Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ctu ze admini uz radili ale nahlasene anonymy jsou stale anonymni..zase dvoji metr, to uz je hnus toto
@Mein1971
Ano sli do toho dobrovolne s takovym pribehem, ze snad jen blazen by nepocital s kritikou. Ano vybirali kontroverzni pribehy jinak by byla nuda, ale toto
.
Ct1 se pri vyberu protagonistu asi inspirovala Novou a Vymenou manzelek/sluzek. Ale tam se hlasi socky, kteri dopredu vedi, ze dostanou cisteho 75 tisic. Pro tento format by byla Kveta vhodna, tam jsou bezne prislusnice jineho etnika, ktere odkladaji deti a rodi dalsi a jsou zavisle na socialnich davkach. Jako bonus ona i s manzelem maji zuby…
Ale nechapu Kvetu a ted jeji sestru proc lezou do vosiho hnizda mezi supice. Stacila mi minula rada a Katka Karolova, kterou v diskusich rozcupovaly jen proto, ze jako vystudovana lekarka rodila v nemocnici s problemama oproti bezproblemovemu domaporodu biozeny Pavly…
Ona mi psala i zprávu
fujky hnujky… no jo, rodina se nezapře
Jak se Vam libi prispevky Vasi sestry tady, kdyz nadavate ostatnim diskutujicim? Co rikate na prispevky kdy psala o Vasi matce, napr. ze mela dluh 2 miliony?
@RyBANA z dokumentu nablblá reality show ala vyvolení snadmo a rychle… slepičárna ![]()
Tvl, já do teď jen četla, ale koukám, že Květy familie se nám tu rozrůstá
Kdo dojde další?
![]()
@Doe_Jane píše:
@Mein1971 ty se styd…
A to proč se má stydět?? Tohle už je od tebe docela osobní a zaujaté ne??
@medunka23 píše:
A to proč se má stydět?? Tohle už je od tebe docela osobní a zaujaté ne??
no já jí fakt nenapadala, ona se registrovala a začala mi vypisovat sprosťárny do zpráv ![]()
@Doe_Jane píše:
no já jí fakt nenapadala, ona se registrovala a začala mi vypisovat sprosťárny do zpráv
což my nevíme, zezacatku když jste zacaly diskutovat, to vypadalo fakt, že na ní utocis jen tak, teď jsem dočetla…víkendu práci a tady vzruso ![]()
Mě by hlavně zajímalo, jaká sestra, když Květa v druhém díle říkala, že „má jenom tátu a ten bydlí daleko“ ![]()
@Amalthea píše:
Mě by hlavně zajímalo, jaká sestra, když Květa v druhém díle říkala, že „má jenom tátu a ten bydlí daleko“
Asi nějaká nevlastni z tohitoho decaku nebo co ![]()
@Amalthea píše:že by manžel??
Mě by hlavně zajímalo, jaká sestra, když Květa v druhém díle říkala, že „má jenom tátu a ten bydlí daleko“