Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Doe_Jane tak obrázek je fakt pěkný..hold ona má ten obličej takový divný i v realu no..ten předkus nebo nevím jak to říct..ale jinak to mají krásné..
@Jaa-aa no, co mě první při pohledu na barvu a jaksi i provedení toho obrázku napadlo, byla cesta libeňským hřbitovem za babičkou, já bych se na jejich místě nechala spíš vymalovat co nejbarevněji, ve stylu Jožka Úprky, k nim by se to hodilo a navíc mají „ve folklorním“ i dcerušku
@Doe_Jane píše:
Hele dej jsem svoji fotku, ať se pobavíme…Co ty tady předvádíš je něco strašného. Konstruktivního nic nemáš, jenom nesmyslně urážíš Zuzanu.
Tyto reakce vypovídají spíš o tobě samé a hezký obrázek to teda není.
@Coleta píše:
Hele dej jsem svoji fotku, ať se pobavíme…Co ty tady předvádíš je něco strašného. Konstruktivního nic nemáš, jenom nesmyslně urážíš Zuzanu.Tyto reakce vypovídají spíš o tobě samé a hezký obrázek to teda není.
Nad moji by ses nepobavila
je to krasne nakreslene holt podle blbe predlohy…
@Doe_Jane píše:
Nad moji by ses nepobavilaje to krasne nakreslene holt podle blbe predlohy…
Tak ten pokřivený charakter tam musí být vidět, to mi neříkej
ten prostě nezakryješ.
@Coleta píše:
Tak ten pokřivený charakter tam musí být vidět, to mi neříkejten prostě nezakryješ.
@Doe_Jane píše:ale no tak… tomu sama neveris
Nekonstruktivní, obsahové prázdno, za to plnou pusu urážek.
@Coleta píše:
Nekonstruktivní, obsahové prázdno, za to plnou pusu urážek.
Tak se starej o sebe ne
urcite bych na tobe taky nasla neco co kritizovat… mam pohledat? ![]()
@Jaa-aa píše:
Já se včera dívala na první řadu a to prostě bylo super. Člověk ani nedutal. Krásný záběry, mělo to grády. Letos to bylo příšerný…v podstatě ani ne moc zajímaví lidi no…
Me zrovna jednicka taky moc nebavila, byla mi tam sympaticka jen Petra a jeste Miky, jinak Lucka a Verka me desne stvaly
Nejvic se mi libila druha a treti rada - Veronika s postizenou Amalkou, ti byli uzasni, i ta rodinka Evy a Vaclava z male chatky. V tech dvou radach me bavili vsichni. Ctyrka byla teda ale nejslabsi, je to skoda ![]()
@Kočičí duše souhlasim. A je to daný nejen výběrem protagonistů, ten rukopis Ekrt Válkové a Hejdové tady zoufale chyběl, řemeslně daleko horší…
@Coleta píše:
Hele dej jsem svoji fotku, ať se pobavíme…Co ty tady předvádíš je něco strašného. Konstruktivního nic nemáš, jenom nesmyslně urážíš Zuzanu.Tyto reakce vypovídají spíš o tobě samé a hezký obrázek to teda není.
@Doe_Jane píše:![]()
no ten typek kresli fakt krasne vsichni ho vzdycky chvali ale ted se na fb smejou jak tam ona vypada… jenze nevi ze to neni jeho chyba
Koukám, že zase jenom urážíš. To budeš asi horký kandidát na trvalou stopku…
@hanyketty píše:
Koukám, že zase jenom urážíš. To budeš asi horký kandidát na trvalou stopku…
Ja jsem nikoho neurazila… pisu co psali lidi k te fotce… mysleli si ze ji on tak blbe nakreslil ten usmev protoze vypada hodne strojene ![]()