Dokument Čtyři v tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7112
21.5.18 14:27
@medunka23 píše: že by manžel?? :mrgreen: :lol:

nebo Květino druhé já :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.9.18 08:22
@Káťa19 píše:
@Koty me se to taky libilo, jen porad v tehle poradech cekam marne na okamzity bonding, nechani miminka s maminkou dve hodiny po porodu…rozeni v jine poloze nez v polosede…tohle me vzdy mrzi :(
Ja jsem porodila, dostala dite okamzite a telo na telo jsme si to uzivali 2h bez ruseni, vazeni, mereni a oblekani miminka. Prikryli nas dekou a bylo nam. krasne :srdce:

No jo, Německo, viď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.9.18 08:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.9.18 08:59
@Halibar píše:
No jo, Německo, viď :D

to víš, ale i v Čr se dá najít skvělá porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.9.18 09:19

@Káťa19 to ano, ale je jich málo a z vyprávění mých kamarádek jsem šťastná, že jsem nemusela řešit české porodnictví… a upřímně, až se přestěhujeme zpět do Česka, se budu ještě víc modlit, abych neotěhotněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.9.18 13:28

BTW Petra s Ábelem už mají 3 děti. Věra s Jakubem mají děti 2. Facebook nemám, takže jsem hledala na Instagramu :D a Bára s Mílou taky dvě děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.9.18 13:52

@Halibar Verka ceka neplanovane treti :lol:
A Katerina Karolova ma tri kluky behem tri let :D a pise blog na idnes, hezky se to cte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.9.18 13:53

@Halibar a kocko,ty mi napis,kdy se stavis, uz mi tu prekazi ten puf :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.9.18 14:14

@Káťa19 no já nemám kdy se stavit :D musela bych přemluvit manžela :D asi si to pošleme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.2.19 13:17

Vcera jsem zaznamenala zoravu, ze Primark otevre obchod v ČR, to asi Andree to jeji podnikani postavene na dovozu levnych suntu z Nemecka sem brzo skonci. Vlastne ja zapomnela, ze oni rozjeli nejaky shop s predrazenymi svicinky, ci co…

• Citovat
  • Upravit
27281
27.2.19 13:20
@Hanka1 píše:
Vcera jsem zaznamenala zoravu, ze Primark otevre obchod v ČR, to asi Andree to jeji podnikani postavene na dovozu levnych suntu z Nemecka sem brzo skonci. Vlastne ja zapomnela, ze oni rozjeli nejaky shop s predrazenymi svicinky, ci co…

:lol: :lol: :lol:
Ti asi cizí výdělky hodně leží v žaludku - takovou dobu :lol: Nemáš svých starostí dost? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.2.19 13:23
@FreeLady12 píše: :lol: :lol: :lol:
Ti asi cizí výdělky hodně leží v žaludku - takovou dobu :lol: Nemáš svých starostí dost? :mrgreen:

Prave ze nemam a nudim se. Dite i pes chrapou :mrgreen:

ja jsem v Primarku za hodinu autem, ale nenapadlo by mne takove levne sezonni sunty preprodavat dal, to se priznam… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4380
27.2.19 13:26

no jo bůhví co dělají teď…
sleduju Věrku z první řady, už má 3 děti, vypadá, že už dýchá jen pro rodinu a ne pro práci..
Naopak pamatujete na Veroniku s Milošem, co měli 4 děti (ona každé s jiným) ?
ona už je zase vdaná za jiného :roll:
stejně nejhorší ze všech řad byla socka Květa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.2.19 13:27
@Hanka1 píše:
Prave ze nemam a nudim se. Dite i pes chrapou :mrgreen:ja jsem v Primarku za hodinu autem, ale nenapadlo by mne takove levne sezonni sunty preprodavat dal, to se priznam… :mrgreen: :mrgreen:

No vidíííš.. jinej v Primarku za hodinu autem neni.
Každé zboží má svého kupce.

Tak jim to přej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15284
27.2.19 13:28
@Hanka1 píše:
Prave ze nemam a nudim se. Dite i pes chrapou :mrgreen:ja jsem v Primarku za hodinu autem, ale nenapadlo by mne takove levne sezonni sunty preprodavat dal, to se priznam… :mrgreen: :mrgreen:

Znám paní která taky prodává věci z Primarku, nekupuju si od ní, ale nekririzuju.. Naopak docela obdivuju, mě by to nebavilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí