Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jaa-aa myslím, že si ohledně nějakého upřesnění možná děláš tak trochu zbytečné naděje, Květa se ukázala jako velice nedůvěryhodný zdroj informací, obvzlášť, co se týče těch „vyšších kruhů“, o které se neustále otírá
@overlord naděje si nedělám, jen jsem googlila a našla určité věci na které bych ráda našla odpověď, pokud mi ji Květa napíše. ![]()
@Jaa-aa píše:
@overlord naděje si nedělám, jen jsem googlila a našla určité věci na které bych ráda našla odpověď, pokud mi ji Květa napíše.
tak to sem hoď, třeba ti odpoví…
@bart.1983 píše:že se s tebou babička nebaví, protože lžeš to chápu, ale nechápu za co přesně se omlouváš tady?
Už to nechte být prosím. Babička Dominiky se mbou přestala komunikovat, protože tvrdí, že lžu. Každá z nás má svou pravdu, a ta pravá pravda je někde uprostřed, asi. Neřešte nás. Já se omlouvám všem. Dominika je v pořádku se mnou a svými sourozenci, s babičkou se dál může vídat jak chce, ale rozebírat minulost, byla ta největší blbost… Protože s námi nikdo z vás nežil, nemůže vědět jak to ve skutečnosti bylo. Teď už je to tak, jak to být má.
@overlord už to asi fakt necháme být, protože se do toho Květa tak strašně zamotává…mrzí mě to, no…dávala jsem jí šanci, ale bohužel…
@Jaa-aa píše:
@overlord už to asi fakt necháme být, protože se do toho Květa tak strašně zamotává…mrzí mě to, no…dávala jsem jí šanci, ale bohužel…
hele, to máš fuk, po Květě už by to nerozluštil ani Šerlok Holms
@overlord asi tak nějak…totálka se v tom zamotala…jako, na jednu stranu mě to mrzí, protože jsem si říkala, že to v jádru nebude špatná ženská, ale…
@Jaa-aa mě taky nejdřív napadlo, jestli to v tv prostě nebylo nějak blbě sestříhané aby to budilo ty emoce a tak podobně, ale pak jsem se koukla sem, přečetla si Květiny příspěvky a nestačila se divit. Hlavně nikdy nedokázala rozumně odpovědět na to, když se jí někdo snažil vyvrátit vyslovený blábol. A přesně jak píšeš, ještě víc se do toho zamotala…
@overlord píše:
@Jaa-aa mě taky nejdřív napadlo, jestli to v tv prostě nebylo nějak blbě sestříhané aby to budilo ty emoce a tak podobně, ale pak jsem se koukla sem, přečetla si Květiny příspěvky a nestačila se divit. Hlavně nikdy nedokázala rozumně odpovědět na to, když se jí někdo snažil vyvrátit vyslovený blábol. A přesně jak píšeš, ještě víc se do toho zamotala…
Hlavně holky, pořád se obhajuje tím, že ji Dominiku sebrali, že byli krytí z vyšších kruhů,… Řekněte mi, kdo z vyšších kruhů se postaví za člověka, který prokazatelně (podle Květy) týral dítě? Který policajt zfalšuje důkazy kvůli někomu, kdo se léčí na psychiatrii? Nevěřím tomu ani za mák.
@terien píše:
Hlavně holky, pořád se obhajuje tím, že ji Dominiku sebrali, že byli krytí z vyšších kruhů,… Řekněte mi, kdo z vyšších kruhů se postaví za člověka, který prokazatelně (podle Květy) týral dítě? Který policajt zfalšuje důkazy kvůli někomu, kdo se léčí na psychiatrii? Nevěřím tomu ani za mák.
přesně na tohle jsem se taky Květy ptala tady v diskuzi a vyřešila to elegantně…prostě neodpověděla…
@bart.1983 píše:
Už to nechte být prosím. Babička Dominiky se mbou přestala komunikovat, protože tvrdí, že lžu. Každá z nás má svou pravdu, a ta pravá pravda je někde uprostřed, asi. Neřešte nás. Já se omlouvám všem. Dominika je v pořádku se mnou a svými sourozenci, s babičkou se dál může vídat jak chce, ale rozebírat minulost, byla ta největší blbost… Protože s námi nikdo z vás nežil, nemůže vědět jak to ve skutečnosti bylo. Teď už je to tak, jak to být má. [/citace
no, ale Dominika pokřtěná buďto je, nebo není. tam asi nemůžete s babičkou mít každá svou pravdu…
@edding400 na tuto otázku jsem odpověděla v soukromé zprávě jedné z uživatelek. Upsala jsem se, a nezkontrolovala jsem si to po sobě. Samozřejmě mi věřit nemusíte, obhajoba sebe sama tady, mě ted bude stát víc, než vaší nedůvěru. Holt mi asi nedošlo, s kým vlastně tančím…
@Ketris v čem si lžu? Nebo máš snad nějaké 10 let staré informace o tom, jak to bylo? Nebo jsi s námi ty roky žila? Povídej…? Já už napsala dost, bohužel jsem do toho zatáhla dost lidí z okolí Dominiky… Třeba mě teď čeká trestní oznámení za pomluvy… Babička to jen tak nepřejde. To už napsala i Dominice, která nemá ani tucha, co sem píšu. Možná by bylo lepší, kdyby jednou ona sama našla v sobě dost odvahy a řekla, jak to vlastně bylo. Protože ona v tom žila. A jo, je pravda, že říkávala babičce, že by chtěla, aby byla její maminkou… Proto řekla, že na Vanoce bude s rodiči… Strašně mě to bolí i teď, po té době, ale má pravdu. Osm let je dlouhá doba, to nějaký víkendy a prázdniny u mámy nezmění. Jo, jako máma jsem selhala. Mrzí me to. Teď se to snažím napravit.