Čteme e-knihy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
12.8.15 14:48

@radkka
Ok, tak se bavme o žánrech a o konkrétních tipech na knihy a neřešme, kdo z čeho čte, podle mě je to jinak úplně zbytečná diskuse. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.8.15 14:50
@katsha píše:
@radkka
Ok, tak se bavme o žánrech a o konkrétních tipech na knihy a neřešme, kdo z čeho čte, podle mě je to jinak úplně zbytečná diskuse. ;)

Tak snad můžu napsat svůj názor, ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.8.15 14:58

@radkka
OK, už to neřešme, ať to tu dál neplevelíme… :)
Jaké další knihy jsi četla s tématikou diktatury? Orwellovo 1984 asi ano, že? Pokud ne, tak doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.8.15 16:29

@katsha Četla jsem ji letem světem k maturitě, ale nedávno jsem jí dostala a chystám se na ní znovu. Mám teď rozečtený skvost, Deníky Jana Zábrany, lítala jsem několik let po antikvariátech a nemohla je sehnat a letos se konečně podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.8.15 16:30

Holky tady mám založení skupiny na FB https://www.facebook.com/…09682062567/ a tady na emiminu https://www.facebook.com/…09682062567/ budu moc ráda za členy

Příspěvek upraven 12.08.15 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.8.15 16:31

Ještě všude doporučuji HHhH od Bineta, je to čtivě, krásně napsáno, přečetla jsem jí na jeden dech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
12.8.15 16:42

@radkka
Tak tuto knihu neznám, ale je to dobrý tip na srovnání s taky výborným románem Dva proti říši od Jiřího Šulce, který má stejnou tématiku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
12.8.15 16:49

Čtečka je super a čtu na ní to stejné, co bych četla v papírové podobě. Akorát mě to stojí méně peněz, méně času, méně místa a méně fyzické námahy.
Ale občas se mi stane, že knihu v elektronické podobě nenajdu.
Teď aktuálně čtu už několikátou knihu od Arto Paasilinna. Je to super relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.8.15 17:03

Ahoj, já s eknihami začala při kojení, aby mi to rychleji uteklo. Čtu co najdu, ale nejraději (i v knižní podobě) mám Stephena Kinga. Jinak si doplňuju školní četbu, to nad čím jsem na střední ohrnovala nos ( né, že by mě bavilo všechno) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.8.15 18:01
@katsha píše:
@radkka
Tak tuto knihu neznám, ale je to dobrý tip na srovnání s taky výborným románem Dva proti říši od Jiřího Šulce, který má stejnou tématiku. :)

Ten jsem nečetla, mrknu na něj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.8.15 20:28
@Krasavicaa píše:
Ano s PC si lehneš kamkoli :-) I na tu zahradu. Mluvím samozřejmě o ntb :-)

tyjo, to bych chtela videt na fotce :mrgreen: :mrgreen:
jak s noťasem v jedne ruce lezis hodinu-dve v houpaci siti…

my mame doma knih spoustu, v posledni dobe ale ctu jen v te ctecce. co chci cist proste v Cechach neni, nez mi to prijde z ciziny to trva… jednodussi je objednat na amazonu a okamzite stahnout a cist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.8.15 20:30

@lizzka
a cos cetla ze skolni cetby a bavilo te?
rada budu za tip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KnižníZávislačka
12.8.15 21:34

Já čtu knihy v tabletu na notebooku mi to není vůbec praktický u toho mě bolí celé tělo :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!