.
@Carolline1 píše:
@Larr Se tak jmenují a jsou výbornýMůžeš si to dát i třeba na snídani s mlíkem zalít, ale jím i samotný
Jo - a sladím - na čtvrtlitrák - šest lžiček cukru. Včera jsem měla čokoládový zmrzlinový pohár se šlehačkou - no dělávali ho větší
.
Tak já mám většinou velikost 46 a jsem většinou celkem spokojená, jen když se divám na fotky tak spokojená nejsem
Ale je fakt, že sladké je moje slabina ![]()
Na fotky se nedívám, nefotím a fotky vyhazuji.
@SonaBN píše:
Tak já mám většinou velikost 46 a jsem většinou celkem spokojená, jen když se divám na fotky tak spokojená nejsemAle je fakt, že sladké je moje slabina
@Larr Já se taky snažím být vždycky spíš za objektivem než před ním, bohužel to nejde vždycky a pár fotek se mnou vzniklo ![]()
@Larr píše:
Jo - a sladím - na čtvrtlitrák - šest lžiček cukru. Včera jsem měla čokoládový zmrzlinový pohár se šlehačkou - no dělávali ho větší.
brr já jsem na sladké, ale ne na hodně sladké, musím jít asi pro kyselou okurku, jen to čtu ![]()
Už chápu proč v receptech na koláče je vždy tolik cukru.
Dělala jsem teď jeden, bylo tam 150 gr cukru, dala jsem tam 50 a shodli jsme se s manželem, že příště ještě o fous míň a bude to dokonalé ![]()
Jinak dneska jídelníček: 2 kusy toho třešňového koláče a čaj k snídani, oběd gratinovaná zelenina s bramborem, odpoledne gumové medvídky a večeře chleba s nivou a 3 dcl plnotučného mléka.
Dneska jsem jedla docela dobře ![]()
@SonaBN viď člověk vypadá dobře a na fotkách je najednou tlustý… nechápu..
Ahoj ženy,
čím víc jsem dietovala, tím jsem byla tlustší. Tento fakt mě tak zmohl, že jsem si před deseti lety řekla, že jestli mám být tlustá, tak aspoň spokojená, do půl roku jsem měla dole 15 kg, jelikož jsem přestala řešit jídlo, jestli seženu to a to zdravé, kde si to ohřeju, uvařím, jestli je moc, dát si o kousek čokolády víc…
Sice jsem teď přibrala, ne po porodu, ale až po prvním roce života dcerky, protože už jsem byla tak ztahaná, že převažuje hlavně cukr na vzpruhu ![]()
Chtěla jsem zhubnout, manžel zakázal, prý mám konečně sexy pozadí a prsa… ![]()
Právě ho piji - to se šesti - hodně mléka - a je to takový sladký kapučíno.
@Myrha píše:
brr já jsem na sladké, ale ne na hodně sladké, musím jít asi pro kyselou okurku, jen to čtuUž chápu proč v receptech na koláče je vždy tolik cukru.
Dělala jsem teď jeden, bylo tam 150 gr cukru, dala jsem tam 50 a shodli jsme se s manželem, že příště ještě o fous míň a bude to dokonalé
Dnešní menu: 2 ks třešňového koláče a mléko, oběd přípitek šampaňského
, svačina svatební dort a svatební koláčky, večeře - grilované vepřové s chlebem a 2 piva ![]()