Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
15.5.18 15:08
@Esufi píše:
@smurfka nikoliv, živil se filmem, na pozici osvětlovače. Pouze nebyly-li zrovna zakázky, vyplňoval mezery taxikařením, aby nikdy nebyli bez příjmů.

no mě to přišlo celkem nezodpovědné..když ví, že je placen podle zakázek a nemá úspory na život když zrovna zakázky nejsou :nevim: ale tak jako cení se že něco dělal v mezidobí..hold musel no

• Citovat
  • Upravit
2506
15.5.18 16:00
@Doe_Jane píše:
Tak se starej o sebe ne :mrgreen: urcite bych na tobe taky nasla neco co kritizovat… mam pohledat? :lol:

Proveď analýzu raději u sebe, bude to jistě přínosnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.5.18 16:12
@Coleta píše:
Proveď analýzu raději u sebe, bude to jistě přínosnější.

U me dobry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7527
16.5.18 11:42
@smurfka píše:
no mě to přišlo celkem nezodpovědné..když ví, že je placen podle zakázek a nemá úspory na život když zrovna zakázky nejsou :nevim: ale tak jako cení se že něco dělal v mezidobí..hold musel no

jasně, na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu, ona k tomu přistupovala tak, že ví, že bude hlavní zivitel rodiny ona a byli s tím oba srozumneni. Měli na to zdravý pohled a ona si se starším vyzkoušela, že to sama zvládne. Jejich pohled na situaci se mi líbil, neměli žádné růžové brýle a snažili se pripravit právě na tu dobu, kdy ona zůstane jako jedinny zivitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.5.18 12:12

@medunka23 jo to ano..to beru..šla do toho s tím vědomím, takže pak si nemůže stěžovat..což si ani nestěžovala.. ;)

• Citovat
  • Upravit
7527
16.5.18 13:39
@smurfka píše:
@medunka23 jo to ano..to beru..šla do toho s tím vědomím, takže pak si nemůže stěžovat..což si ani nestěžovala.. ;)

no, jako já bych to asi nedala, ale ona byla naprosto vyrovnaná a tenkrát jsem měla pocit, že to trápí tu její maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12449
16.5.18 19:18

@medunka23 Jeji mamka to nesla dost spatne, jednu chvili se spolu ani nebavily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.18 18:13

Květa

Květo, přestaň si bràt Domči babičku a jejího otce do tý svý nevymaný… Holky nevěřte ji nic, kecá jak když tiskne (od knížete, konexe, až po to, že sama od sebe holku 5 let ani neviděla).

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.5.18 18:21
@Anonymní píše:
Květo, přestaň si bràt Domči babičku a jejího otce do tý svý nevymaný… Holky nevěřte ji nic, kecá jak když tiskne (od knížete, konexe, až po to, že sama od sebe holku 5 let ani neviděla).

aspon přiznala kdo je..
anonyme.. :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.18 18:42
@smurfka píše:
aspon přiznala kdo je..
anonyme.. :roll: :zed:

Ahoj S @smurfka, nezlob se, ale nebudu tady s Tebou diskutovat. To byl vzkaz pro Květu, nechci aby lživě pomlouvala lidi které znám.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.5.18 18:44
@Anonymní píše:
Ahoj S @smurfka, nezlob se, ale nebudu tady s Tebou diskutovat. To byl vzkaz pro Květu, nechci aby lživě pomlouvala lidi které znám.

jestli to byl vzkaz pro Květu, mohla si ji napsat zprávu..tak nedělej krky.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
17.5.18 19:37
@Anonymní píše:

Neboj neverime nic… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7112
17.5.18 20:38
@Anonymní píše:

Jo, tenhle pribeh je fakt neuveritelnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.5.18 06:15

Já bych třeba zrovna tomu, že jí byl za kmotra sám veliký knížepán věřila, přeci jen příjmení by tomu napovídalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12449
18.5.18 08:56

@fikovka A jake ze ma prijmeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie