Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luisiana si dělají doma Klapzubovo jedenáctku ![]()
jinak k tématu, zakladatelko, pokud se na to s manželem cítíte a děti uzivite tak směle do toho ![]()
@lovesmile píše:
@fragola Hele, vidím správně?Vy budete mít 9 dětí?
To je super a gratuluju, to už je panečku počet.
![]()
Na oční nechoď, zrak máš v pořádku
Děkuju ![]()
Ja mam dve a chci mit 4
Sice mi hodne lidu rika ze v dnesni dobe jsou i dve moc, ale zivit ty deti budu ja a manzel.. takze do toho nikomu cizimu nic neni. Jen si ted asi dame par let pauzu pujddu makat a pak to zkusime
pokud se tedy nejak dramaticky nezmeni situace
@fragola promin za ot.. ale zajimalo by me jak to mas s pranim? Ja i se dvema detma mam hlady pradla.. ![]()
@silsinka moc? Co je moc? Pro někoho jedno dítě je až až, pro někoho je akorát třeba deset dětí…
Stejně to je jen a jen vaše věc… když je chcete, uživíte a dáte jim lásku a zázemí, tak co by vám mělo bránit?
A neboj se, nejsi v tom sama… my máme taky čtyři… dvě velké a dvě malé… a neměnila bych ani za nic… jsem ráda, že je mám…
@Regina Hero píše:
@silsinka moc? Co je moc? Pro někoho jedno dítě je až až, pro někoho je akorát třeba deset dětí…
Stejně to je jen a jen vaše věc… když je chcete, uživíte a dáte jim lásku a zázemí, tak co by vám mělo bránit?
A neboj se, nejsi v tom sama… my máme taky čtyři… dvě velké a dvě malé… a neměnila bych ani za nic… jsem ráda, že je mám…
@fragola Vždycky, když jednou za čas vidím tento nick - je tam o metřík navíc!
Bezva! Gratuluju k dalšímu ![]()
@atominnka Myslím, že směle konkuruju skorosousedovi, má prádelnu (tím je myšlena živnost) ![]()
@KackaDoup Vypadá to na kluky ![]()
@Kyslíková Děkuji ![]()
@silsinka Vždycky jsem chtěla tři děti a většina okolí si ťuká na čelo
Pokud je chceš ty i manžel tak není co řešit
Nikomu jinému do toho nic není.
@fragola Mě už strašně dlouho svrbí prsty a mám hrozné nutkání se tě zeptat jak tolik dětí uživíte, ale chápu, že je to dost drzý a vlezlý dotaz, takže klidně neodpovídej ![]()
@fragola no a co auto? Jak se dopravujete? To uz mate autobus ne?
![]()
@fragola píše:
Na oční nechoď, zrak máš v pořádkuDěkuju
gratuluji, ja jsem to myslela ve vtipu, jasně mluv o tom, je to hezký, takový ńuňu, na to bych já neměla, fakt musíš mít dost pevné nervy ![]()