Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
14.5.18 14:39
@smurfka píše:
konečně ji někdo nemaloval :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: no ten typek kresli fakt krasne vsichni ho vzdycky chvali ale ted se na fb smejou jak tam ona vypada… jenze nevi ze to neni jeho chyba :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
14.5.18 14:48

@Doe_Jane tak obrázek je fakt pěkný..hold ona má ten obličej takový divný i v realu no..ten předkus nebo nevím jak to říct..ale jinak to mají krásné..

• Citovat
  • Upravit
201
14.5.18 17:07

@Jaa-aa no, co mě první při pohledu na barvu a jaksi i provedení toho obrázku napadlo, byla cesta libeňským hřbitovem za babičkou, já bych se na jejich místě nechala spíš vymalovat co nejbarevněji, ve stylu Jožka Úprky, k nim by se to hodilo a navíc mají „ve folklorním“ i dcerušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.5.18 17:45
@Doe_Jane píše: :mrgreen:

Hele dej jsem svoji fotku, ať se pobavíme…Co ty tady předvádíš je něco strašného. Konstruktivního nic nemáš, jenom nesmyslně urážíš Zuzanu.

Tyto reakce vypovídají spíš o tobě samé a hezký obrázek to teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.5.18 17:53
@Coleta píše:
Hele dej jsem svoji fotku, ať se pobavíme…Co ty tady předvádíš je něco strašného. Konstruktivního nic nemáš, jenom nesmyslně urážíš Zuzanu.Tyto reakce vypovídají spíš o tobě samé a hezký obrázek to teda není.

Nad moji by ses nepobavila :D je to krasne nakreslene holt podle blbe predlohy…

• Citovat
  • Upravit
2506
14.5.18 19:23
@Doe_Jane píše:
Nad moji by ses nepobavila :D je to krasne nakreslene holt podle blbe predlohy…

Tak ten pokřivený charakter tam musí být vidět, to mi neříkej :mavam: ten prostě nezakryješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.5.18 19:25
@Coleta píše:
Tak ten pokřivený charakter tam musí být vidět, to mi neříkej :mavam: ten prostě nezakryješ.
:mrgreen: ale no tak… tomu sama neveris :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2506
14.5.18 19:48
@Doe_Jane píše: :mrgreen: ale no tak… tomu sama neveris :mrgreen:

Nekonstruktivní, obsahové prázdno, za to plnou pusu urážek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.5.18 19:52
@Coleta píše:
Nekonstruktivní, obsahové prázdno, za to plnou pusu urážek.

Tak se starej o sebe ne :mrgreen: urcite bych na tobe taky nasla neco co kritizovat… mam pohledat? :lol:

• Citovat
  • Upravit
14.5.18 21:42
@Jaa-aa píše:
Já se včera dívala na první řadu a to prostě bylo super. Člověk ani nedutal. Krásný záběry, mělo to grády. Letos to bylo příšerný…v podstatě ani ne moc zajímaví lidi no…

Me zrovna jednicka taky moc nebavila, byla mi tam sympaticka jen Petra a jeste Miky, jinak Lucka a Verka me desne stvaly :lol: Nejvic se mi libila druha a treti rada - Veronika s postizenou Amalkou, ti byli uzasni, i ta rodinka Evy a Vaclava z male chatky. V tech dvou radach me bavili vsichni. Ctyrka byla teda ale nejslabsi, je to skoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12455
14.5.18 21:44

Mě by furt zajímalo, jak se teďka Lucka má :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.5.18 00:55

@Kočičí duše souhlasim. A je to daný nejen výběrem protagonistů, ten rukopis Ekrt Válkové a Hejdové tady zoufale chyběl, řemeslně daleko horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.5.18 08:09
@Coleta píše:
Hele dej jsem svoji fotku, ať se pobavíme…Co ty tady předvádíš je něco strašného. Konstruktivního nic nemáš, jenom nesmyslně urážíš Zuzanu.Tyto reakce vypovídají spíš o tobě samé a hezký obrázek to teda není.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
15.5.18 09:44
@Doe_Jane píše: :mrgreen: :mrgreen: no ten typek kresli fakt krasne vsichni ho vzdycky chvali ale ted se na fb smejou jak tam ona vypada… jenze nevi ze to neni jeho chyba :mrgreen:

Koukám, že zase jenom urážíš. To budeš asi horký kandidát na trvalou stopku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.5.18 09:49
@hanyketty píše:
Koukám, že zase jenom urážíš. To budeš asi horký kandidát na trvalou stopku…

Ja jsem nikoho neurazila… pisu co psali lidi k te fotce… mysleli si ze ji on tak blbe nakreslil ten usmev protoze vypada hodne strojene :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky