Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
Co z toho je snídaně a co voběd![]()
.
No to se u mě nepozná, jím málo nepravidelně a blbosti… ![]()
Ta kombinace je zabíjející
.
@tamata píše:
to je můj jídelníčekAle já jsem v 7. měsíci
![]()
Já jo - míchaná vajíčka v jednu v noci - nemají chybu
.
@kk94 píše:
ty jo já taky, hned zitra si ho budu muset koupit…
Holky jak tu tak debatujeme o jídle já dostávám vcelku hlad a to většinou na noc nejím
Tento týden ujíždím na topince s volským okem, silně posypáno sýrem - aspoň 2 kusy… mňam…
Se ti nedivím - mám jí minimálně 3× týdně.
@neumisa píše:
Tento týden ujíždím na topince s volským okem, silně posypáno sýrem - aspoň 2 kusy… mňam…
@Jasněnkaa Proč na hlavu? Tak jako když někdo zhubne na svalech, tak je jasný, že má pak o to víc tuku v poměru ke svalům… a je jedno kolik člověk váží ![]()
No stačí si vzít něco hodně těsnýho a prostě to ty špeky udělá pod tričkem
Nemyslím si, že jsem tlustá, ale zdaleka to není ideální nehledě na hmotnosti ![]()
@Myrha Já taky
Jím málo normálních jídel a víc (fakt hodně) sladkýho, čokolád, koláčů… prostě není čas a nálada se s tím pachtit a navíc jsem pořád někde v poklusu
A málem bych zapomněla, když už doma mám pět minut, tak vítězí klasika - pečivo s lučinou, sýr a občas šunka
a to pořád dokola, jen obměňuji druhy a v různých kombinacích
přítel je ze mě už na budku ![]()
Dva roky nonstop těhu - jako slonice
.
@Carolline1 píše:
@Zuzee87 No kosti mi teda nelezou, spíš mám na určitých místech trochu špekyale fakt, jako malký, ale jsou tam… řekla bych, že jsem musela hodně zhubnout svaly, víš. Dva roky jsem byla nonstop těhu a s miminem člověk sice jí samý sladký, ale pořádný věci taky ne…a do toho pořád kojím
normálně jsem celý zivot vážila 58-62. Ted se hodlám začít snažit zase pořádně sportovat a přibrat na svalech
@Myrha píše:
tak to sem patřím, já bych i hubla, kdyby to šlo bez přemýšlení. Ale prostě chodit někam cvičit zavřená (jen pro cvičení samotné) a vymýšlet co jíst a jíst furt a nedat si čokoládu, to radši budu tlustá. Manžel zatím nezdrhá. Tak to tak nějak neřeším, většinou.
Ano - já s cigárama nejedla, neměla jsem čas - furt jsem kouřila - teď, co nekouřím, mám čas na jídlo
.
@Jasněnkaa píše:
@Carolline1 ty jo, to jsi taky pěkná rachytidaprej špeky, ty vole, začni brát něco na hlavu
@Larr to jsi tolik přibrala bez cigár jo?
a teda 42 jsem neměla nikdy, 43 jo, ale 42 ne
co znamená zmínila
- jestli sem se zase něčeho nedotkla
.
@Žirafátko píše:
@Larr mě to ukazuje, že jsi mě zmínila a nic nevidim
Maj
- a nebo přidáme cukr.
@Žirafátko píše:
@Larr jako, že jsi o mě něco napsalamaj to rozbitý