Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábi Zlopočasná Ja jsem nemyslela byt podvyzivena, ale byt prirozene stihla, tak ze srdce nemusi pumpovat krev do uplne zbytecny tukovy tkane a neopotrebovavas si zbytecne klouby. Nekomu se zda, ze hysterovat pri moji vysce s 55 kily neni na miste, ale jak rikam u me uz to proste JE nadvaha, protoze jsem celkove drobna. Psala jsem to jen proto, abych varovala vsechny stihly holky, ktery si mysli, ze pribrat par kil je neco skvelyho stejne jako jsem si to myslela ja. Neni.
To som sa dozvedela ze som anorekticka ked som sa stazovala ze ma pri 53 kilach bolia kolena, lebo som pribrala. Od ortopeda. Ja by som toho povodcu kultu stihlosti vrazdila styrikrat za den furt nanovo.
Inak ja svoju vahu neriesim ziadnym smerom, akurat ma poslednou dobou strasne zlosti ked jej musim prisposobit satnik. Obchody su plne tak otrasnych handier!
@Bábi Zlopočasná No ja jsem prave pri tech svych 49 kilech mela uplne normalni obsah tuku v tele, ale samozrejme ze vsem okolo jsem se pri absenci svaloviny, coz mam tak nejak vrozeny zdala hubena. Tak sem si rekla ok rozezeru se s ovesnejma kasema a uvidime co to udela
Ted toho lituju, protoze ja jsem ten posledni clovek na svete, co by se dokazal ovladat v jidle nebo nedejboze drzet nejakou dietu. A satnik menit nehodlam za zadnou cenu- nenavidim nakupovani hadru a co s tema stavajicima? ![]()
@Larr píše:
Přišlo to po otázce na recept - tak jsem nechápala souvislost.
Už rozumím.
to je tak, když někdo celý natěšený odpoví na úplně první dotaz a nevšimne si, že se diskuze mezitím stočila úplně jiným směrem
![]()
@Reyne píše:
to je tak, když někdo celý natěšený odpoví na úplně první dotaz a nevšimne si, že se diskuze mezitím stočila úplně jiným směrem![]()