Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé, konečně normální diskuze, kde se všichni z něčeho nehroutěj
Já se hlásím k nehubnoucím! Po porodu mám míň než před tím a žeru fakt šíleně - denně padne tak jedna-dvě čokolády, nějaký ten koláček, sušenka…co teda nejím, jsou brambůrky a tyhle slané věci…to néé. Mé oblíbené jídlo je kachna s knedlíkem a zelím ![]()
Ped deseti lety jsem byla ještě šílená, v pubertě a dieta byla nonstop
ale ted… po dítěti mám prostě lepší postavu
nebo teda aspon hubenější (178/56)
@kk94 jj presne tak..
mi ta domaci majoneza nikdy nesla
zkousela sem dvakrat a ani jednou to nebylo dobry tak nevim co delam spatne, pritom jsem vzdycky davala vseho tak jak psali v receptu ![]()
@Žirafátko @Jasněnkaa jeee holky tak ted budu prohlizet pred spanim akcni zirafy.. ja vlastnim od detstvi jednu plysovou a taham ji vsude sebou doted ![]()
@Carolline1
ja mam 170cm a 55 kilo a lezou mi neskutecne kosti a ty si jeste o 8 cm vyssi!
![]()
@Zuzee87 No kosti mi teda nelezou, spíš mám na určitých místech trochu špeky
ale fakt, jako malký, ale jsou tam… řekla bych, že jsem musela hodně zhubnout svaly, víš. Dva roky jsem byla nonstop těhu a s miminem člověk sice jí samý sladký, ale pořádný věci taky ne…a do toho pořád kojím
normálně jsem celý zivot vážila 58-62. Ted se hodlám začít snažit zase pořádně sportovat a přibrat na svalech ![]()
Já domácí majonézu nikdy nezkoušela, a i normálně ji moc nemusím - teda až na chlebíček s vajíčkem, politý majonézou, mnam ![]()
@Larr dnešní menu: zmrzlina, nektarinky, zmrzlina, popcorn - myslím, že takhle se nehubne… ![]()
@Larr píše:
Tohle téma mě napadlo - spíše - těm, co neřeší, že mají pár - i více - kilo navíc.Příspěvek upraven 19.06.13 v 22:34
tak to sem patřím, já bych i hubla, kdyby to šlo bez přemýšlení. Ale prostě chodit někam cvičit zavřená (jen pro cvičení samotné) a vymýšlet co jíst a jíst furt a nedat si čokoládu, to radši budu tlustá
. Manžel zatím nezdrhá. Tak to tak nějak neřeším, většinou.
@blanula19 tak 36 jsem hodně dlouho neviděla… Ale dneska třeba F&F kraťasy 44 by snesly ještě podnájemníka a jiné kalhoty 42 nemám šanci dostat přes stehna. Takže to číslování je fakt trošku na houby.
@Carolline1 tyhle vysoký lidi s 50 a trochu kili mě baví, když mluví o špecích.
@Carolline1 no to ja taky budu muset zacit (s tema svalama..) ja prave mela taky kolem 58 kg pak se to najednou presvihlo pres 60 a drzelo se to kolem 61 - 62 kg a pak se to nejak samo zhubnelo behem hrozne kratke doby na 55 a to je tak nejak doted no.. nikdo nevi cim
.. ale osvalit se budu muset na fotkach vypadam jak nejaka anorekticka kdyz si dobre stoupnu ![]()
To jsem já
.
@finduska píše:
@Larr Já tu určitě správně nejsemJá jsem dietarka a velikost 44 jsem nemela ani v tehu, ale prave jsem chtela nakouknout, protoze jsem cekala, ze nejvic budou halasit nedietama ty, kteri je nepotrebuji
A ja obdivuji a fandim kazde, ktera je nedrzi a je spokojena takova jaka je..MAm kamosku 44velikost a fakt super zenska
vecne dobre naladena
Já myslím, že je víc těch, které křičí, jak můžou sníst vše - a přitom se hlídají od rána - do večera.
@finduska píše:
@Larr Já tu určitě správně nejsemJá jsem dietarka a velikost 44 jsem nemela ani v tehu, ale prave jsem chtela nakouknout, protoze jsem cekala, ze nejvic budou halasit nedietama ty, kteri je nepotrebuji
A ja obdivuji a fandim kazde, ktera je nedrzi a je spokojena takova jaka je..MAm kamosku 44velikost a fakt super zenska
vecne dobre naladena
Taky to neřeším - mám oporu doma - neřešit to. Ale já mám trochu jinou history - měla jsem 58 - 60 na 182. Co nejsem kámoška s cigárama mám o 28 - 30 víc.
A předtím jsem měla tak 42 na 182 - takže nemohu říct, že by mi to nelítalo
.
@Jasněnkaa píše:
to je fajn
2× chleba s mrmeládou, jogurt, margot, hamburger u stánku, poblífka, zapékané těstoviny, 2× rohlík s máslem a rajče, mufiny 3×, čínská poblífka, punčák 2×.
@kadavka píše:
Já mám 44-46 jako @Larr a nějak to neřeším…a to jsme byli na večeři v restauračce a teď jsem dorazila ty medvědy
a už teď přemýšlím nad tím, co dobrého si udělám na oběd zítra
![]()
Dobrou dámy
http://www.rauty-svatby.cz/…mg-4911-jpg/