Čtvrtý císařský řez

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.11.15 22:02

Čtvrtý císařský řez

Ahojky, je tu někdo kdo má za sebou 4 „císaře“? Jak to probíhalo, jak se „tvářili“ doktoři…
Mám tři císařské řezy, sterilizaci jsem odmítla, porodník- uznávaný odborník i v zahraničí, my po 3 řekl, že se vše skvěle hojí, že předcházející zákroky nebyly vůbec znát. A já se teď peru s myšlenkou na čtvrté dítko, zatím sama nevím (nevěděla bych ani kdyby nebylo císařů :) ), ale zajímá mě, i ze zvědavosti, zda to někdo podstoupil, díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
28.11.15 22:06
@Anonymní píše:
Ahojky, je tu někdo kdo má za sebou 4 „císaře“? Jak to probíhalo, jak se „tvářili“ doktoři…
Mám tři císařské řezy, sterilizaci jsem odmítla, porodník- uznávaný odborník i v zahraničí, my po 3 řekl, že se vše skvěle hojí, že předcházející zákroky nebyly vůbec znát. A já se teď peru s myšlenkou na čtvrté dítko, zatím sama nevím (nevěděla bych ani kdyby nebylo císařů :) ), ale zajímá mě, i ze zvědavosti, zda to někdo podstoupil, díky :mavam:

ta co hrála v Beverly Hills má za sebou 4. Taková vyžilá blondýna, teď si nevzpomenu na jméno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
28.11.15 22:11

Byla jsem v porodnici s paní co měla před pátou sc, dva měsíce ležela v porodnici, porodníci se báli prasknutí dělohy, chodili okolo ní po špičkách. Pak jí přesně v 37+0 udělali císař, dopadlo to dobře, ale mluvili o ní vpodstatě jako o nezodpovědné. Bylo to vloni v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.11.15 22:15
@Anonymní píše:
Mám tři císařské řezy, sterilizaci jsem odmítla, porodník- uznávaný odborník i v zahraničí, my po 3 řekl, že se vše skvěle hojí, že předcházející zákroky nebyly vůbec znát. A já se teď peru s myšlenkou na čtvrté dítko, zatím sama nevím (nevěděla bych ani kdyby nebylo císařů :) ), ale zajímá mě, i ze zvědavosti, zda to někdo podstoupil, díky :mavam:

a vlastně znám, i když ne osobně, ale odsud z emimina @farska má za sebou 4 sekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.11.15 22:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.11.15 22:24

Byla jsem s takovou paní v porodnici. Před plánováním 4. dítěte šla na konzultaci do porodnice k primáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.11.15 22:26

Jestli máš doma 3 zdravé děti, tak už je to rouhání. Nikdo ti neřekne dopředu, jak to dopadne. Porodníci nedoporučují už 3 těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.11.15 22:35

Ahoj já mám za sebou 4 císař. Pohrávala jsem si s myšlenkou 5tého, ptala jsem se na to hned po porodu 4tého a to už raději riskovat nemám. Ono záleží jak vypadá děloha a jak se hojíš. To ti řekne jenom lékař nejlíp ten co tě operoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
28.11.15 22:54

@Petrolka Nemas pravdu. To se doktori jen tak sichruji. To je nazor od nazoru. Jako s tehotnenim po potratu. Nekdo ti rekne, ze muzes hned, nekdo ti rekne za 3 mesice. Mam za sebou tri cisare a nikdo s tim problem nemel. A mam takovych vicero kamaradek a znamych ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
28.11.15 23:10

@kytka007 Tak jako když přijde těhotná po 3 císařích, tak jí na potrat nikdo násilím poslat nemůže. Lze jen vysvětlit předpokládaná rizika a pochybuju, že někdo dělal na toto téma studii. Při plánování bych se poradila s gynekologem (asi tím co operoval), může se kouknout UZ na jizvu a říci svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
28.11.15 23:20

@zoy Potreti jsem, stejne jako poprve a podruhe, otehotnela planovane a po predchozi konzultaci s gynekologem. Ovsem pred druhym i tretim tehotenstvi mi rekli, ze to takhle predem nikdo nevi a na utz se to nepozna, ale ze deloha muze rupnout i u zenske, co cisare nemela :nevim: Ze jsou tam urcita vyssi rizika, ale neni duvod do dalsiho tenstvi nejit. Moje dr. dokonce rikala, ze klidne jeste jedno tehotenstvi snesu (fyzicky, psychicky uz to asi nedam :lol:). Obecne bych rekla, ze kdyz nebyly problemy s hojenim jizvy, ze to problem neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.11.15 00:35
@Anonymní píše:

Já myslím, že je to hodně individuální, že záleží jak se ty předchozí zhojily. Já jsem kdysi byla v nemocnici s paní, která byla těhotná, doma dvě už velké děti (puberťáci) a byla na potratu, doktor jí prý další těhotenství nedoporučil, ona mi říkala, že myslí hlavně na ty starší děti, ale bylo vidět, že jí to vzalo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.15 06:26

Z mudr bych se poradila, je fakt, že na potrat mě nikdo nutit nemůže, jak jsem psala zatím si s tou myšlenkou čtvrtého jen tak „pohrávám“ :mrgreen: během třetího těhotenství to bral můj mudr i primář co mi dělal sc v pohodě. Jen jednou, mého doktora zastupoval nějaký jiný, a ten když zjistil, že mám za sebou 2sc a jsem potřetí těhotná, tak panikařil, jako kdybych mu do ordinace přinesla bombu 8o. V mém okolí jsem se nesetkala s nikým kdo by měl 4 a tak mě právě zajímalo, kdyby přece jen ta myšlenka dalšího mimi zvítězila
@Petrolka - každé těhotenství je risk i když se to tolik nerozebírá, a ano s sc se to riziko o něco zvyšuje - jsem ráda za každý názor i zkušenost ;) @Tynkabinka - můžu se zeptat jaké máš rozestupy? Já mezi 1 a 2 tři roky, mezi 2-3 šest let, a jsem rok po sc

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
29.11.15 08:09
@lleennttiillkkaa píše:
a vlastně znám, i když ne osobně, ale odsud z emimina @farska má za sebou 4 sekce.

A už má od doktora schválený i eventuální patý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5724
29.11.15 08:45

Ženy obdivuju Vás. Já mám za sebou dva císaře, a při představě potřetí rozříznutého břicha je mi úplně špatně. 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí