Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, pojdte se podělit o svoje nejlepší recepty na cukroví. Chci nějakou novou mňamku. Klasika - rohlíčky, slepovaný, úly, makaronky, miminka kokosovy kulicky a perničky psát nemusíte ty jsou jasný.
Dělá tu někdo třeba nějaké ovoce v čokoládě? Děsně mi chutná taková ta pomerančová kura v čokoládě co se kupuje na váhu. Neumíte někdo něco podobnýho??
Ahoj,ja jsem nasla tuto stranku s recepty a nektery vypadaj vyborne,tak budu letos zkouset poprve..Tak na to mrkni jestli te tam neco zaujme..Bohuzel ozkouseno zatim nemam…
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/…vyrobku2.htm
Potom dej vedet jestli si neco z toho zkousela.Taky pak pisnu..Hodne stesti
Ježít to je nádhera.Budu péct až týden před vánoci.A málo.
Hrozně přibírám. ![]()
marketta1 píše:
Ahoj,ja jsem nasla tuto stranku s recepty a nektery vypadaj vyborne,tak budu letos zkouset poprve..Tak na to mrkni jestli te tam neco zaujme..Bohuzel ozkouseno zatim nemam…
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/…vyrobku2.htm
Potom dej vedet jestli si neco z toho zkousela.Taky pak pisnu..Hodne stesti
Bomba
![]()
valkil píše:
A fakt bych nepekla ze Stelly ani omylem!
A proč? Jako jen Stellu, nebo i Hera a spol.?
Tak to já vůbec nepeču..takže nemůžu sloužit
.Škoda, že sem nechodí moje ségra-ta peče jako blázen milion druhů-ale ovoce v čokoládě nedělá..
.
valkil píše:
A fakt bych nepekla ze Stelly ani omylem!
Stela a Hera to je humus fialovej
máslíčko je máslíčko
už jen začátek receptu TUK NA PEČENÍ..stela a hera mi stačilo ![]()
mě zaujali makaronky
znám makronky, nebo marokánky, ale makaronky jsou u nás nudle.. no třeba se dovím něco nového ![]()
lacenka píše:
mě zaujali makaronky![]()
znám makronky, nebo marokánky, ale makaronky jsou u nás nudle.. no třeba se dovím něco nového
Moje ségra peče každý rok marokánky-a jsou výborné
![]()
a nemáte některá tip na nějaké „zdravé pečení“
snažím se zhubnout, začala jsem chodit do metabolické poradny, tak bych si to ráda nepokazila. I když stejně nevím, co si počnu na všech těch návštěvách ![]()
maciik píše:valkil píše:Stela a Hera to je humus fialovej
A fakt bych nepekla ze Stelly ani omylem!máslíčko je máslíčko
už jen začátek receptu TUK NA PEČENÍ..stela a hera mi stačilo
Stele je hnus.Ale do některých receptů se hodí víc Hera jak máslo.Do krému dávám zásadně jen máslo.
Moje maminka dělá burizonové cukroví s čokoládou, nepečené, takové řezy, pak dělá hrudky s kandovaným ovocem, na tyhle druhy od ní ale recepty nemám, dělám sama jen klasiku 4 druhy. Je fakt, že ty její ráda mlsám ![]()
Tak něco zdravějšího
Dělám s úspěchem sušené švestky plněné mandlí a máčené v čokoládě (jasně že hořké) Je to mňamka! Švestky jsou vypeckované, takže se do nich lehce šoupne mandle bez slupky.
Vánoční cukroví taky nepeču z Hery, ale z másla.