Čtvrté miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
20.3.14 18:33

@Luisiana si dělají doma Klapzubovo jedenáctku :mrgreen:

jinak k tématu, zakladatelko, pokud se na to s manželem cítíte a děti uzivite tak směle do toho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.3.14 18:34

@berry4 asi se potrebuje ujistit ze je to ok, smutne je, ze nepise..

• Citovat
  • Upravit
24837
20.3.14 18:34
@lovesmile píše:
@fragola Hele, vidím správně? 8o Vy budete mít 9 dětí? :mrgreen: To je super a gratuluju, to už je panečku počet. :palec: :mrgreen:

Na oční nechoď, zrak máš v pořádku 8) Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.3.14 18:36

Ja mam dve a chci mit 4 :-D Sice mi hodne lidu rika ze v dnesni dobe jsou i dve moc, ale zivit ty deti budu ja a manzel.. takze do toho nikomu cizimu nic neni. Jen si ted asi dame par let pauzu pujddu makat a pak to zkusime :-D pokud se tedy nejak dramaticky nezmeni situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.3.14 18:36

@fragola a uz vite zda li to budou bratricci nebo sestricky? :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
20.3.14 18:38

@fragola promin za ot.. ale zajimalo by me jak to mas s pranim? Ja i se dvema detma mam hlady pradla.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.3.14 18:40

@silsinka moc? Co je moc? Pro někoho jedno dítě je až až, pro někoho je akorát třeba deset dětí…
Stejně to je jen a jen vaše věc… když je chcete, uživíte a dáte jim lásku a zázemí, tak co by vám mělo bránit?
A neboj se, nejsi v tom sama… my máme taky čtyři… dvě velké a dvě malé… a neměnila bych ani za nic… jsem ráda, že je mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.3.14 18:40
@Regina Hero píše:
@silsinka moc? Co je moc? Pro někoho jedno dítě je až až, pro někoho je akorát třeba deset dětí…
Stejně to je jen a jen vaše věc… když je chcete, uživíte a dáte jim lásku a zázemí, tak co by vám mělo bránit?
A neboj se, nejsi v tom sama… my máme taky čtyři… dvě velké a dvě malé… a neměnila bych ani za nic… jsem ráda, že je mám…
:potlesk: :palec: ;)
  • Citovat
  • Upravit
5829
20.3.14 18:41

@fragola Vždycky, když jednou za čas vidím tento nick - je tam o metřík navíc! :D Bezva! Gratuluju k dalšímu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.3.14 18:45

@atominnka Myslím, že směle konkuruju skorosousedovi, má prádelnu (tím je myšlena živnost) :lol:

@KackaDoup Vypadá to na kluky :P

@Kyslíková Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
20.3.14 18:47

To musíš vědět sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
20.3.14 18:50

@silsinka Vždycky jsem chtěla tři děti a většina okolí si ťuká na čelo :nevim: Pokud je chceš ty i manžel tak není co řešit :kytka: Nikomu jinému do toho nic není.

@fragola Mě už strašně dlouho svrbí prsty a mám hrozné nutkání se tě zeptat jak tolik dětí uživíte, ale chápu, že je to dost drzý a vlezlý dotaz, takže klidně neodpovídej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.3.14 18:50

@fragola no a co auto? Jak se dopravujete? To uz mate autobus ne? :-P ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.3.14 18:53
@fragola píše:
Na oční nechoď, zrak máš v pořádku 8) Děkuju :kytka:

gratuluji, ja jsem to myslela ve vtipu, jasně mluv o tom, je to hezký, takový ńuňu, na to bych já neměla, fakt musíš mít dost pevné nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.3.14 18:58

@fragola to je dobre :mrgreen: :kytka: aby nebyla presila :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová