Čtvrtý císařský řez

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7312
9.12.15 00:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.15 12:30

@hankamisa tý jo 8o hlavně ať už tě to nezlobí, a je už to v pořádku. A jak to jde se čtyřmi ;) to mě vždy pobavilo - klidový režim :mrgreen: když je doma 2 a více dětí :)

• Citovat
  • Upravit
7312
9.12.15 14:56
@Anonymní píše:
@hankamisa tý jo 8o hlavně ať už tě to nezlobí, a je už to v pořádku. A jak to jde se čtyřmi ;) to mě vždy pobavilo - klidový režim :mrgreen: když je doma 2 a více dětí :)

no zatím to zlobí ale ulevuje se s každým odtokem.no já mám sice 4 sekce ale děti jen tři. dvě už jsou velký 10 a 17 takže samostatný a s malým pomáhají. takže klid doma mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.15 07:44
@hankamisa píše:
no zatím to zlobí ale ulevuje se s každým odtokem.no já mám sice 4 sekce ale děti jen tři. dvě už jsou velký 10 a 17 takže samostatný a s malým pomáhají. takže klid doma mám.
;) tak to je fajn, když už máš ty starší samostatný ;) Já teda skoro taky, já mám 9,6 a rok :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3968
10.12.15 12:09

@hankamisa dekuji.no jizva se hojila velice dobre. malemu ted je rok a pul. a chtela bych ted nejak otehotnet.ale porod u me vubec nepostupoval.mela jsem ho vyvolavany o tyden driv ale neotvirala jsem se. malymu pak zacali padat ozvy a me bylo blbe tak me vzali na cisar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.12.15 15:11

@alik86 - no rok a půl plus 9m kdyby se zadařilo hned tak to už by tu šance na normální porod byla. ted jde o to co bude dělat jizva během těhotenství.

jinak u mě nasazený antibiotika na zánět v břiše. takže ted čistit několikrát denně jizvu a zavádět odsávací vatičku do otvoru v jizvě aby ten hnus z břicha mohl odtýkat. tak snad to zabere, protože se jizva jinak krásně hojí a bylo by škoda dělat revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
10.12.15 16:40
@hankamisa píše:
@alik86 - no rok a půl plus 9m kdyby se zadařilo hned tak to už by tu šance na normální porod byla. ted jde o to co bude dělat jizva během těhotenství.jinak u mě nasazený antibiotika na zánět v břiše. takže ted čistit několikrát denně jizvu a zavádět odsávací vatičku do otvoru v jizvě aby ten hnus z břicha mohl odtýkat. tak snad to zabere, protože se jizva jinak krásně hojí a bylo by škoda dělat revizi.

jeejda to me mrzi ty komplikace at jsi brzo fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky