Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
Kdo chce - jen, když jsem to zakládala, myslela jsem na nás - 44 - 46 - 48 - diskutujte dál.
já myslela právě že to bude o žrádle, proto jsem hned naběhla ![]()
Pač menší velikosti už nejsou
.
@tamata píše:
Já se teda vdávala v 6. měsíci ve velikosti 34Ale teď jsem taky šestej… ne sedmej měsíc a už to tipuju i na velikost 36/38, ale jíst mi to nezabrání
Další těhotenství radši nebude
@finduska píše:
Já jen tak jako absolutne mimo tuhle diskuzi, jen jsem nakoukla a je to ajk sjem si myslela, jsou tu same-nedietarky co maji velikost maximalne 38Cekala jsem jestli tu bude nejaka nedietarka co by mela treba 44 velikost a byla fakt stastna(a ze jich znam dost a jsou to osoby vesele, rekla bych i stastnejsi, nez my dietarky..)
Ale mně si nevsimejte, ja jen procitala..
Tak já mám 44, některé kousky i 46 a jsem spokojená ![]()
@Larr píše:
Kdo chce - jen, když jsem to zakládala, myslela jsem na nás - 44 - 46 - 48 - diskutujte dál.
tak čau
![]()
Fajn - můžem si psát, co kdo za den sní.
@tamata píše:
já myslela právě že to bude o žrádle, proto jsem hned naběhla
No já si dneska kupovala kraťase velikosti 44… Já už jsem všechny diety vzdala, nemám na ně čas, když pořád něco dělám (chodím do školy, starám se o hospodářství atd.), navíc u nás v rodině jsme všichni fortelnější, takže tu nikdo nezhubne tak na to všichni kašlem a užíváme si dobrého jídla ![]()
Taky patřím k těm, co nehubnou a k dietám mám totální odpor. Nikdy jsem žádnou nedržela a ani s tím nehodlám začínat - mám ráda jídlo ![]()
Jinak s velikostma je to tak všelijak, mám od 36 - 42 - záleží jakej kousek a značka ![]()
Ja diety nesnasim, rada papkam, nastesti to neni poznat ![]()
Mam 163 a 55 kg velikost 36 xs-s
Příspěvek upraven 19.06.13 v 22:42
@Larr Já tu určitě správně nejsem
Já jsem dietarka a velikost 44 jsem nemela ani v tehu, ale prave jsem chtela nakouknout, protoze jsem cekala, ze nejvic budou halasit nedietama ty, kteri je nepotrebuji
A ja obdivuji a fandim kazde, ktera je nedrzi a je spokojena takova jaka je..MAm kamosku 44velikost a fakt super zenska
vecne dobre naladena