Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka
Ok, tak se bavme o žánrech a o konkrétních tipech na knihy a neřešme, kdo z čeho čte, podle mě je to jinak úplně zbytečná diskuse. ![]()
@katsha píše:
@radkka
Ok, tak se bavme o žánrech a o konkrétních tipech na knihy a neřešme, kdo z čeho čte, podle mě je to jinak úplně zbytečná diskuse.
Tak snad můžu napsat svůj názor, ne?!
@radkka
OK, už to neřešme, ať to tu dál neplevelíme… ![]()
Jaké další knihy jsi četla s tématikou diktatury? Orwellovo 1984 asi ano, že? Pokud ne, tak doporučuji. ![]()
@katsha Četla jsem ji letem světem k maturitě, ale nedávno jsem jí dostala a chystám se na ní znovu. Mám teď rozečtený skvost, Deníky Jana Zábrany, lítala jsem několik let po antikvariátech a nemohla je sehnat a letos se konečně podařilo.
Holky tady mám založení skupiny na FB https://www.facebook.com/…09682062567/ a tady na emiminu https://www.facebook.com/…09682062567/ budu moc ráda za členy
Příspěvek upraven 12.08.15 v 19:16
Ještě všude doporučuji HHhH od Bineta, je to čtivě, krásně napsáno, přečetla jsem jí na jeden dech.
@radkka
Tak tuto knihu neznám, ale je to dobrý tip na srovnání s taky výborným románem Dva proti říši od Jiřího Šulce, který má stejnou tématiku. ![]()
Čtečka je super a čtu na ní to stejné, co bych četla v papírové podobě. Akorát mě to stojí méně peněz, méně času, méně místa a méně fyzické námahy.
Ale občas se mi stane, že knihu v elektronické podobě nenajdu.
Teď aktuálně čtu už několikátou knihu od Arto Paasilinna. Je to super relax.
Ahoj, já s eknihami začala při kojení, aby mi to rychleji uteklo. Čtu co najdu, ale nejraději (i v knižní podobě) mám Stephena Kinga. Jinak si doplňuju školní četbu, to nad čím jsem na střední ohrnovala nos ( né, že by mě bavilo všechno) ![]()
@katsha píše:
@radkka
Tak tuto knihu neznám, ale je to dobrý tip na srovnání s taky výborným románem Dva proti říši od Jiřího Šulce, který má stejnou tématiku.
Ten jsem nečetla, mrknu na něj ![]()
@Krasavicaa píše:
Ano s PC si lehneš kamkoliI na tu zahradu. Mluvím samozřejmě o ntb
tyjo, to bych chtela videt na fotce
![]()
jak s noťasem v jedne ruce lezis hodinu-dve v houpaci siti…
my mame doma knih spoustu, v posledni dobe ale ctu jen v te ctecce. co chci cist proste v Cechach neni, nez mi to prijde z ciziny to trva… jednodussi je objednat na amazonu a okamzite stahnout a cist
@lizzka
a cos cetla ze skolni cetby a bavilo te?
rada budu za tip ![]()
Já čtu knihy v tabletu na notebooku mi to není vůbec praktický u toho mě bolí celé tělo ![]()