Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak k Veronice - známá ji zná - její kamarád je otec Deniska a prý žádnému partnerovi nebyla věrná a i to byl důvod rozchodu. Udajně i hodně pila a čudila
Ale fakt nevím co je na tom pravdy, mě byla docela sympatická. A to nejen ve 4 v tom ale i z videi, ktere s ní vznikly pro rodiče Autistů. ![]()
Ale zase je to nějaká naděje pro maminky, které zůstanou samy na více dětí a bojí se, že si už nenajdou nového partnera - viz Verča, 4 děti a znovu vdaná.
@chs.jasmin píše:
Jinak k Veronice - známá ji zná - její kamarád je otec Deniska a prý žádnému partnerovi nebyla věrná a i to byl důvod rozchodu. Udajně i hodně pila a čudilaAle fakt nevím co je na tom pravdy, mě byla docela sympatická. A to nejen ve 4 v tom ale i z videi, ktere s ní vznikly pro rodiče Autistů.
Ale zase je to nějaká naděje pro maminky, které zůstanou samy na více dětí a bojí se, že si už nenajdou nového partnera - viz Verča, 4 děti a znovu vdaná.
No ale popravdě jako, jestli si nekterej nás kluk někdy dovede ženskou se 4 dětmi,tak mu do toho teda mluvit budu,ať chci být jakkoliv tolerantní tchýně
Jako to už je hodně velká odvaha od toho chlapa.
Já ji jednou potkala tady u nás v obchodě, to ještě byla s Milošem,válela se tam po skle u salámu a byla slyšet na celej obchod.
@Tunrida píše:
No ale popravdě jako, jestli si nekterej nás kluk někdy dovede ženskou se 4 dětmi,tak mu do toho teda mluvit budu,ať chci být jakkoliv tolerantní tchýněJako to už je hodně velká odvaha od toho chlapa.Já ji jednou potkala tady u nás v obchodě, to ještě byla s Milošem,válela se tam po skle u salámu a byla slyšet na celej obchod.
Mě přivést syn představit partnerku jako Veronika, tak by mě ranila mrtvice
strašný případ. Druhá taková byla Květa. Nejlepší byla Věrka, šikovná, chytrá, pracovitá, taky si to od lidí slizla, co si to dovoluje pracovat a nesedet doma s miminem. Počítám, že ji kritizovaly převážně typy alá Veronika, Květa, Lucie,… co v životě nic nedokážou a jenom rodí jedno dítě za druhým. IQ tykve.
No mě byla Veronika nesympatická. Si říkám co to může být za chlapa, když si vezme ženskou se 4 dětmi, které má každé s někým jiným. Ale asi jsem v tomhle povrchní
@terien píše:
Mě přivést syn představit partnerku jako Veronika, tak by mě ranila mrtvicestrašný případ. Druhá taková byla Květa. Nejlepší byla Věrka, šikovná, chytrá, pracovitá, taky si to od lidí slizla, co si to dovoluje pracovat a nesedet doma s miminem. Počítám, že ji kritizovaly převážně typy alá Veronika, Květa, Lucie,… co v životě nic nedokážou a jenom rodí jedno dítě za druhým. IQ tykve.
Mně na Věře nejvíc vadil ten její chlap ![]()
@Netopirek píše:
No mě byla Veronika nesympatická. Si říkám co to může být za chlapa, když si vezme ženskou se 4 dětmi, které má každé s někým jiným. Ale asi jsem v tomhle povrchní
No hlavně si ji jako vzal mladej chlap. A i jako normálně vypadající. ![]()
@Tunrida píše:
No ale popravdě jako, jestli si nekterej nás kluk někdy dovede ženskou se 4 dětmi,tak mu do toho teda mluvit budu,ať chci být jakkoliv tolerantní tchýněJako to už je hodně velká odvaha od toho chlapa.Já ji jednou potkala tady u nás v obchodě, to ještě byla s Milošem,válela se tam po skle u salámu a byla slyšet na celej obchod.
No já právě nechci mluvit nikomu do svědomí, neznám ji … Ale bohužel mi hned naskakuje taky takové to souzení a škatulkování - tolik dětí s tolika muži a pak zase jde o dům dál, jen aby nepřebrala a s tolika dětma nemít kde bydlet je průšvih
Tak snad najde štěstí no ![]()
@terien píše:
Mě přivést syn představit partnerku jako Veronika, tak by mě ranila mrtvicestrašný případ. Druhá taková byla Květa. Nejlepší byla Věrka, šikovná, chytrá, pracovitá, taky si to od lidí slizla, co si to dovoluje pracovat a nesedet doma s miminem. Počítám, že ji kritizovaly převážně typy alá Veronika, Květa, Lucie,… co v životě nic nedokážou a jenom rodí jedno dítě za druhým. IQ tykve.
Tak mě třeba to její právě „přeci nebudu sedět doma jen s dítětem!“ a taky se navážela do matek, co jsou doma a právě nic nedělají a prý nevrací nic zpět společnosti
a ted dělá to samé. Ale zase mám sama v rodině právě podnikatele z Prahy a vím, jak je opravdu hodně velký tlak na ty ženy uspěšných mužu - mít svoji karieru a nebýt jen přívěšek, být krásná, sečtělá, mít hodně dovedností
chápu že tedy hned po porodu frk cvičit, být uspěšná, mít ty peníze, být krásná … hodně těžké.
@chs.jasmin píše:
Tak mě třeba to její právě „přeci nebudu sedět doma jen s dítětem!“ a taky se navážela do matek, co jsou doma a právě nic nedělají a prý nevrací nic zpět společnostia ted dělá to samé. Ale zase mám sama v rodině právě podnikatele z Prahy a vím, jak je opravdu hodně velký tlak na ty ženy uspěšných mužu - mít svoji karieru a nebýt jen přívěšek, být krásná, sečtělá, mít hodně dovedností
chápu že tedy hned po porodu frk cvičit, být uspěšná, mít ty peníze, být krásná … hodně těžké.
No a ty, co sedí doma s dítětem, to nemůžou strávit
ona je teď v jiné situaci jestli žije Indonésii, tam je mateřská pár týdnů a pak tě živí muž nebo sama sebe, takže tam ona té společnosti opravdu nemá co vracet.
@Tunrida píše:
No hlavně si ji jako vzal mladej chlap. A i jako normálně vypadající.
Na co je loví?
Spousta „normálních“ ženských nemůže roky nikoho najít…
@Tunrida píše:
No hlavně si ji jako vzal mladej chlap. A i jako normálně vypadající.
Poděl se o zdroj
To vidítě u ní na profilu někde? Nebo jak to všechny víte ![]()
@chs.jasmin píše:
Poděl se o zdrojTo vidítě u ní na profilu někde? Nebo jak to všechny víte
@Tunrida píše:
https://www.facebook.com/…attringerova
Ten je fakt pěknej. A vypadá solidně.
By mě zajímalo jestli bude dítě 5.
Asi jsem staromódní, ale vdávat se se čtyřmi dětmi v bílým......
@terien Žije v Berlíně
Sice to na situaci s mateřskou asi nic nemění, ale chtěla jsem to uvést na pravou míru ![]()