Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé „matky“, jsem sestra Květy. Moje sestra se rozhodla spolu s manželem a celou rodinou, že tomuto národu
ukáže jak rozmanitý je život s 5ti dětmi. Co jí k tomu vedlo je čistě jen její věc. Vy všichni jste se mohli podívat do jejich soukromí a to jen proto, že vám to dobrovolně dovolili. To jestli má Květa 1 2 3 4nebo 5 dětí je jen její věc. Ani jedné z vás nepřísluší ji soudit… neb každá z nás má jakéhosi strašáka ve skříni!! Chápu, že chcete reagovat na odvysílané díly 4v tom, ale prosím slušně!!! Nebo si snad dovolíte tvrdit, že Květu znáte natolik, aby jste tady mohly rozebírat její život??? Kdo jste, aby jste tady vyřkly takové soudy… která z vás může aspirovat na matku roku??? Kde je řečeno, že váš názor je ten pravý??? Jsem rozčarovaná z toho, že existuje chat kde jsou ty nejchytřejší, nejsvědomitější… Nejnejnej matky na této planetě. Koukněte do svého života… Myslím, že Květa by u vás taky našla něco co není podle ní OK… Co myslíte? „Hod' kamenem, kdo jsi bez viny“… Vy úúúžasné a super matky!!! Styďte se!!!
Vy jste tak chytrá… Co to??? Ví o tom váš muž??? Doe_Jane??
@Mein1971 píše:
Vy jste tak chytrá… Co to??? Ví o tom váš muž??? Doe_Jane??
Ze jsem chytra? To vis ze jo ![]()
@Doe_Jane můžete mi napsat, zač se mám stydět??? No dle vašich příspěvků… Nevím, nevím která z nás dvou by se měla stydět. V urážkách a vulgaritě vám možná nebudu stačit.
@Doe_Jane můžete mi napsat, zač se mám stydět??? No dle vašich příspěvků… Nevím, nevím která z nás dvou by se měla stydět. V urážkách a vulgaritě vám možná nebudu stačit. @Doe_Jane @Doe_Jane
Tak my si tykáme??? Tak to díky, ale s ***… NÉéééééé
edit admin - urážka
@Mein1971 ano, tykame, tady na epipi je to bezne. Tak te tady vitam ![]()
Aje to je rodinka.
Ja teda zas nechapu tu potrebu nekomu neco vysvetlovat - obzvlast tady. Tak pokud si za tim dokumentem stojim, tak necham druhe o tom kecat a nechodim o tom debatovat a posleze se rozcilovat, jak kdo muj zivot rozebira ![]()
@RyBANA no hlavně se tu poslední dobou rozebírají spíš Květiny příspěvky než ten její „pestrý“ život, takže jestli je tohle Květina sestra, tak ať spíš napomíná Květu a ne nás
@Mein1971 píše:
Milé „matky“, jsem sestra Květy. Moje sestra se rozhodla spolu s manželem a celou rodinou, že tomuto národuukáže jak rozmanitý je život s 5ti dětmi. Co jí k tomu vedlo je čistě jen její věc. Vy všichni jste se mohli podívat do jejich soukromí a to jen proto, že vám to dobrovolně dovolili. To jestli má Květa 1 2 3 4nebo 5 dětí je jen její věc. Ani jedné z vás nepřísluší ji soudit… neb každá z nás má jakéhosi strašáka ve skříni!! Chápu, že chcete reagovat na odvysílané díly 4v tom, ale prosím slušně!!! Nebo si snad dovolíte tvrdit, že Květu znáte natolik, aby jste tady mohly rozebírat její život??? Kdo jste, aby jste tady vyřkly takové soudy… která z vás může aspirovat na matku roku??? Kde je řečeno, že váš názor je ten pravý??? Jsem rozčarovaná z toho, že existuje chat kde jsou ty nejchytřejší, nejsvědomitější… Nejnejnej matky na této planetě. Koukněte do svého života… Myslím, že Květa by u vás taky našla něco co není podle ní OK… Co myslíte? „Hod' kamenem, kdo jsi bez viny“… Vy úúúžasné a super matky!!! Styďte se!!!
já jsem teda prošla všechny skříně a strašák žádný, takže jsem tedy supermatka a x za svoje příspěvky ve veřejné diskuzi k televiznímu pořadu!!! se já stydět nemusím. Já ne…
@Mein1971 tady asi nikomu nevadí, že Květa není supermatka, to je málokterá z nás. Vadí to, že se k Dominice jako máma nechová vůbec a přesto si pořídí další a další děti, je nezodpovědná a lže jak když tiskne. Takže si nech své rady a doporučení, my máme svůj rozum.