Kdo tu nehubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
19.6.13 23:26
  • Citovat
  • Upravit
1171
19.6.13 23:35

Jéé, konečně normální diskuze, kde se všichni z něčeho nehroutěj :mrgreen: Já se hlásím k nehubnoucím! Po porodu mám míň než před tím a žeru fakt šíleně - denně padne tak jedna-dvě čokolády, nějaký ten koláček, sušenka…co teda nejím, jsou brambůrky a tyhle slané věci…to néé. Mé oblíbené jídlo je kachna s knedlíkem a zelím :lol:
Ped deseti lety jsem byla ještě šílená, v pubertě a dieta byla nonstop :lol: ale ted… po dítěti mám prostě lepší postavu :nevim: nebo teda aspon hubenější (178/56)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
19.6.13 23:41

@kk94 jj presne tak.. :) mi ta domaci majoneza nikdy nesla :( zkousela sem dvakrat a ani jednou to nebylo dobry tak nevim co delam spatne, pritom jsem vzdycky davala vseho tak jak psali v receptu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
19.6.13 23:45

@Žirafátko @Jasněnkaa jeee holky tak ted budu prohlizet pred spanim akcni zirafy.. ja vlastnim od detstvi jednu plysovou a taham ji vsude sebou doted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
19.6.13 23:47

@Carolline1 8o ja mam 170cm a 55 kilo a lezou mi neskutecne kosti a ty si jeste o 8 cm vyssi! 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
19.6.13 23:57

@Zuzee87 No kosti mi teda nelezou, spíš mám na určitých místech trochu špeky :mrgreen: ale fakt, jako malký, ale jsou tam… řekla bych, že jsem musela hodně zhubnout svaly, víš. Dva roky jsem byla nonstop těhu a s miminem člověk sice jí samý sladký, ale pořádný věci taky ne…a do toho pořád kojím :nevim: normálně jsem celý zivot vážila 58-62. Ted se hodlám začít snažit zase pořádně sportovat a přibrat na svalech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
19.6.13 23:59

Já domácí majonézu nikdy nezkoušela, a i normálně ji moc nemusím - teda až na chlebíček s vajíčkem, politý majonézou, mnam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
20.6.13 00:00

@Larr dnešní menu: zmrzlina, nektarinky, zmrzlina, popcorn - myslím, že takhle se nehubne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
20.6.13 00:03
@Larr píše:
Tohle téma mě napadlo - spíše - těm, co neřeší, že mají pár - i více - kilo navíc.Příspěvek upraven 19.06.13 v 22:34

tak to sem patřím, já bych i hubla, kdyby to šlo bez přemýšlení. Ale prostě chodit někam cvičit zavřená (jen pro cvičení samotné) a vymýšlet co jíst a jíst furt a nedat si čokoládu, to radši budu tlustá :). Manžel zatím nezdrhá. Tak to tak nějak neřeším, většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
20.6.13 00:08

@blanula19 tak 36 jsem hodně dlouho neviděla… Ale dneska třeba F&F kraťasy 44 by snesly ještě podnájemníka a jiné kalhoty 42 nemám šanci dostat přes stehna. Takže to číslování je fakt trošku na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
20.6.13 00:17

@Carolline1 tyhle vysoký lidi s 50 a trochu kili mě baví, když mluví o špecích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
20.6.13 00:33

@Carolline1 no to ja taky budu muset zacit (s tema svalama..) ja prave mela taky kolem 58 kg pak se to najednou presvihlo pres 60 a drzelo se to kolem 61 - 62 kg a pak se to nejak samo zhubnelo behem hrozne kratke doby na 55 a to je tak nejak doted no.. nikdo nevi cim :).. ale osvalit se budu muset na fotkach vypadam jak nejaka anorekticka kdyz si dobre stoupnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
20.6.13 00:44

To jsem já :mrgreen: :mrgreen:.

@finduska píše:
@Larr Já tu určitě správně nejsem :mrgreen: Já jsem dietarka a velikost 44 jsem nemela ani v tehu, ale prave jsem chtela nakouknout, protoze jsem cekala, ze nejvic budou halasit nedietama ty, kteri je nepotrebuji :P A ja obdivuji a fandim kazde, ktera je nedrzi a je spokojena takova jaka je..MAm kamosku 44velikost a fakt super zenska :mrgreen: vecne dobre naladena
  • Citovat
  • Upravit
Larr
20.6.13 00:46

Já myslím, že je víc těch, které křičí, jak můžou sníst vše - a přitom se hlídají od rána - do večera.

@finduska píše:
@Larr Já tu určitě správně nejsem :mrgreen: Já jsem dietarka a velikost 44 jsem nemela ani v tehu, ale prave jsem chtela nakouknout, protoze jsem cekala, ze nejvic budou halasit nedietama ty, kteri je nepotrebuji :P A ja obdivuji a fandim kazde, ktera je nedrzi a je spokojena takova jaka je..MAm kamosku 44velikost a fakt super zenska :mrgreen: vecne dobre naladena
  • Citovat
  • Upravit
Larr
20.6.13 00:49

Taky to neřeším - mám oporu doma - neřešit to. Ale já mám trochu jinou history - měla jsem 58 - 60 na 182. Co nejsem kámoška s cigárama mám o 28 - 30 víc.
A předtím jsem měla tak 42 na 182 - takže nemohu říct, že by mi to nelítalo :roll: 8o :mrgreen: :mrgreen:.

@Jasněnkaa píše:
to je fajn :pankac:
2× chleba s mrmeládou, jogurt, margot, hamburger u stánku, poblífka, zapékané těstoviny, 2× rohlík s máslem a rajče, mufiny 3×, čínská poblífka, punčák 2×.
@kadavka píše:
Já mám 44-46 jako @Larr a nějak to neřeším… :mrgreen: a to jsme byli na večeři v restauračce a teď jsem dorazila ty medvědy :mrgreen: a už teď přemýšlím nad tím, co dobrého si udělám na oběd zítra :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová