Čtvrté miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
20.3.14 18:58

@fragola to je dobre :mrgreen: :kytka: aby nebyla presila :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5862
20.3.14 19:00

@silsinka
My máme tři holky a jedno dítko taky ještě plánujeme. Já myslím, že je to jen vaše věc, na okolí se neohlížej, to si najde vždycky něco, co je „špatně“. Pokud jste finančně zabezpečeni, tak bych neváhala a šla do toho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.3.14 19:01

Jste-li zajisteni, zvladnete to se ctyrma detma, proc ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
20.3.14 19:06

@fragola a jak jde těhotenství? Vše je v pořádku? Je to asi náročný takový dvoj těhotenství a plný obav. A kočárek budete mít troj? Omlouvám se za tolik dotazů. Ale nedá mi to. Se těším až vás uvidím, tolik dětiček, máme tři a už po nás koukají a vyptávají se jak to zvládáme a kolik jich ještě plánujeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.03.14 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.3.14 19:24

@Aneťák89 Uživíme. Kdybychom je neuživili, neměli bychom je :nevim:

@atominnka Mercedes Vito ;)

@KackaDoup Nám je to fuk, co to bude. Na vytoužené pohlaví dětí se u nás nikdy nehrálo 8)

@okay No, zatím se držíme. A těžce doufám, že vydržíme co nejdéle, ale přiznávám, že jsem z toho občas celkem na nervy :oops: Kočárek pro 3 už je v Itálii ve výrobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.3.14 19:26

@fragola tak to je me uplne jasne, ze na to nehrajete, me to taky nikdy nezajima…beru vsecko :mrgreen: ja jen ze ted to bude ze kluci budou mit mirnou prevahu a to povazuji za pozitivni :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2237
20.3.14 19:42

My měli tři kluky, když měli skoro 15, 14 a 12.let, tak se nám narodila dcera. Během těhu jsme si vyslechli „a to jste chtěli nebo se zadařilo“ nebo " a to máte s jedním partnerem?„. Na toto se dokonce zeptala tř. uč. přímo dcery "Eliško a ty a bráchové máte stejného tatínka?“ Dcera je nyní v 6.tř. a synové mají 27, 26 a skoro 24.let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.3.14 19:54

Zakladetlce… jj je to jen tvoje vec - hlavne jestli se na to citis ty sama, pokud ano neni resit :) nedavno sem byla s malou na kyclich a dala se semnou do hovoru nejaka babicka - kdyz sem ji rekla, ze mam tri tak se podivila a rekla „jenom tri?“ poprvi za tu dobu sem se zastydela, ze mam „malo“ deti :)

@fragola taky gratuluju ke dvojcatum… je to presne jak z 12do tuctu pak jeste jedno a pak naposled dvojcata…a je to :) teeda neuvazujes o rozsireni ridicaku na autobus? Becko je snad na 6+1? nebo ne? doufam, ze to nebude cist nejakej autoskolak :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
20.3.14 19:56

@fragola ot, ale gratuluju a preju, at vydrzite tri-v-jednom co nejdele! a jak uz tady nekdo psal, pokazde, co te „potkam“, je novy metrik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.3.14 20:00

Já mám tři děti, a klidně bych šla do 4teho, ale to už nemůžeme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.3.14 20:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
20.3.14 20:08
@Measmille píše: :) teeda neuvazujes o rozsireni ridicaku na autobus? Becko je snad na 6+1? nebo ne? doufam, ze to nebude cist nejakej autoskolak :) :kytka:

chááá, chlap tvrdí, že 8 plus řidič :mrgreen: to si mě pobavila, to by mě nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.3.14 20:13

@Measmille Béčko je 8+1, do porodu se vydáme, pak budeme jezdit dvěma auty, druhé už stejně máme. Chlap řidičák na autobus prý dělat nebude :mrgreen: A já už tuplem ne ;)

@Zuziky Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.3.14 20:21

@Blešík … fuha.. no hlavne ze aspon vim kdo, kdy ma prednost :) ;)

@fragola .. ses posera a manza taky :mrgreen: : mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
20.3.14 20:22

My máme tři ted čerstvě a musím říct, ze tolik děti je fajn. A lidi koukají, někteří obdivne, někteří s opovržením…takže zakladatelko, lidi nezmenis a zarid se podle sebe.
Fragola, hluboce smekám, na tolik děti to chce odvahu a začít dost brzo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová