Kdo tu nehubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
19.6.13 22:53

@Jasněnkaa no já právě na něj taky měla chuť, ale nevím, jak dlouho v tý lednici byl, tak nevím, jestli může být zkažený, podle smradu to nepoznám :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
19.6.13 22:56

@Larr Sladké si neodepře :-D Taky nechápu jak jsem mohla schodit 10 kilo bez omezování, teď na váhu raději nelezu :mrgreen: Velikost 42-44, kdyby se vyrábělo 43, to by bylo fájn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.6.13 22:57
@Žirafátko píše:
@Jasněnkaa no já právě na něj taky měla chuť, ale nevím, jak dlouho v tý lednici byl, tak nevím, jestli může být zkažený, podle smradu to nepoznám :think: :think:

to máš fuk, záleží na chuti, tělo se s tím popere, někudy to vyjde :mrgreen: hele tahle je taky dobrá :lol: http://www.komik.cz/…a_zirafa.jpg

• Citovat
  • Upravit
4466
19.6.13 22:58

@Jasněnkaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trochu tekl, to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.6.13 22:59
@Žirafátko píše:
@Jasněnkaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trochu tekl, to je fakt

tak vyteče no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4466
19.6.13 23:01

Můj favorit :mrgreen:
http://ngm.nationalgeographic.com/…T7eWqOHClag/

:lol: když jsme u toho žrádla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.6.13 23:03
@Žirafátko píše:
Můj favorit :mrgreen:
http://ngm.nationalgeographic.com/…T7eWqOHClag/:lol: když jsme u toho žrádla
:mrgreen: trochu morbidní, ale pěkný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2816
19.6.13 23:08

Jááá, a žeru proto aby náhodou nezhubla :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.6.13 23:10

@Žirafátko : u toho obrázku mě napadlo, jak se ohání vegetariáni vždycky, že maso je vražda a je to ubližování přírodě… Zajímalo by mě jestli si ten lev taky myslí, že maso je něco proti přírodě :think: asi nemyslí je rád, že si nacpe břuch a pak hodí šlofíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.6.13 23:12

Tak dietu držím prakticky každý den, večer ulehám s tím, že od zítra začnu a večer si vzpomenu, že jsem zapomněla, tak ulehám opět s předsevzetím… A trvá to už docela dlouho :-D Teď se směju, ale při pohledu na moje mega obleční mi do smíchu není :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201

@kk94 zkus nekdy jatra pana starosty uplne mega recept, mame moc radi jatra a tyhle jsou uplne boziiii to dycky zbodnem ve dvojko kilo jater :D prvni s prilohou jako ryze nebo brambor a dorazime se tema jatrama na topinkach..mnaaaam..

zensky ste hrozny mam z vas akorat zase hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Jestli si ten lev pochutnává na tej pěknej žirafce to si dá :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.6.13 23:13

@kk94 a to si vezmi, že lvi vůbec neloví, ti jen spí. Loví jen lvice. To jsou králové džungle, co?! :lol:

k vegetariánům mám jen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.6.13 23:15

@Zuzee87 : jj znám a jsou super, taky miluju játra jenom tak osmažené na pánvi s domácí majonézou a chlebem…já si jídlo užívám je to jedna z mála pěkných věcí, co na světě máme, ta proč se eště stresovat s dietama? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.6.13 23:16

@Žirafátko : heej to musím poslat mé vegetariánské kamáradce, ať má o čem přemýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová