Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Netopirek Obcas kouknu na jeji fb a nic noveho. Mala roste, Lucka je sama, i kdyz jednu dobu nekoho mela.. no kdo vi, kde ziji a co dela
@Ketris píše:
@Netopirek Obcas kouknu na jeji fb a nic noveho. Mala roste, Lucka je sama, i kdyz jednu dobu nekoho mela.. no kdo vi, kde ziji a co dela
Pošli odkaz na její profil, prosím
A znáš profil i Miky? Vím, že po Jozífkovi měla holčičky Moničku a Alžbětku a prý ještě přemýšlela o jednom, ale nevím jestli bylo, nebo ne
Baví mě holky sledovat i postupem času, škoda, že to nedělají jako časosběrné a nedělají ohlédnutí a návštěvy po letech u těch holek ![]()
@chs.jasmin Tady je FB Lucky - https://www.facebook.com/profile.php?…
A tady FB Miky - https://www.facebook.com/miky.gruntova1
Tak se mrkni
Taky jsem si rikala, po tech letech by bylo super ohlednuti do jejich zivota..
Tak Lucie tam moc fotek nemá
A pochopila jsem dobře. U jednoho komentáře na fotce. Že Miky má 7 dětí?
Ahoj, nemáte nějaké aktuální zprávy o našich hrdinkách (a hrdinech)?
Čtyři v tom jsem sledovala během obou těhotenství, byl to takový muj rituál ![]()
Pokaždé si říkám - co bylo dal?
Našla Lucie nějakého fajn chlapa pro sebe a Sofinku?
Jak zvládla Petra soužití s Abelem?
Je Věra stále mindfull?
Jak zvládá Veronika 4 syny? A Květa svoji mateřskou školku? Samé otázky ![]()
@Plain Jane Petru jsem před pár měsíci potkala v tramvaji s třemi malými černošky ![]()
Takže ta asi dobrý ![]()
@Plain Jane píše: Více
Ahoj,
Petra s Abelem je a mají tři nebo snad už čtyři kluky. Lucie se mihla ještě v dokumentarním cyklu 4svatby ale coby družička. Věra mundfull - no už nedělá eventy, žila chvíli v Číně, má 3 děti a teď právě má podcasty a je strašně ezo - uplně otočila, ale příjde mi, že dělá to, co ji vydělá a co se v tu chvíli prodává (přiznám se, že mě bavila jen chvilku ![]()
Květa je aktivní na modré koníkovi - je z ní babička a má ještě jednu dceru - Magdu. A Venonika se rozvedla, a s novým mužem má prý dalšího syna.
Holky nedáte tu dohromady profily holek? Zajímalo by mě, jak třeba žije mladá maminka Barča a Veronika, která měla Amálku se SMA(ta vím, že bohužel nemoci podlehla)
Jo mne byla sympatická i ta maminka Kateřina, byla lékařka a bydleli v nově postaveném domě někde snad v Beskydech vedle babicky manzela, tusim ze mela dva chlapečky.
Já na FB sleduju Kamilu Zlatuškovou a ta ma dva chlapečky, už školáky.
A uz jsem to tu psala, ze jsem kdysi potkala v metru Lucku.
@lleennttiillkkaa píše: Více
Barča má dva syny a o Verči info nemám, myslím ale, že další dítě už neměla. ![]()