Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7112
18.5.18 10:40

No a jak tedy plní svou kmotrovskou úluhu teď, v situaci, kdy jeho kmotřenka zjevně potřebuje pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.18 11:07
@Anonymní píše:
Květo, přestaň si bràt Domči babičku a jejího otce do tý svý nevymaný… Holky nevěřte ji nic, kecá jak když tiskne (od knížete, konexe, až po to, že sama od sebe holku 5 let ani neviděla).

Nechala jsem te odtajnit - Kveta klidne muze kecat, ale keca pod svym vlastnim nickem, kdezto ty ses hrdinny anonym :pocitac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
520
18.5.18 12:21

@Ketris JDe to lehko zjistit, ale já to tady psát nebudu :-)… @edding400 No ruku na srdce kolik z nás je pokřtěných a kolika z nás kmotr nějak pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.5.18 12:39

@fikovka myslíš příjmení Květy?…to nevím co ti napovědělo…má naprosto běžné příjmení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.5.18 12:41
@fikovka píše:
@Ketris JDe to lehko zjistit, ale já to tady psát nebudu :-)… @edding400 No ruku na srdce kolik z nás je pokřtěných a kolika z nás kmotr nějak pomáhá?

no právě, jenže Květa ho tady přes tu jeho kmotrovskou pomoc prezentuje jako úplného Dona Corleone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.18 12:42
@Jaa-aa píše:
@fikovka myslíš příjmení Květy?…to nevím co ti napovědělo…má naprosto běžné příjmení :think:

Presne tak, navic tohle prijmeni bylo v tv nekolikrat zminovano… ;)

• Citovat
  • Upravit
1121
18.5.18 12:47

@Hanka1 no právě, tak nevím proč ty tajnosti…leda že by šlo o příjmení z jinýho manželství :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.5.18 12:55

@Hanka1 @Jaa-aa Ale Dominika nemá příjmení jako Květa… Mě to přijde celý jako fraška, ale cesty jsou různé a třeba zrovna toto spícího pána znají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.5.18 12:59

@fikovka jj, to jsem psala o příspěvek výš, že jde asi o příjmení z jiného manželství. Tož aby to nebyla nějaká lady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.5.18 13:02

Mnooo, tak jsem si našla příjmení Dominiky a teda taky není nějaké neobvyklé…naprosto běžné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.5.18 13:04

Maximálně jsme našla souvislost s reportérem jednoho plátku :D :D :D :D ale to jsou domněnky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.5.18 13:13

Já teda jakousi takousi souvislost našla, ale je v tom dávka fantazie :D :D ale jako jo, dalo by se :D :D ale potřebovala bych k tomu Květu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.5.18 13:27

@Jaa-aa No a představ si, že mě do SZ přišla zpráva od nějaké Jany, že Domonika rozžhodně pokřtěná není, protože si to zjišťovala ta dotyčná u babičky… :D :D Jako by mě to zajímalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.5.18 13:31

@fikovka fakt?

No, je to detektííívka :D :D

Ale kdyby tady byla Květa, klidně se jí pozeptám, protože jsem jakousi chabou souvislost našla, ale jak jsem psala, je to s dávkou fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.5.18 13:39

Už to nechte být prosím. Babička Dominiky se mbou přestala komunikovat, protože tvrdí, že lžu. Každá z nás má svou pravdu, a ta pravá pravda je někde uprostřed, asi. Neřešte nás. Já se omlouvám všem. Dominika je v pořádku se mnou a svými sourozenci, s babičkou se dál může vídat jak chce, ale rozebírat minulost, byla ta největší blbost… Protože s námi nikdo z vás nežil, nemůže vědět jak to ve skutečnosti bylo. Teď už je to tak, jak to být má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí