Kdo tu nehubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
21.6.13 14:32
@Larr píše:
Co z toho je snídaně a co voběd :roll: :mrgreen:.

No to se u mě nepozná, jím málo nepravidelně a blbosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.6.13 11:27

Ta kombinace je zabíjející 8o :mrgreen:.

@tamata píše:
to je můj jídelníček :think: Ale já jsem v 7. měsíci :think: :P
  • Citovat
  • Upravit
Larr
22.6.13 11:29

Já jo - míchaná vajíčka v jednu v noci - nemají chybu :mrgreen:.

@kk94 píše:
ty jo já taky, hned zitra si ho budu muset koupit… :mrgreen:
Holky jak tu tak debatujeme o jídle já dostávám vcelku hlad a to většinou na noc nejím :lol:
  • Citovat
  • Upravit
26246
22.6.13 12:12

Tento týden ujíždím na topince s volským okem, silně posypáno sýrem - aspoň 2 kusy… mňam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.6.13 18:23

Se ti nedivím - mám jí minimálně 3× týdně.

@neumisa píše:
Tento týden ujíždím na topince s volským okem, silně posypáno sýrem - aspoň 2 kusy… mňam…
  • Citovat
  • Upravit
1171
22.6.13 21:43

@Jasněnkaa Proč na hlavu? Tak jako když někdo zhubne na svalech, tak je jasný, že má pak o to víc tuku v poměru ke svalům… a je jedno kolik člověk váží :)
No stačí si vzít něco hodně těsnýho a prostě to ty špeky udělá pod tričkem :nevim: Nemyslím si, že jsem tlustá, ale zdaleka to není ideální nehledě na hmotnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
22.6.13 21:47

@Myrha Já taky :lol: Jím málo normálních jídel a víc (fakt hodně) sladkýho, čokolád, koláčů… prostě není čas a nálada se s tím pachtit a navíc jsem pořád někde v poklusu :lol: A málem bych zapomněla, když už doma mám pět minut, tak vítězí klasika - pečivo s lučinou, sýr a občas šunka :mrgreen: a to pořád dokola, jen obměňuji druhy a v různých kombinacích :mrgreen: přítel je ze mě už na budku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.6.13 21:51

Já mám nejradši hrochy :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Larr
22.6.13 21:54

Dva roky nonstop těhu - jako slonice 8o :mrgreen:.

@Carolline1 píše:
@Zuzee87 No kosti mi teda nelezou, spíš mám na určitých místech trochu špeky :mrgreen: ale fakt, jako malký, ale jsou tam… řekla bych, že jsem musela hodně zhubnout svaly, víš. Dva roky jsem byla nonstop těhu a s miminem člověk sice jí samý sladký, ale pořádný věci taky ne…a do toho pořád kojím :nevim: normálně jsem celý zivot vážila 58-62. Ted se hodlám začít snažit zase pořádně sportovat a přibrat na svalech :)
  • Citovat
  • Upravit
Larr
22.6.13 21:56
:palec:
@Myrha píše:
tak to sem patřím, já bych i hubla, kdyby to šlo bez přemýšlení. Ale prostě chodit někam cvičit zavřená (jen pro cvičení samotné) a vymýšlet co jíst a jíst furt a nedat si čokoládu, to radši budu tlustá :). Manžel zatím nezdrhá. Tak to tak nějak neřeším, většinou.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
22.6.13 21:58

Ano - já s cigárama nejedla, neměla jsem čas - furt jsem kouřila - teď, co nekouřím, mám čas na jídlo :mrgreen:.

@Jasněnkaa píše:
@Carolline1 ty jo, to jsi taky pěkná rachytida :lol: prej špeky, ty vole, začni brát něco na hlavu :mrgreen:@Larr to jsi tolik přibrala bez cigár jo? 8o a teda 42 jsem neměla nikdy, 43 jo, ale 42 ne :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4466
22.6.13 22:10

@Larr mě to ukazuje, že jsi mě zmínila a nic nevidim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.6.13 22:13

8o co znamená zmínila :?: - jestli sem se zase něčeho nedotkla :mrgreen:.

@Žirafátko píše:
@Larr mě to ukazuje, že jsi mě zmínila a nic nevidim 8o
  • Citovat
  • Upravit
4466
22.6.13 22:31

@Larr jako, že jsi o mě něco napsala :mrgreen: maj to rozbitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.6.13 22:37