Čteme e-knihy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
12.8.15 13:39
@budi píše:
no to rozhodně čtečku v PC nějak nechápu, to je k čemu?? přece se nesedí u compu?já si nejvíc oblíbila čtečku asi při kojení, protože jsem ji měla někde před sebou položenou a nic se mi nezavíralo. stačilo jen občas ťuknout. při nočním kojení nebylo ani třeba rozsvicovat :palec:

Jestli koukáš do pc, nebo čtečku, či tablet, tak je to úplně jedno ;)

• Citovat
  • Upravit
4099
12.8.15 13:45
@Krasavicaa píše:
Jestli koukáš do pc, nebo čtečku, či tablet, tak je to úplně jedno ;)
???
tak podle téhle logiky je taky úplně jedno, jestli koukám do PC nebo do papírové knížky :mrgreen: :mrgreen:

jakože s PC si lehnu/sednu kamkoliv jakkoliv jako s knížkou/čtečkou??? :mrgreen:
a číst si v PC před spaním v posteli, to mě vůbec neláká :nevim: na zahradě taky si to moc neumím představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.8.15 13:52
@budi píše: ???
tak podle téhle logiky je taky úplně jedno, jestli koukám do PC nebo do papírové knížky :mrgreen: :mrgreen:jakože s PC si lehnu/sednu kamkoliv jakkoliv jako s knížkou/čtečkou??? :mrgreen:
a číst si v PC před spaním v posteli, to mě vůbec neláká :nevim: na zahradě taky si to moc neumím představit :nevim:

Ano s PC si lehneš kamkoli :-) I na tu zahradu. Mluvím samozřejmě o ntb :-)

• Citovat
  • Upravit
20767
12.8.15 14:08

Čtu knihy, které se týkají politiky, diktatury adpod. Zrovna tu mám Jeden den Ivana Děnisoviče a chystám se na Ruský deník Anny Politkovské.

Čtu normální knihy, z čtečky to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.8.15 14:13

@Krasavicaa ja ctecku mam a nedam na ni dopustit :-) ono kdyz se v batohu plnem uceni takne bichle, ktera ma 600 stranek nebo placka, ktera ma 5 mm je to rozdil :-) taham ji naprosto vsude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.8.15 14:15

Jinak ctu fantazy, thrileri, romantiku, dobrodruzne… da se rict, ze z kazdeho zanru si vyberu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
12.8.15 14:15

Já teda na čtečku nedám dopustit, ale chápu, když někdo radši normální knihy :nevim: Nejradši čtu detektivky, horory, thrillery, občas dám nějaký fantasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.8.15 14:17
@radkka píše: Čtu knihy, které se týkají politiky, diktatury adpod. Zrovna tu mám Jeden den Ivana Děnisoviče a chystám se na Ruský deník Anny Politkovské.Čtu normální knihy, z čtečky to není ono.

Přesně, není nad klasiku :-)

• Citovat
  • Upravit
5862
12.8.15 14:18

@radkka
Ten Jeden den… jsem taky četla, je to hodně drsná kniha, ale bohužel popisuje tehdejší realitu. :( Ale je výborně napsaná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.8.15 14:22

@radkka @Krasavicaa
Holky, já teda chápu, že máte raději normální knihy, ale proč teda přispíváte do diskuse, která nese název e-knihy, a když už, přece tu nemusíte nikoho přesvědčovat, každý ať si čte jak chce, když někomu vyhovuje čtečka, tak proč mu nutit papírovou knihu, ve výsledku je to přece jedno, hlavně že lidi čtou, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.8.15 14:23

@katsha

Třeba proto, že čteme a zajímala nás inspirace?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.8.15 14:28
@Krasavicaa píše:
Jestli koukáš do pc, nebo čtečku, či tablet, tak je to úplně jedno ;)

není to jedno… čtečka má o dost jiný typ displeje než PC/tablet. Takže je to pro oči stejné jako koukání do knihy

• Citovat
  • Upravit
5862
12.8.15 14:31

@Krasavicaa
Jasně, na to máte určitě právo, já jen nechápu to podivování se hned na prvních stránkách nad tím, že někdo čte ze čtečky, zatím tu moc tipů nepadlo, spíš se tu handrkujete o to, jestli je lepší kniha, čtečka, tablet apod., jako by to nebylo jedno, každému vyhovuje něco jiného. :nevim:

Já čtu ráda historickou a psychologickou prózu, detektivky a občas i sci-fi/fantasy. V poslední době se mi líbily tyto knížky:
McEwan – Pokání, Sparks – Vzkaz v láhvi, B. Wood – Panenky z ráje, Falcones – Katedrála moře, Follet – Pilíře země, Meyer – Hostitel, Larsson – Milénium (první dva díly), pak klasika: McCullough – Ptáci v trní, Merle – Smrt je mým řemeslem, Orwell – 1984, Forsyth – Den pro Šakala, McDonald – Vejce a já, du Maurier – Hospoda Jamajka, Mrtvá a živá, Selinko – Désireé, Pargeter – Nebeský strom, Bradbury – Marťanská kronika, z českých autorů Hůlová – Paměť mojí babičce, Loukotková – Navzdory básník zpívá, Tučková – Žítkovské bohyně, Soukupová – Zmizet, Šulc – Dva proti říši, Procházková – Frišta, Borská – Doktorka z domu Trubačů. Všechny tyto knížky teda v papírové podobě. :)
V elektronické podobě čtu první knihu – od Jonassona – Analfabetku, zatím mám z knihy takové rozporuplné pocity, tak uvidím, až to dočtu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.8.15 14:33

Já raděj čtu v tabletu papírovou knihu jsem naposled četla jako teenager :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.8.15 14:42

@katsha Třeba proto, že dotaz nebyl na eknihy, ale na žánry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí