Cukroví, cukroví a zase cukroví

150
3.12.11 18:52

Cukroví, cukroví a zase cukroví

Ahoj holky, pojdte se podělit o svoje nejlepší recepty na cukroví. Chci nějakou novou mňamku. Klasika - rohlíčky, slepovaný, úly, makaronky, miminka kokosovy kulicky a perničky psát nemusíte ty jsou jasný.

Dělá tu někdo třeba nějaké ovoce v čokoládě? Děsně mi chutná taková ta pomerančová kura v čokoládě co se kupuje na váhu. Neumíte někdo něco podobnýho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
3.12.11 19:03

jaký miminka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
3.12.11 19:04

Ahoj,ja jsem nasla tuto stranku s recepty a nektery vypadaj vyborne,tak budu letos zkouset poprve..Tak na to mrkni jestli te tam neco zaujme..Bohuzel ozkouseno zatim nemam…
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/…vyrobku2.htm
Potom dej vedet jestli si neco z toho zkousela.Taky pak pisnu..Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.12.11 19:15

Ježít to je nádhera.Budu péct až týden před vánoci.A málo.
Hrozně přibírám. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
marketta1 píše:
Ahoj,ja jsem nasla tuto stranku s recepty a nektery vypadaj vyborne,tak budu letos zkouset poprve..Tak na to mrkni jestli te tam neco zaujme..Bohuzel ozkouseno zatim nemam…
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/…vyrobku2.htm
Potom dej vedet jestli si neco z toho zkousela.Taky pak pisnu..Hodne stesti

Bomba :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Jsou tu diskuse, pohledej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.12.11 19:20
valkil píše:
A fakt bych nepekla ze Stelly ani omylem!

A proč? Jako jen Stellu, nebo i Hera a spol.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.12.11 19:25

Tak to já vůbec nepeču..takže nemůžu sloužit :nevim: .Škoda, že sem nechodí moje ségra-ta peče jako blázen milion druhů-ale ovoce v čokoládě nedělá.. :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
3.12.11 19:27
valkil píše:

Stela a Hera to je humus fialovej :poblion: máslíčko je máslíčko :palec: už jen začátek receptu TUK NA PEČENÍ..stela a hera mi stačilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.12.11 19:28

mě zaujali makaronky :mrgreen: :lol: znám makronky, nebo marokánky, ale makaronky jsou u nás nudle.. no třeba se dovím něco nového ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.12.11 19:32
lacenka píše:
mě zaujali makaronky :mrgreen: :lol: znám makronky, nebo marokánky, ale makaronky jsou u nás nudle.. no třeba se dovím něco nového ;)

Moje ségra peče každý rok marokánky-a jsou výborné :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
3.12.11 19:34

a nemáte některá tip na nějaké „zdravé pečení“ :lol: snažím se zhubnout, začala jsem chodit do metabolické poradny, tak bych si to ráda nepokazila. I když stejně nevím, co si počnu na všech těch návštěvách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.12.11 19:37
maciik píše:
valkil píše:
Stela a Hera to je humus fialovej :poblion: máslíčko je máslíčko :palec: už jen začátek receptu TUK NA PEČENÍ..stela a hera mi stačilo ;)

Stele je hnus.Ale do některých receptů se hodí víc Hera jak máslo.Do krému dávám zásadně jen máslo.

• Citovat
  • Upravit
17940
3.12.11 19:39

Moje maminka dělá burizonové cukroví s čokoládou, nepečené, takové řezy, pak dělá hrudky s kandovaným ovocem, na tyhle druhy od ní ale recepty nemám, dělám sama jen klasiku 4 druhy. Je fakt, že ty její ráda mlsám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.12.11 19:40

Tak něco zdravějšího :D Dělám s úspěchem sušené švestky plněné mandlí a máčené v čokoládě (jasně že hořké) Je to mňamka! Švestky jsou vypeckované, takže se do nich lehce šoupne mandle bez slupky.
Vánoční cukroví taky nepeču z Hery, ale z másla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí