Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super, trojkočár, jsem na něj zvědavá
Tak abyste ho pořádně využili, tak za rok ještě jedno
když už bude kočárek
Né, dělám si srandu, hlavně ať vydržíte co nejdýl a já si myslím, že vydržíte, ale mohli by mít jen tři kila
![]()
No, je mi 34 let, manžel v červnu slaví 50tku, snad bychom to ještě skusit mohli, ještě toho chlapečka, manžel měl strach, nebot měl roštěp patra i rtu, ale maličkáje zdravá, u to ho dalšího říkal manžel, že už by to nemuselo takdopadnout, že by nechtěl, aby tomiminko čekala nějaká operace a tak, kdyby se tam roštěp potvrdil, ale já se nebojím, pokud se to neskusí, nemůžeme to vědět, říkám si, vždyt ten malinkej brouček si taky zaslouží život.
On má spíš manžel strach z vývojových vad, jenže to měl i u malé, a jak je ted štastnej žeje zdravá a krásná, já bych na potrat stejně nešla i kdyby se roštěp potvrdil.asi bych sháněla ty nejlepší doktory aby se to ihned po porodu operovalo, to bych asi nemohla rodit v Boskovicích, tam na to nejsou asi připraveni.
@silsinka a co jako ze ti je 34
VZDYT JSI MLADOUNKA
ACH BOOOZE
nejlepsi leta na deti
operace rozstepu neni zadna hruza, a navic zadny nebude ![]()
Já mám dvě děti a pro mě je to po všech stránkách akorát. Nevím, jestli jsem ti svým názorem pomohla ![]()
Nevite jak je to s mateřskou, na jakou dobu se rozhodnout zůstat doma, pokud bych ještě chtela mimčo? co se vyplatí? Já vůbec nevím jak se to počítá, když se rozhodnu na tři roky a pak otěhotním, jak se to počítá?