Čtvrtý císařský řez

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
29.11.15 21:06

@lleennttiillkkaa Špatně jsi to pochopila-nebo jsme to hloupě nepsala. Já jsem otěhotněla 4 měsíce po prvním císaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.15 07:57
@LKL píše:
Ja mam tady zatim jen dva, ale muj gynekolog rika, ze do peti je to v pohode :-)
:mrgreen: no vida, to abych přistavila :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.15 07:59

Jěště se omlouvám, že tu komunikuji anonymně, přece jen nechci, aby někdo tušil, že mě přepadá myšlenka na 4 dítě, už tak jsem pro dost lidí nezodpovědný blázen :jazyk: :mrgreen: a přítel má ještě jedno z předcházejícího vztahu

• Citovat
  • Upravit
556
30.11.15 22:39

Jak pročítám diskuzi jsem ráda, že nejsem jediná kdo si pohrává s myšlenkou čtvrtého císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.15 07:44
@smudlinka82 píše:
Jak pročítám diskuzi jsem ráda, že nejsem jediná kdo si pohrává s myšlenkou čtvrtého císaře.

Já jsem taky moc ráda, že se nás tu našlo víc :srdce:  :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7312
6.12.15 08:51

Tak hlásím, že čtvrtá sekce za mnou. z porodů ta nejhorší. porod dosti komplikovaný nemohli se k němu přes ty srůsty a jizvy dostat ale jsme oba v pořádku. krom toho, že mám modřinu přes celé břicho jako následek komplikací co bolí jak svin, nemůžu se hýbat a ležet už vůbec ne jsem ohromně ráda, že to mám zasebou. vědět do čeho jdu tak bych do toho nešla.
jinak ondrášek 1.12…8.45h..3600g..51cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.12.15 11:22
@hankamisa píše:
Tak hlásím, že čtvrtá sekce za mnou. z porodů ta nejhorší. porod dosti komplikovaný nemohli se k němu přes ty srůsty a jizvy dostat ale jsme oba v pořádku. krom toho, že mám modřinu přes celé břicho jako následek komplikací co bolí jak svin, nemůžu se hýbat a ležet už vůbec ne jsem ohromně ráda, že to mám zasebou. vědět do čeho jdu tak bych do toho nešla.

tak hlavne ze jste v poradku oba dva.muzu se zeptat proc byli vsechno cisare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.12.15 11:42

@alik86 - mám uzkou pánev a větší dítko než 1500g bych neporodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
6.12.15 16:35
@hankamisa píše:

Gratulace k Ondraskovi. Vedela jsi, ze mas srusty nebo to ti zjistili az te ted otevreli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
6.12.15 21:14

@hankamisa Velká gratulace a přeji brzké uzdravení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.15 08:03
@hankamisa píše:
:mavam: držím moc palce k brzkému zotavení a moc gratuluji k malému :srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
7312
7.12.15 14:05

@kytka007 - vědělo se, že jich tam pár je při laparce ale tohle nikdo nečekal.
holky děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
7.12.15 14:12
@hankamisa píše:

Ufff, ať je brzo líp :) Gratuluju k Ondráškovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
8.12.15 20:40
@hankamisa píše:
@alik86 - mám uzkou pánev a větší dítko než 1500g bych neporodila.

dekuji.ja se je. snazim zjistit to kdyz mam prvni cisar jesltli druhy bude automaticky cisar nebo jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.12.15 00:42
@alik86 píše:
dekuji.ja se je. snazim zjistit to kdyz mam prvni cisar jesltli druhy bude automaticky cisar nebo jak to bude

nemusí být. po prvním porodu sekcí můžeš rodit i normálně. záleží na časovém odstupu mezi porody a hlavně co dělá jizva. jestli během těhu bolí či ne a jak se předtím hojila. automaticky se to dělá až od třetí sekce.

jinak mám za sebou výjezd na pohotovost. žačala jsem krvácet z jizvy. naštěstí jizva je ok. unvitř se mi vytvořila nějaká kapsa co se plnila krví a když už neměla kam tak si našla cestičku a vyšla jizvou. no škok pořádný, krve jak z vola. mám klidový režim, köntrolu ve čtvrtek a to se uvidí jestli je to ok nebo mi dají antibiotika nebo budou dělat revizi jizvy. záleží jak dopadnou výsledky stěrů jestli tam není zánět.
ale je fakt, že od té doby bolest co jsem měla trochu ustoupily. takže mě v břiše tlačilo a bolelo asi hlavně tohle. no už mě ty trable nebaví, mám toho plný zuby…jinak malý je zlatíčko, spokojený miminko.jen nesnáší přebalování a převlíkání. ale tak pak nechápu proč je tak rychlej a při přebalování se stihne zachcajdit celej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí