Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
19.5.18 07:29
@Mein1971 píše:
@Doe_Jane Óóóó tak chytrá a inteligentní žena.

Narozdíl od tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.5.18 08:11

Ctu ze admini uz radili ale nahlasene anonymy jsou stale anonymni..zase dvoji metr, to uz je hnus toto

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.5.18 08:15

@Mein1971
Ano sli do toho dobrovolne s takovym pribehem, ze snad jen blazen by nepocital s kritikou. Ano vybirali kontroverzni pribehy jinak by byla nuda, ale toto 8o.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
19.5.18 09:13

Ct1 se pri vyberu protagonistu asi inspirovala Novou a Vymenou manzelek/sluzek. Ale tam se hlasi socky, kteri dopredu vedi, ze dostanou cisteho 75 tisic. Pro tento format by byla Kveta vhodna, tam jsou bezne prislusnice jineho etnika, ktere odkladaji deti a rodi dalsi a jsou zavisle na socialnich davkach. Jako bonus ona i s manzelem maji zuby…

Ale nechapu Kvetu a ted jeji sestru proc lezou do vosiho hnizda mezi supice. Stacila mi minula rada a Katka Karolova, kterou v diskusich rozcupovaly jen proto, ze jako vystudovana lekarka rodila v nemocnici s problemama oproti bezproblemovemu domaporodu biozeny Pavly…

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
19.5.18 10:37

Ona mi psala i zprávu :mrgreen: fujky hnujky… no jo, rodina se nezapře

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.5.18 10:47
@Doe_Jane píše:
Ona mi psala i zprávu :mrgreen: fujky hnujky… no jo, rodina se nezapře
:mrgreen: :P
  • Citovat
  • Upravit
1
19.5.18 11:55

Mein1971

Jak se Vam libi prispevky Vasi sestry tady, kdyz nadavate ostatnim diskutujicim? Co rikate na prispevky kdy psala o Vasi matce, napr. ze mela dluh 2 miliony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.5.18 12:57

@RyBANA z dokumentu nablblá reality show ala vyvolení snadmo a rychle… slepičárna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
19.5.18 14:32

Tvl, já do teď jen četla, ale koukám, že Květy familie se nám tu rozrůstá :D :D :D Kdo dojde další? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
21.5.18 09:39
@Doe_Jane píše:
@Mein1971 ty se styd…

A to proč se má stydět?? Tohle už je od tebe docela osobní a zaujaté ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.5.18 09:40
@medunka23 píše:
A to proč se má stydět?? Tohle už je od tebe docela osobní a zaujaté ne??

no já jí fakt nenapadala, ona se registrovala a začala mi vypisovat sprosťárny do zpráv :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7527
21.5.18 09:43
@Doe_Jane píše:
no já jí fakt nenapadala, ona se registrovala a začala mi vypisovat sprosťárny do zpráv :mrgreen:

což my nevíme, zezacatku když jste zacaly diskutovat, to vypadalo fakt, že na ní utocis jen tak, teď jsem dočetla…víkendu práci a tady vzruso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8810
21.5.18 10:13

Mě by hlavně zajímalo, jaká sestra, když Květa v druhém díle říkala, že „má jenom tátu a ten bydlí daleko“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.5.18 10:46
@Amalthea píše:
Mě by hlavně zajímalo, jaká sestra, když Květa v druhém díle říkala, že „má jenom tátu a ten bydlí daleko“ :lol:

Asi nějaká nevlastni z tohitoho decaku nebo co :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7527
21.5.18 11:47
@Amalthea píše:
Mě by hlavně zajímalo, jaká sestra, když Květa v druhém díle říkala, že „má jenom tátu a ten bydlí daleko“ :lol:
že by manžel?? :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky