Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16967
28.2.19 15:18

Jinak k Veronice - známá ji zná - její kamarád je otec Deniska a prý žádnému partnerovi nebyla věrná a i to byl důvod rozchodu. Udajně i hodně pila a čudila :nevim: Ale fakt nevím co je na tom pravdy, mě byla docela sympatická. A to nejen ve 4 v tom ale i z videi, ktere s ní vznikly pro rodiče Autistů. :nevim:

Ale zase je to nějaká naděje pro maminky, které zůstanou samy na více dětí a bojí se, že si už nenajdou nového partnera - viz Verča, 4 děti a znovu vdaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.2.19 16:44
@chs.jasmin píše:
Jinak k Veronice - známá ji zná - její kamarád je otec Deniska a prý žádnému partnerovi nebyla věrná a i to byl důvod rozchodu. Udajně i hodně pila a čudila :nevim: Ale fakt nevím co je na tom pravdy, mě byla docela sympatická. A to nejen ve 4 v tom ale i z videi, ktere s ní vznikly pro rodiče Autistů. :nevim:Ale zase je to nějaká naděje pro maminky, které zůstanou samy na více dětí a bojí se, že si už nenajdou nového partnera - viz Verča, 4 děti a znovu vdaná.

No ale popravdě jako, jestli si nekterej nás kluk někdy dovede ženskou se 4 dětmi,tak mu do toho teda mluvit budu,ať chci být jakkoliv tolerantní tchýně :lol: Jako to už je hodně velká odvaha od toho chlapa.

Já ji jednou potkala tady u nás v obchodě, to ještě byla s Milošem,válela se tam po skle u salámu a byla slyšet na celej obchod.

• Citovat
  • Upravit
34473
28.2.19 17:07
@Tunrida píše:
No ale popravdě jako, jestli si nekterej nás kluk někdy dovede ženskou se 4 dětmi,tak mu do toho teda mluvit budu,ať chci být jakkoliv tolerantní tchýně :lol: Jako to už je hodně velká odvaha od toho chlapa.Já ji jednou potkala tady u nás v obchodě, to ještě byla s Milošem,válela se tam po skle u salámu a byla slyšet na celej obchod.

Mě přivést syn představit partnerku jako Veronika, tak by mě ranila mrtvice :roll: strašný případ. Druhá taková byla Květa. Nejlepší byla Věrka, šikovná, chytrá, pracovitá, taky si to od lidí slizla, co si to dovoluje pracovat a nesedet doma s miminem. Počítám, že ji kritizovaly převážně typy alá Veronika, Květa, Lucie,… co v životě nic nedokážou a jenom rodí jedno dítě za druhým. IQ tykve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.2.19 17:17

No mě byla Veronika nesympatická. Si říkám co to může být za chlapa, když si vezme ženskou se 4 dětmi, které má každé s někým jiným. Ale asi jsem v tomhle povrchní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.2.19 17:48
@terien píše:
Mě přivést syn představit partnerku jako Veronika, tak by mě ranila mrtvice :roll: strašný případ. Druhá taková byla Květa. Nejlepší byla Věrka, šikovná, chytrá, pracovitá, taky si to od lidí slizla, co si to dovoluje pracovat a nesedet doma s miminem. Počítám, že ji kritizovaly převážně typy alá Veronika, Květa, Lucie,… co v životě nic nedokážou a jenom rodí jedno dítě za druhým. IQ tykve.

Mně na Věře nejvíc vadil ten její chlap :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.2.19 17:49
@Netopirek píše:
No mě byla Veronika nesympatická. Si říkám co to může být za chlapa, když si vezme ženskou se 4 dětmi, které má každé s někým jiným. Ale asi jsem v tomhle povrchní

No hlavně si ji jako vzal mladej chlap. A i jako normálně vypadající. :lol:

• Citovat
  • Upravit
16967
28.2.19 18:35
@Tunrida píše:
No ale popravdě jako, jestli si nekterej nás kluk někdy dovede ženskou se 4 dětmi,tak mu do toho teda mluvit budu,ať chci být jakkoliv tolerantní tchýně :lol: Jako to už je hodně velká odvaha od toho chlapa.Já ji jednou potkala tady u nás v obchodě, to ještě byla s Milošem,válela se tam po skle u salámu a byla slyšet na celej obchod.

No já právě nechci mluvit nikomu do svědomí, neznám ji … Ale bohužel mi hned naskakuje taky takové to souzení a škatulkování - tolik dětí s tolika muži a pak zase jde o dům dál, jen aby nepřebrala a s tolika dětma nemít kde bydlet je průšvih :nevim: Tak snad najde štěstí no :mrgreen:

@terien píše:
Mě přivést syn představit partnerku jako Veronika, tak by mě ranila mrtvice :roll: strašný případ. Druhá taková byla Květa. Nejlepší byla Věrka, šikovná, chytrá, pracovitá, taky si to od lidí slizla, co si to dovoluje pracovat a nesedet doma s miminem. Počítám, že ji kritizovaly převážně typy alá Veronika, Květa, Lucie,… co v životě nic nedokážou a jenom rodí jedno dítě za druhým. IQ tykve.

Tak mě třeba to její právě „přeci nebudu sedět doma jen s dítětem!“ a taky se navážela do matek, co jsou doma a právě nic nedělají a prý nevrací nic zpět společnosti :nevim: a ted dělá to samé. Ale zase mám sama v rodině právě podnikatele z Prahy a vím, jak je opravdu hodně velký tlak na ty ženy uspěšných mužu - mít svoji karieru a nebýt jen přívěšek, být krásná, sečtělá, mít hodně dovedností :nevim: chápu že tedy hned po porodu frk cvičit, být uspěšná, mít ty peníze, být krásná … hodně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.2.19 18:39
@chs.jasmin píše:
Tak mě třeba to její právě „přeci nebudu sedět doma jen s dítětem!“ a taky se navážela do matek, co jsou doma a právě nic nedělají a prý nevrací nic zpět společnosti :nevim: a ted dělá to samé. Ale zase mám sama v rodině právě podnikatele z Prahy a vím, jak je opravdu hodně velký tlak na ty ženy uspěšných mužu - mít svoji karieru a nebýt jen přívěšek, být krásná, sečtělá, mít hodně dovedností :nevim: chápu že tedy hned po porodu frk cvičit, být uspěšná, mít ty peníze, být krásná … hodně těžké.

No a ty, co sedí doma s dítětem, to nemůžou strávit :lol: ona je teď v jiné situaci jestli žije Indonésii, tam je mateřská pár týdnů a pak tě živí muž nebo sama sebe, takže tam ona té společnosti opravdu nemá co vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
28.2.19 18:41

@Kaileee Kde jsi prosím zjistila, že je Verča znovu vdaná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.2.19 18:45
@Tunrida píše:
No hlavně si ji jako vzal mladej chlap. A i jako normálně vypadající. :lol:

Na co je loví? 8o Spousta „normálních“ ženských nemůže roky nikoho najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
28.2.19 18:53
@Tunrida píše:
No hlavně si ji jako vzal mladej chlap. A i jako normálně vypadající. :lol:

Poděl se o zdroj :lol: To vidítě u ní na profilu někde? Nebo jak to všechny víte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.2.19 19:22
@chs.jasmin píše:
Poděl se o zdroj :lol: To vidítě u ní na profilu někde? Nebo jak to všechny víte :lol:

https://www.facebook.com/…attringerova

• Citovat
  • Upravit
23966
28.2.19 19:37
@Tunrida píše:
https://www.facebook.com/…attringerova

Ten je fakt pěknej. A vypadá solidně.
By mě zajímalo jestli bude dítě 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
28.2.19 19:45

Asi jsem staromódní, ale vdávat se se čtyřmi dětmi v bílým......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.2.19 20:57

@terien Žije v Berlíně :) Sice to na situaci s mateřskou asi nic nemění, ale chtěla jsem to uvést na pravou míru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí