Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Doe_Jane píše:
Tak se starej o sebe neurcite bych na tobe taky nasla neco co kritizovat… mam pohledat?
Proveď analýzu raději u sebe, bude to jistě přínosnější.
@Coleta píše:
Proveď analýzu raději u sebe, bude to jistě přínosnější.
U me dobry ![]()
@smurfka píše:
no mě to přišlo celkem nezodpovědné..když ví, že je placen podle zakázek a nemá úspory na život když zrovna zakázky nejsouale tak jako cení se že něco dělal v mezidobí..hold musel no
jasně, na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu, ona k tomu přistupovala tak, že ví, že bude hlavní zivitel rodiny ona a byli s tím oba srozumneni. Měli na to zdravý pohled a ona si se starším vyzkoušela, že to sama zvládne. Jejich pohled na situaci se mi líbil, neměli žádné růžové brýle a snažili se pripravit právě na tu dobu, kdy ona zůstane jako jedinny zivitel.
@medunka23 jo to ano..to beru..šla do toho s tím vědomím, takže pak si nemůže stěžovat..což si ani nestěžovala.. ![]()
@smurfka píše:
@medunka23 jo to ano..to beru..šla do toho s tím vědomím, takže pak si nemůže stěžovat..což si ani nestěžovala..
no, jako já bych to asi nedala, ale ona byla naprosto vyrovnaná a tenkrát jsem měla pocit, že to trápí tu její maminku.
@medunka23 Jeji mamka to nesla dost spatne, jednu chvili se spolu ani nebavily..
Květo, přestaň si bràt Domči babičku a jejího otce do tý svý nevymaný… Holky nevěřte ji nic, kecá jak když tiskne (od knížete, konexe, až po to, že sama od sebe holku 5 let ani neviděla).
@Anonymní píše:
Květo, přestaň si bràt Domči babičku a jejího otce do tý svý nevymaný… Holky nevěřte ji nic, kecá jak když tiskne (od knížete, konexe, až po to, že sama od sebe holku 5 let ani neviděla).
aspon přiznala kdo je..
anonyme..
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj S @smurfka, nezlob se, ale nebudu tady s Tebou diskutovat. To byl vzkaz pro Květu, nechci aby lživě pomlouvala lidi které znám.
jestli to byl vzkaz pro Květu, mohla si ji napsat zprávu..tak nedělej krky.. ![]()
@Anonymní píše:
Neboj neverime nic… ![]()
@Anonymní píše:
Jo, tenhle pribeh je fakt neuveritelnej:-)
Já bych třeba zrovna tomu, že jí byl za kmotra sám veliký knížepán věřila, přeci jen příjmení by tomu napovídalo..
no mě to přišlo celkem nezodpovědné..když ví, že je placen podle zakázek a nemá úspory na život když zrovna zakázky nejsou
ale tak jako cení se že něco dělal v mezidobí..hold musel no