Kdo tu nehubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1171
22.6.13 23:39

Když jste tu zmínily jídelníčky, můžu napsat ten dnešní svůj :mrgreen:
Ráno latéčko a velká čoko muffin, oběd těstoviny s pestem, pak kafčo a velký zákusek, pak přijdu domů a sním rychle pár čoko pralinek, dojím kaši po malém, jdu koupat a uspat - a pak si dám velký jihočeský jogurt, zase pár pralinek a zbouchám CELÝ pytel Emco polštářků pistáciových (ještě dojídám) :lol: No děsný, ale u mě fakt normální 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.6.13 22:22

Emco polštářky - pistáciové je co :?: - stojí zato, abych si je koupila :roll:.

@Carolline1 píše:
Když jste tu zmínily jídelníčky, můžu napsat ten dnešní svůj :mrgreen:
Ráno latéčko a velká čoko muffin, oběd těstoviny s pestem, pak kafčo a velký zákusek, pak přijdu domů a sním rychle pár čoko pralinek, dojím kaši po malém, jdu koupat a uspat - a pak si dám velký jihočeský jogurt, zase pár pralinek a zbouchám CELÝ pytel Emco polštářků pistáciových (ještě dojídám) :lol: No děsný, ale u mě fakt normální 8o
  • Citovat
  • Upravit
1171
23.6.13 23:01

@Larr Se tak jmenují a jsou výborný :palec: Můžeš si to dát i třeba na snídani s mlíkem zalít, ale jím i samotný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
24.6.13 19:49

Já měla ráda čokoládový polštářky - ale značku nevím.

@Carolline1 píše:
@Larr Se tak jmenují a jsou výborný :palec: Můžeš si to dát i třeba na snídani s mlíkem zalít, ale jím i samotný :)
  • Citovat
  • Upravit
Larr
24.6.13 19:50

Jo - a sladím - na čtvrtlitrák - šest lžiček cukru. Včera jsem měla čokoládový zmrzlinový pohár se šlehačkou - no dělávali ho větší ;).

• Citovat
  • Upravit
quassa
24.6.13 20:01

Tak já mám většinou velikost 46 a jsem většinou celkem spokojená, jen když se divám na fotky tak spokojená nejsem :pocitac: Ale je fakt, že sladké je moje slabina :cert:

• Citovat
  • Upravit
Larr
24.6.13 20:04

Na fotky se nedívám, nefotím a fotky vyhazuji.

@SonaBN píše:
Tak já mám většinou velikost 46 a jsem většinou celkem spokojená, jen když se divám na fotky tak spokojená nejsem :pocitac: Ale je fakt, že sladké je moje slabina :cert:
  • Citovat
  • Upravit
quassa
24.6.13 20:25

@Larr Já se taky snažím být vždycky spíš za objektivem než před ním, bohužel to nejde vždycky a pár fotek se mnou vzniklo :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Larr
24.6.13 20:57

:mrgreen: tak ty bych hned zajedla.

@SonaBN píše:
@Larr Já se taky snažím být vždycky spíš za objektivem než před ním, bohužel to nejde vždycky a pár fotek se mnou vzniklo :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
31104
24.6.13 22:51
@Larr píše:
Jo - a sladím - na čtvrtlitrák - šest lžiček cukru. Včera jsem měla čokoládový zmrzlinový pohár se šlehačkou - no dělávali ho větší ;).

brr já jsem na sladké, ale ne na hodně sladké, musím jít asi pro kyselou okurku, jen to čtu :D

Už chápu proč v receptech na koláče je vždy tolik cukru.
Dělala jsem teď jeden, bylo tam 150 gr cukru, dala jsem tam 50 a shodli jsme se s manželem, že příště ještě o fous míň a bude to dokonalé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.6.13 22:53

Jinak dneska jídelníček: 2 kusy toho třešňového koláče a čaj k snídani, oběd gratinovaná zelenina s bramborem, odpoledne gumové medvídky a večeře chleba s nivou a 3 dcl plnotučného mléka.

Dneska jsem jedla docela dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.6.13 22:54

@SonaBN viď člověk vypadá dobře a na fotkách je najednou tlustý… nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
24.6.13 23:05

Ahoj ženy,

čím víc jsem dietovala, tím jsem byla tlustší. Tento fakt mě tak zmohl, že jsem si před deseti lety řekla, že jestli mám být tlustá, tak aspoň spokojená, do půl roku jsem měla dole 15 kg, jelikož jsem přestala řešit jídlo, jestli seženu to a to zdravé, kde si to ohřeju, uvařím, jestli je moc, dát si o kousek čokolády víc…

Sice jsem teď přibrala, ne po porodu, ale až po prvním roce života dcerky, protože už jsem byla tak ztahaná, že převažuje hlavně cukr na vzpruhu :)

Chtěla jsem zhubnout, manžel zakázal, prý mám konečně sexy pozadí a prsa… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.6.13 09:13

Právě ho piji - to se šesti - hodně mléka - a je to takový sladký kapučíno.

@Myrha píše:
brr já jsem na sladké, ale ne na hodně sladké, musím jít asi pro kyselou okurku, jen to čtu :DUž chápu proč v receptech na koláče je vždy tolik cukru.
Dělala jsem teď jeden, bylo tam 150 gr cukru, dala jsem tam 50 a shodli jsme se s manželem, že příště ještě o fous míň a bude to dokonalé :)
  • Citovat
  • Upravit
31104
26.6.13 00:46

Dnešní menu: 2 ks třešňového koláče a mléko, oběd přípitek šampaňského :), svačina svatební dort a svatební koláčky, večeře - grilované vepřové s chlebem a 2 piva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová