Čtvrté miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
20.3.14 20:34
@Measmille píše:
@fragola .. ses posera a manza taky :mrgreen: : mrgreen: :mrgreen:

Já vím :mrgreen:

@babetka333 Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.3.14 20:34
@Measmille píše:
@fragola .. ses posera a manza taky :mrgreen: : mrgreen: :mrgreen:

Já vím :mrgreen:

@babetka333 Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
20.3.14 20:42

Super, trojkočár, jsem na něj zvědavá :-) Tak abyste ho pořádně využili, tak za rok ještě jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když už bude kočárek
Né, dělám si srandu, hlavně ať vydržíte co nejdýl a já si myslím, že vydržíte, ale mohli by mít jen tři kila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.3.14 20:50

Bohužel se obávám že tady diskutujeme jen mezi sebou

• Citovat
  • Upravit
37
21.3.14 12:14

No, je mi 34 let, manžel v červnu slaví 50tku, snad bychom to ještě skusit mohli, ještě toho chlapečka, manžel měl strach, nebot měl roštěp patra i rtu, ale maličkáje zdravá, u to ho dalšího říkal manžel, že už by to nemuselo takdopadnout, že by nechtěl, aby tomiminko čekala nějaká operace a tak, kdyby se tam roštěp potvrdil, ale já se nebojím, pokud se to neskusí, nemůžeme to vědět, říkám si, vždyt ten malinkej brouček si taky zaslouží život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.3.14 12:19

On má spíš manžel strach z vývojových vad, jenže to měl i u malé, a jak je ted štastnej žeje zdravá a krásná, já bych na potrat stejně nešla i kdyby se roštěp potvrdil.asi bych sháněla ty nejlepší doktory aby se to ihned po porodu operovalo, to bych asi nemohla rodit v Boskovicích, tam na to nejsou asi připraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.3.14 12:19

@silsinka a co jako ze ti je 34 :lol: VZDYT JSI MLADOUNKA :! ACH BOOOZE :mrgreen: nejlepsi leta na deti ;) operace rozstepu neni zadna hruza, a navic zadny nebude ;)

• Citovat
  • Upravit
cher
21.3.14 12:24

Já mám dvě děti a pro mě je to po všech stránkách akorát. Nevím, jestli jsem ti svým názorem pomohla 8)

• Citovat
  • Upravit
37
23.3.14 14:08

Nevite jak je to s mateřskou, na jakou dobu se rozhodnout zůstat doma, pokud bych ještě chtela mimčo? co se vyplatí? Já vůbec nevím jak se to počítá, když se rozhodnu na tři roky a pak otěhotním, jak se to počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová